איך להניע בלי מפתח?

bregman

New member
איך להניע בלי מפתח?

חבר מוכשר ביותר הצליח לאבד את שני המפתחות של הקטנוע - פג'ו אליזאו 125 עם אימוביליזר מקורי. איך מצילים את הקטנוע ? ניתן לשחזר מפתח דרך היבואן ? להחליף סוויץ ? "לעקוף" את האימוביליזר ? מה עושים ?? תודה.

daditami

New member
זה נשמע כמו בקשה של גנב מתחיל

אל תעלב אבל אתה לא מצפה שאנשי מקצוע יסבירו לך כיצד לגנוב קטנוע. אם הוא שלך תלך למוסך מורשה או מנעולן מורשה ולאחר שתוכיח בעלות הם יפתרו לך את הבעיה.

אבן חצץ

New member
מזכיר לי

כשהייתי באיזה מוסך בתל-אביב, הגיע מישהו שאיבד את המפתחות, הוכיח בעלות, ותוך 3 דקות על השעון, המנוע פעל, אז הבנתי כמה חשוב לעשות ביטוח מקיף.

Pink Roses

New member
נצל"ש - ביטוח מקיף - כן/לא

קימקו ויטליטי 2005 900 לשנה 1500 השתתפות עצמית מחירון 5600 יוצא ביטוח נטו 4000 במקרה של גניבה (טפו טפו לא עלינו) אם אני מורידה את ההשתתפות העצמית שווה?

liadka

New member
לוקחים חגבבון פותחים את פתח הסלמדור...

מסובבים 5.5 סיבובים בדיוק ימינה ועוד 3 שמאלה והופ הקטנוע מניע....

bregman

New member
כל הכבוד לכם...

לא ביקשתי עברה עם גניבה של קטנוע,עם זה אני לא אבוא לפה... כל מה שביקשתי זה הכוונה לאן ללכת ומה לעשות, כנראה שזה גדול עליכם. תודה לכולכם.באמת.

daditami

New member
קיבלת הסבר

תגרור אותו למוסך מורשה , תוכיח בעלות ויפתרו לך את הבעיה. גרירה בתוך תל אביב בערך 70 ש"ח

ravid007

New member
ואל תיקח את זה קשה...

כמו שאתה יודע האינטרנט מלא בסוטים, פדופילים ובין השאר גם בגנבי אופנועים.... אל תעלב, אבל מאוד קשה לענות על כזו שאלה שלא מכירים את מי ששואל אותה. והציניות בפורום הזה בד"כ חוגגת, ככה שלפעמים מי שלא "בעניינים" נופל פה ושם קורבן. קח את זה בקלות, וקבל את התשובה של daditami, כי אני לא חושב שתשיג תשובה יותר טובה מזו פה. שבת שלום, רביד

liadka

New member
יש לך מזל שלא פנית לפורום אופנועים שם זה באמת

קרקס

למעלה