איך להרגיש טוב ?

מייפלס

New member
איך להרגיש טוב ?

אני עושה דברים עם עצמי , התקדמתי ... וחולפות בראשי ללא הפסקה מחשבות שליליות , בעיקר על עצמי , ללא הפסקה , שגורמות לי להרגיש מאוד רע . מה לעשות , איך להפסיק אותן ?

hilabarak

New member
חסר המון מידע, בן כמה אתה ? מה מצבך ?

נשוי ? עובד ? לומד ? התקדמת מהיכן להיכן ? יש תשובה שונה לחלוטין לאדם בן 35 נשוי עם ילדים שעובד ומפרנס ומנסה להתמודד עם מחשבאות טורדניות בהקשר לעצמו. ויש תשובה שונה לחלוטין לאדם בן 25 שלא עובד ולא לומד ולא יוצא עם חברים ורק שוכב במיטה בבית הוריו, וההתקדמות הגדולה שלו, היא העובדה שפעם הוא לא היה טורח לצאת מהחדר כדי לאכול עם הוריו והיום כן.

מייפלס

New member
אני בת , דבר ראשון

ואני בת 21 . ונכון , כרגע אני לא עובדת ולא לומדת . אני מנסה למצוא מה לעשות עם עצמי . אבל לא כל היום , כל יום , אני בבית בחדר .

hilabarak

New member
לא הבנתי - את בבית כל היום בחדר ?

או שרוב הזמן את לא בבית ? כי אם את סגורה רוב היום בחדר, ולא יוצאת לבלות עם חברות וכולי, אז כדאי שתפני לייעוץ מקצועי (פסיכולוג/פסיכיאטר), כי את מתארת מגבלה בתפקוד. אם את כרגע לא עובדת ולא לומדת, כי רק השתחררת ואת עדיין מנצלת זמן לבלות וליהנות (ובהיום לא יושבת בבית בחדר), אז אולי תפרטי מה התוכניות שלך וכולי.

מייפלס

New member
אני אשמח לקבל תשובה

אפשר לנסות אמרות חיוביות

מה הכי היית רוצה לשמוע עכשיו? מה הכי היית רוצה לקבל? תעניקי לעצמך את המתנות הללו. אפשר לבקש זאת בתפילה כלשהי, ואפשר להשתמש באמרה חיובית שמחזקת את הבטחון העצמי. אם תרצי אוכל לתת לך ספר לחיזוק הבטחון העצמי. אם זה מעניין אותך צרי קשר במסר. ולזכור שהכל קורה לטובתינו, ושהעולם בעדינו.

את חייבת להיות יותר ספציפית ../images/Emo218.gif

אילו מחשבות? לאן הגעת בהתקדמות שלך? יותר פרטים יעזרו לנו להבין ולייעץ.

למעלה