איך להעסיק ילד

ekau20

New member
איך להעסיק ילד

היי לכולם אני צריך להגיע עם האשה והילד (בן שנתיים)לשלושה שבועות עבודה באיזה עיר קטנה במישיגן,אשתי תצטרך לבלות איתו חלק ניכר מהיום. אז מה עושים עם ילדים קטנים ב Small town USA ? בארץ יש משחקיות,גני שעשועים וכו,מה המקבילה בארה"ב? תודה מראש ערן

OrlyNL

New member
איפה במישיגן?

אם זה מספיק קרוב לשיקאגו, יש מלא אטרקציות לילדים בעיר. אם זה רלוונטי, אני אשמח לתת לך מידע על מקומות ספציפיים.

ekau20

New member
דיברתי במונחים יחסיים

הייתי שם פעם וזה נראה די עלוב יש בכל זאת עצות מה לחפש?

Mירב

New member
חוצמזה

ומכיון שהיא צריכה להעסיק אותו ימים שלמים למשך שלושה שבועות אז ברוב המקדונלדזים יש משחקיות (לא חיבים לאכול שם אפשר פשוט להיכנס למשחקיה) אבל: כדאי לנצל את מזג האויר הנפלא שיש עכשיו... אני בטוחה שיש פארקים שכונתיים עם מתקני משחק! גם בספריות העירוניות, מכיוון שעכשיו חופש, אז יש כל מיני שעות סיפור וכאלה אפילו שהוא לא מבין את השפה אני בטוחה שהוא ייהנה (אל תירתעו מזה - אני אומרת את זה מנסיון!) ואל תשכח לחזור לספר לנו איך היה!

ekau20

New member
שבועיים-השבוע השלישי אני בחופש

ואז נטייל ונסע למשפחה על יד פילדלפיה תודה על כל העצות בינתיים

OrlyNL

New member
טוב, אז קודם כל זה לא כ"כ רחוק

משיקאגו. שלוש שעות נסיעה זה כלום במונחים של ארה"ב. מצד שני, נסיעה של שלוש שעות עם ילד קטן זה לא תענוג בשום מונחים. בכל מקרה, קח לינק שאולי יעזור לך.

ekau20

New member
אוקיי ונניח נסעתי לשיקגו

לא ידעתי שזה די קרוב דרך אגב מה האופציות שם? אמרת שיש הרבה

OrlyNL

New member
טוב ששאלת ../images/Emo132.gif

אז קודם כל יש את ה CHILDREN'S MUSEUM שנמצא בNAVY PIER אפשר להסתובב שם עם הילד יום שלם. בכלל, יש מוזיאונים מדהימים, עם המון פעילויות לילדים. Nature Museum Science and Industry Museum Field Museum ועוד. חוץ מזה, יש את גן החיות בלינקולן פארק, שהוא גן החיות החינמי הגדול ביותר בארה"ב (נראה לי שבכל העולם). אפשר גם להסתובב שם יום שלם, וכמו שאמרתי - הכניסה בחינם.

Funaki

New member
להעסיק ילד???

זה לא חוקי אמנם, אבל שמעתי שבפקיסטאן אפשר לנסות, אתה יודע - אריגת שטיחים, תפירת כדורי רגל ועוד ועוד כיד הדמיון הטובה

למעלה