איך להמשיך הלאה

hotstory4

New member
איך להמשיך הלאה

אני מנסה להתגבר על משבר, אני רוצה להמשיך הלאה ולהפסיק להיות תקוע בעבר..
עצות??! איך לגרום לזה להישכח ולהפריע לי בשגרה היום יומית?
זאת אומרת אני צריך לבנות לעצמי שגרה יומית אחרת, זה היה כל עולמי..

שלום

לזכור שאהבה היא חלק טבעי ונחוץ מהחיים וליהנות מהמעלות היפות שלה ושל מה שהקשר תרם לנו ולאהוב שלנו.
&nbsp
&nbsp

ואם לא מדובר באהבה

נסה באופן כללי לשפר ככל האפשר את העתיד שלך, כדי שתוכל לשכוח מהעבר הרע.
&nbsp

לשאלתך

אני מתארת לעצמי שעוברת עליך תקופה לא קלה ויכול לקחת זמן עד שהחיים יחזרו למסלול, וזה ממש בסדר. לוקח זמן להשיב לעצמנו את עצמנו אחרי תקופה של משבר.
אני ממליצה להכניס לסדר היום פעילויות שעושות לך כיף ונעים, כמו להיפגש עם חבר טוב, לצאת לטיול או לים... כל פעילות שעושה לך טוב.
&nbsp
&nbsp
לשאלות נוספות או התלבטויות, אני זמינה בהודעות פרטיות ובנייד.
בהצלחה.
רעות
טיפול בפרחי באך לאיזון רגשי
054-7536323

dory141

New member
אולי צריך לשנות משהו בשגרה

למשל, מקום עבודה ומגורים, או דברים קטנים כמו המינימרקט שאתה קונה בו. אולי כך תמצא מה שאתה מחפש.

איך להמשיך הלאה

שלום,
קודם כל, האם יש דפוסי התנהגות וחשיבה שמשמרים את הקשר הקודם? למשל להסתכל על הפרופיל שלה בפייסבוק, לראות מתי נמצאת בוואטסאפ, לחפש את דמותה ברחוב וכן הלאה? האם יש התנהגויות שמקשות על יצירת קשר אחר, למשל להשוות כל בת זוג פוטנציאלית אליה? מפה את הדברים שמשאירים את הקשר חי וקיים כיום ותתחיל לשנות אותן.
איך השגרה שלך נראית כיום? האם היום שלך מספיק מלא, האם אתה עושה דברים שאתה נהנה מהם? אם לא, חשוב איזה דברים יכולים להפוך את חייך לנעימים ומלאים יותר והתחל להוסיף פעילויות פנאי ליומיום שלך. שים לב שכשאתה עושה דברים אתה יכול להיות מרוכז בהם או להיות פיזית בפעילות אך המחשבות נמצאות במקום אחר, במחשבות עליה. הקפד לא רק להיות פעיל אלא להפנות את תשומת הלב שלך באופן אקטיבי להווה (למשל להתרכז במה שבן השיחה אומר, לשאול שאלות, להיות מעורב).
זה על קצה המזלג. אם קשה לך לעשות זאת לבד, הזמן עובר ואתה מתקשה להמשיך, יכול להיות שכדאי לשקול פנייה לטיפול קצר וממוקד שיסייע לך להמשיך הלאה בחייך.
בהצלחה!

למעלה