איך להשתמש ב"סוד"?

boxer86

New member
איך להשתמש ב"סוד"?

האלן קודם כל רקע: אני בן 21. סטודנט בטכניון. ואני לא מרוצה מהקשרים שיש לי עם אנשים (אם יש כאלו). הבעיה היא שניתקתי קשר עם כל החברים מהתיכון לפני הרבה זמן. ואני לא מצליח ליצור קשרים עם חדשים, קל וחומר להכיר בת זוג. והאמת...שנמאס לי. נמאס לי להשאר לבד. טיפולים פסיכולוגים וקבוצתיים לא עזרו בבעיה הזאת. הם עזרו רק להרגיש טוב יותר ולפתח יותר מודעות. אבל אין לי הזדמנויות להכיר אנשים, כי אני לא יוצא הרבה מהבית ואם אני יוצא זה רק למטרת עבודה- (שיעורים פרטיים, פר"ח, קידום מכירות וכו'), ואני לא מצליח להכיר אנשים בטכניון. כל סטודנט שם טרוד בעניינים שלו ונצמד לחברים שלו. כל הקשרים שלי מסתכמים בהתכתבויות חסרות משמעות באינטרנט ובפלאפון. אז ככה- אין לי מושג איך אני עושה שינוי. אין לי מושג מה לעשות. אני לא מתכוון להשקיע כסף בסדנאות שקריות של אומנות הפיתוי וחיזורים ודברים כאלה, אני לא ארקדי גאידמק. איך אפשר להשתמש ב"סוד" כדי ליצור לעצמי קשרים מספקים?

naty3

New member
היי

תחשוב איך אתה כן יכול ליצור קשרים חדשים-סיטואציות שונות. תנסה "למשוך" אליך את הבחרוה שאתה רוצה להכיר מבחינת תכונות. צא לפאבים\מועדונים. דמיין איך יראו הסיטואציות שבהן אתה פוגש אנשים-מה אתה רוצה שיקרה? סמוך על התת מודע שלך, הוא כבר יעשה את שאר העבודה. לך רק נשאר להאמין. :)

אנה92

New member
אוקיי היתי אומרת לך

לשפר את ההרגשה שזה גישה שלך לחיים וכו.. אבל תאר לעצמך איזה יופי היה יכול להיות.. הכל בידיים שלך! הינה הדגמה: "האלן קודם כל רקע: אני בן 21. סטודנט בטכניון. ואני מרוצה מהקשרים שיש לי עם אנשים. אני מצליח ליצור קשרים עם אנשים חדשים,יש לי בת זוג מאוד אהובה. והאמת...שאני פשוט מאושר. אני אף פעם לא לבד. טיפולים פסיכולוגים וקבוצתיים עזרו בבעיה הזאת. הם עזרו להרגיש טוב יותר ולפתח יותר מודעות.יש לי הזדמנויות להכיר אנשים, כי אני יוצא הרבה מהבית לא רק למטרת עבודה- (שיעורים פרטיים, פר"ח, קידום מכירות וכו'), ואני מצליח להכיר אנשים בטכניון עם יכולת ההקשבה וההבנה שלי. אז לסיכום- אני יודע איך לעשות שינוי. ואני ממליץ לכולכם להאמין בעצמכם כי תאמינו לי שזה המתנה שהחיים ותנצלו אותה!" תחשוב שכל זה יכול באמת להיות, מה שאתה עובר זו תקופה עוברת, הכל עניין של גישה. הכל יכול להשתנות רק אם תשנה את ה"לא מצליח" ו-"כן מצליח".. אולי בהתחלה זה ייראה מוזר אבל כשאתה בדרך שלך לאושר הכל הולך נכון וטוב, זו מין הרגשה שמרגישים בפנים.

boxer86

New member
../images/Emo9.gif

יותר מדי אופטימי... האמת שזה קצת מפחיד לשנות גישה כזאת גם כי כל הדברים האלה לא קורים במציאות...אז זה מביך לחשוב ככה וגם כי אני חושש להתאכזב ...

אנה92

New member
אתה לא משנה את הגישה ביום

אלא בחודש.. משהו כזה כל אחד בקצב שלו. אבל אני מציעה לך לשים לב לדברים הקטנים שמשפרים את המצב רוח, לדוגמא- מזג האוויר, משהו שהסתדר וכו'.. מרוב שאנחנו כ"כ מדוכאים אנחנו לא שמים לב לכל הדברים הטובים שנגלים לעיניינו

Deanb

New member
אבל איך עושים את זה??

אם אין לי בן זוג, להגיד למרות הכל "יש לי בן זוג מדהים אוהב תומך ומושך"?

kikona126

New member
לא,

לנסות להבין מאיפה זה נובע, האם אתה חווית משהו בעבר שגרם לך לשים סביבך הגנות מסויימות? ואולי ההגנות האלו מורגשות כלפי חוץ? תסיר אותן

boxer86

New member
היום...

התנתדבתי בבית תמחוי. אני עושה פר"ח אז חייבו את כל הסטודנטים להתנדב שם, לקראת פסח. דווקא היה נחמד כי הייתי עם אנשים אחרים וזה עשה את כל הכיף הייתי רוצה מפגשים כאלה עם אנשים, בלי להתעסק עם ירקות ואיסוף מזון. הייתי רוצה למשל לצאת למסיבות, עם אנשים קבועים. חבל שאירוע כזה כמו היום קורה רק פעם ב...

Hesogr

New member
חזור לסרט

אחרי שתראה אותו בפעם העשרים תבין הכל בהצלחה חנניה

למעלה