איך להיות סגור על הנטיה שלי ?

shagarg

New member
איך להיות סגור על הנטיה שלי ?

שלום חברים,

אני בן 22 ואני עדיין לא סגור על הנטייה מינית שלי...
אני יודע שאני נמשך לגברים, אבל בפועל, לא נמשכתי אף פעם לגבר אמיתי. רק פנטזיות...
וגם על נשים, הן לא עושות לי הרבה אבל אני מדיי פעם גם נמשך אלהין.

אני ממש רוצה להתחתן, אבל לא על חשבון אשתי. אני כבר באמת לא יודע מה לעשות כדי להיות סגור על נטיתי. נפגשתי כמה פעמים עם פסיכולוג, וזה לא באמת עזר.

אגב, כשאני נפגש עם בנות, יוצא לי לפנטז עלהין בלילה, אבל לא משיכה גדולה מדיי...

אשמח לשמוע עצות ולקבל קצת תמיכה...

avitano

New member
היי.. ברוך הבא!

תראה אתה בחור צעיר
נשמע שאתה מבולבל מינית

אתה לא סגור על עצמך וזה לגיטימי..
יכול להיות שאתה סטרייט מבולבל
ויכול להיות שאתה ביסקסואל
ואולי אפילו גיי

השאלה היא לא למה אתה נמשך יותר, אלא אם אתה נמשך..
אם אתה נמשך גם לגברים וגם לנשים זה מספיק כדי להבין שיש לך נטיה

מה תעשה איתה? זה משהו אחר

הזכרת חתונה, עזוב את זה כרגע, אל תחשוב על זה, אל תקבע את עצמך לצורת מחשבה אחת
קודם כל תיסגר על עצמך, תבנה את עצמך, תכיר את עצמך כמו שצריך
כל השאר יבוא אחר כך ותוכל להבין איפה אתה עומד

אם פסיכולוג אחד לא עזר, פסיכולוג אחר יכול לעזור
ואולי אתה לא צריך פסיכולוג אלא פשוט להקשיב לעצמך או לדבר עם אנשים בעלי ניסיון דומה

אשמח לשמוע עוד על הלבטים שלך...
מתי הם התחילו? מתי הייתה הפעם הראשונה שחשבת על גבר?

ושוב.. ברוך הבא לפורום! :)
אופיר

פורטי40

New member
ההצעה שלי לשואל, שיבדוק איזו פנטזיה יש לו

ברגע השיא כשהוא מאונן - פנטזיה על גבר או על אישה. לפעמים הבירור הזה עוזר להחלטה כנה אם הוא הומו או סטרייט, בלי הטישטוש שנגרם ע"י הסופר-אגו. אני לא אומר שזאת שיטה יחידה ונחרצת, אבל ההיגיון אומר שגבר שמגיע לאורגזמה ממחשבה מינית על גבר, נוטה יותר להומוסקסואליות.

datibalev

New member
אכן מילים כדורבנות.

אהבתי את התמציתיות וכמובן מסכים עם כל מילה!!!

shagarg

New member
תודה

תודה רבה לכולם. קצת יותר פרטים עליי :

מתי נמשכתי לגברים ? נדמה לי שזה היה בגיל 13, כשחבר מהכיתה הראה לי תמונה פורנוגרפית הומוסקסואלית. לא ידעתי מה זה, אבל זה עשה לי משהו...

נראה לי שהחשיפה הראשונה שלי לתוכן מיני הייתה חשיפה הומוסקסואלית ויתכן מאוד שזה השפיע.

יש דבר אחר שמאוד מוזר לי. מרוב הסיפורים שאני קורא פה ושם על אנשים עם נטייה גיי, יוצא שכמעט כולם התאהבו בחבר או קרוב אחר. אני בחיים לא נמשכתי לגבר "אמיתי", בצבא לא נמשכתי כלל לעשרות חיילים ערומים וחתיכים שהתקלחו איתי...
אבל בצד שני, אני מפנטז הרבה על גברים ומשהו מפחיד אותי אצל הבנות... יש לי לפעמים הרגשה שאני אוסר על עצמי להסתכל על בנות או לפנטז עליהן, למרות שהייתי רוצה.

דבר אחרון : ברור לי ב-100% שאם אחליט להתחתן, אספר לאשתי לפני החתונה. מערכת יחסים בלי אמינות סותרת כל הערכים שלי...

