איך להתאפר ?

hadar_1

New member
איך להתאפר ?

היי, אני בת 17, הייתי רוצה שתעזרו ותתנו לי רעיונות איך להתאפר. לא צירפתי תמונה כי אני לא מעוניינת שכולם יראו. יש לי צבע עור בהיר, ורוד (לא צהוב). פנים עגולות. שיער בלונדיני-דבש, ארוך. עיניים חומות קטנות. שפתיים עבות וגדולות, אדומות (השפה התחתונה נורא עבה בהגזמה). אני מאוד אודה לכם אם תתנו לי צבעים שיחמיאו לי, וכל מיני דרכים להתאפר ולתקן דברים (למשל להגדיל את העיניים, פנים פחות עגולות וכו') אהה ויש לי אף ארוך גדול ורחב - איך מצרים ומקצרים אותו (ע"י איפור כמובן) בלי שזה יראה מאופר ?

little bony

New member
כמה רעיונות:

פנים עגלגלות- להבליט את עצמות הלחיים.. הדרך הכי טובה בשביל להגדיל עיניים ניתן מאד להשתמש בצבעים בהירים לדוגמא- לשים עיפרון לבן בתוך העין ומתחת לעשות אם איילינר קו שחור- מסקרה על ריסים עליונים ותחתונים.. לשים צללית בהירה יותר בצד הקרוב לאף.. (תודה לאורית
)

צבעים בהירים אינם מגדילים עיניים

בכל מקרה, אם הפנים שלך בהירות בגוון ורוד ועגולות מאוד יחמיא לך סומק פיסולי בגוון חום(בהיר, לא כהה) מסוף האוזן ויורד באלכסון לכיוון סוף קו השפתיים, כמובן לטשטש כדי שזה לא יראה מוגזם. בכדי להגדיל את העיניים השתמשי בשתי סוגי צלליות , האחת בהירה(שתפקידה לפתוח ולהאיר את האזור שבין קו הריסים לגבה) והשניה כהה(שתפקידה לעצב ולפסל את העין מחדש)(למשל לבן וסגול, שמנת וחום, ורוד בייבי ושחור וכו' וכו' וכו') תמרחי את הצללית הלבנה על כל העפעף עד עצם הגבה ואז תקחי את הצללית הכהה ותניחי אותה מעל הכפל של העין, נקי את המברשת מהצללית וטשטשי בעיקר כלפי מעלה. הטאץ' הסופי תהיה תחימה עדינה ודקה בצללית שחורה על קו הריסים העליון ומשיחת מסקרה בנדיבות. את יכולה להוסיף עיפרון לבן בתוך העין+ תחימה חיצונית כהה מתחת לקו הריסים.. אבל לא לכל הבנות זה מתאים, לדוגמא זה מאוד לא יחמיא לבנות עם עיניים נפולות שיהיה לך בהצלחה ואם תהיה לך עוד שאלה אל תהססי לשאול..

למעלה