פורטי40

New member
שתי הערות

זה לא מוזר כל כך שאתה לא מגורה ע"י מראה חיילים ערומים. הכרתי קצין קבע בן 25 שלא ידע שהוא הומו, מאותה סיבה, שהחיילים שלו לא עוררו אצלו עניין במקלחת. בסוף הסתבר שהוא נמשך רק למבוגרים בני 50 ויותר, בעלי מבנה גוף מלא. רק אחרי שהוא הבין את זה הוא השלים עם העובדה שהוא הומו.
שאלה אחרת היא , מה אתה רואה בדמיונך כשאתה מגיע לשיא הגירוי.
העיצה שלי היא שתדבר עם פסיכולוגים אחרים, ושאל בעצתם איך לקבוע אם אתה הומו או ביסקסואל, או סטרייט לא-שיגרתי.

shagarg

New member
תודה

תכלס, בדמיון אני נמשך דווקא לצעירים חתיכים, דיי מה שהיה בצבא...

תודה על העצה, אני שוקל את זה יותר ויותר, למרות שיש דבר קצת דיכאוני בלחזור אצל מטפל...

avitano

New member
אתה צריך להשתחרר מהמחשבה שפסיכולוג זה מדכא :]

הרבה אנשים הולכים לפסיכולוגים
וכן ההרגשה של "משהו דפוק בי" רק עצם זה שאני הולך לפסיכולוג זה מוכר וההרגשה הגיונית
אבל צריך לדעת להשתחרר ממנה, בסופו של דבר עצם זה שאתה מודע לעצמך אומר הרבה על עצמך
ואתה בהחלט מודע... זה רק יעזור לך

ולגבי המשיכה שלך

במבט לאחור גם אני יכולתי להימשך להרבה ממי שהיה איתי בצבא
ומשום מה בצבא זה לא קרה, כאילו המסגרת עצמה שאין בה מיניות, גרמה לכך שאפילו לא אחשוב על כך
ואני לא מדבר רק על הטירונות ששם בכלל לא היה אפשר לחשוב על זה
אלא גם בהמשך במהלך השירות.. זה פשוט לא דיבר אליי

datibalev

New member
טוב, יפה

אולי באמת כדאי להתייעץ עם פסיכולוג בעניין.

בכל מקרה נראה שאתה באמת לא סגור על עצמך.

משהו שקורה לרוב האנשים בגיל ההתבגרות זה לא משהו חריג.

חשיפה לפורנוגרפיה זה משהו שאני חוויתי לפני שחזרתי בתשובה. מה שהקשה עלי מאוד אחר כך כי בציבור הדתי זה טאבו שלא מדברים עליו...

אני אישית ממליץ להתמודד לבד בשלב ראשון או לפחות לנסות להגדיר בעצמך מה המצב שלך. כי הרבה פעמים כשמחפשים פיתרון למשהו לפעמים מפספסים את הפיתרון הבנאלי ומגלים שאין ממש בעיה.

מה שכן חשוב מאוד גם לשתף כי אם לא אז אתה סתם נתקע עם עצמך יותר מדי וגם זה לא ממש בריא. אז אם כבר התבחבשת עם עצמך מספיק אני מברך אותך בהצטרפות לפורום.

תחושות מוכרות

אני ממש מזדהה עם ההרגשה של "שאני אוסר על עצמי להסתכל על בנות או לפנטז עליהן". יש לי הרבה ידידות מאוד טובות, שאנחנו אוהבים אחד את הנשי אהבת נפש, ולמרות זאת אני לא מסוגל לחשוב עליהם באופן מיני. אם הם היו בחורים, אפילו לא הכי יפים, ברור לי שהייתה שם איזשהי משיכה. לפעמים 'על משכבי בלילות' הייתי מנסה בכוח לפנטז על נשים, ופעמים מעטות מאוד הצלחתי.
ואגב אני הרבה יותר מעריך נשים מאשר גברים בכל מה שנוגע לאישיות ולעומק רגשי. אבל זה לא עוזר בפן הפיסי...

shagarg

New member
לפנטז על נשים

אני דווקא מפנטז ללא בעיה על נשים. הבעיה היא שברגע שאני מתאהב במישהי אז קשה לי לפנטז עליה. אני תמיד מרגיש שסקס איתה יפגע בה...

אני יודע שגם נשים אוהבות סקס אבל יש לי תמיד תחושה שגבר תמיד ינצל אשה... אני מנסה לצאת מתפיסה זו אבל זה לא קל.

datibalev

New member
למה לפגוע?

אולי אתה מרגיש שאתה חודר לה לפרטיות או משהו כזה?
אני מניח שנשים לא יתנגדו לגבר שיהיה איתן, אבל אף אחת נורמאלית לא תרצה אחד כזה שרק חושב על הגוף שלה כל הזמן.

מקווה שתצליח לצאת מהתפיסה הזו מאחר ולא נראה לי שיש לך מטרה לנצל מישהי חלילה.

בוא נגיד שלפנטז על מישהי עלול להוריד את הערך שלה בעיניך, כמו הדיבורים המלוכלכים בציבור החילוני על האישה כמו איזה נתח בשר, נפגשתי עם הגישה הזו בצבא יותר מדי פעמים.
מבחינתי הפיתרון הוא לנסות כמה שפחות לעשות אובייקטיביזציה לגוף האישה. כלומר אני משתדל לחשוב על כך שאני רוצה להיות עם מישהי ולא רק עם הגוף שלה, אז זה עוזר.

דווקא זה שקשה לך לפנטז עליה כמו שאתה מתאר מבטא את ההערכה שלך אליה. ואתה חושב על מי שהיא באמת ולא רק על הגוף שלה.

יש קושי מסוים בציבור שלנו שיש איסור נגיעה ולכן זה או הכל או כלום.

אתה לא יכול נגיד לחבק או לנשק אותה או אפילו סתם לגעת או ללטף.
למרות שהמגע הבסיסי הזה הוא הצורה בה קשר נבנה.

אם פגשת מישהי לדוגמא לגיטימי לרצות ולחשוב על כך שאתה נוגע בה.
וכמו במעשה כך גם במחשבה. לא נראה לי שיש בעיה של הרהורים כאשר מדובר במישהי שמוצאת חן בעיניך.
כן יש בעיה כאשר זה סתם נעשה לצורך עצמי אגואיסטי.

אני מניח שלרצות לשכב איתה ולדמיין את זה נהיה קצת יותר בעייתי כפי שכבר ציינתי שזה מוריד מערכה והופך אותה לסוג של חפץ. יש בעיה בכך שאנשים חושבים שמייד אחרי החתונה חייבים לשכב אחד עם השנייה זה יוצר סתם פחדים ולחצים מיותרים, אמנם צריך לחשוב על כך, אבל לא להיות היסטרי זה נעשה מתוך אהבה וקשר של אינטימיות ולא רק של מיצוי סיפוקים. וצריך לעבור בהדרגה מאיסור נגיעה לקיום יחסי אישות, אי אפשר לקפוץ למיטה, זה פשוט לא עובד ככה.

datibalev

New member
בשמחה

אני מציע קודם כל שיתוף ולא תמיכה. למרות שאפשר לומר שיש כאן מעיין קבוצת תמיכה. אבל אפשר להגדיר את הקבוצה יותר כקהילה.

אני מרגיש כמוך. לפחות עכשיו (24) עד לפני שנתיים אפילו לא הרגשתי משיכה לנשים. וגם לא כל אחת שאני אצא איתה תהיה מושכת בעיני.
גברים עדיין מושכים אותי, מאוד, והפנטזיות שלי גולשות לעולם האמיתי לפעמים ואני נמשך לבנים שאני נפגש איתם, בלימודים או בעבודה.

קודם כל חשוב לי להגיד לך שתקבל את עצמך כמו שאתה. תאהב את עצמך ואל תרגיש סלידה עצמית חלילה אלא פשוט תקבל את העובדה שאתה נמשך לגברים.
אל תחשוב שזה גורם לך להיות אדם יותר רע. אלא להיפך יש בך תכונות ממש טובות מן הסתם שנובעות דווקא מתוך המשיכה שלך.

נראה לי שאם אתה נמשך לנשים המצב אולי מסבך אותך מצד אחד, כי אתה בעצם מרגיש לא סגור על עצמך
אבל מצד שני יותר קל לך כי אתה נמשך לנשים. ואפשר לחזק את זה, גם מבלי להיפטר מהמשיכה לגברים.

המטרה היא לא להדחיק את הנטיה שלך. אלא פשוט להשים דגש על מה שחשוב לך. אם אתה רוצה להתחתן אז תקבל החלטה פשוט שאתה יוצא עם בנות.
מה שכן השאלה הגדולה היא האם אתה מעוניין לספר לאשתך לעתיד על הנטיה או שתעדיף לשמור על כך בסוד? לפי זה תוכל להחליט עם אילו בנות לצאת בכלל.

בקטע הפסיכולוגי יש מורכבות גדולה. אני חושב שצריך קודם כל הרבה עבודה אישית שלך עם עצמך. מה הבעיות שלך מה מפריע לך ולנסות להתמודד.
בשלב שני אני ממליץ על שיטות טיפול שונות, יש כל מיני וכל אחד צריך לברר מה מתאים לו, אפשר דרך האינטרנט או עם מטפל מוסמך.

לכל אחד יש בעיות שונות. לחצים או קשיים נפשיים כאלו ואחרים. כמו פקעת כזאת. וצריך להתיר את הפקעת כדי שיהיה אפשר לטפל במצב.
רק לאחר מכן הייעוץ עם פסיכולוג יעזור. כי לפעמים צריך מישהו מבחוץ שיחווה את דעתו עליך. אבל אם לא תעבוד בשיטת עשה זאת בעצמך זה לא יעבוד.

אני איתך בכל מקרה. אני מבין שאתה בארון וכזה. אולי תוכל לספר קצת יותר על עצמך?
מקווה שעזרתי קצת.. ולש שיגעתי אותך יותר מדי...

למעלה