איך להגשים פנטזיה מינית מוזרה

wisard

New member
איך להגשים פנטזיה מינית מוזרה

בקיצור... אני מירושלים ואני בן 29. יש לי פנטזיה מינית קצת מוזרה שאני כבר מלא מלא שנים רוצה להגשים אותה אבל לא יודע איך... אולי מישהו יוכל לכוון אותי לפורומים רלוונטיים או אתרים או משהו שמתאים.

זהירות, תוכן מיני

אני מאוד פסיבי במיטה ובא לי לחוות חוויה של סקס עם קבוצה של גברים צעירים (ממני, 35 ו40 זה לא צעיר כבר... סליחה), כשהם ביחד מז***** אותי בכוח - משהו קבוע ודיסקרטי מאוד. לא אונס או משהו בסגנון (O_ o) - שלא תבינו אותי נכון, ולא משהו קינקי בסגנון ה-BDSM. פשוט סקס חייתי ותשוקתי עם כמה עליי. אולי כן מדובר בשליטה ודברים כאלה אבל בגלל שלא ניסיתי אף פעם אז אני גם לא יודע לאן לשייך את זה...

אה, וזה הכי בנלי שיש אבל אני מת על כושים מצוידים

לא רוצה לצרף תמונות גסות ולא רוצה לתאר פנטזיות מיניות, יש פה ילדים בכל אופן, אבל אם מישהו מהקוראים יתעניין פתאום וירצה ליצור קשר אז הקיק שלי זה:

deathclawster

ואם מישהו יוכל לכוון אותי לקבוצה רלוונטית אני אשמח גם.

aשרון

New member
היי....

אני ניסיתי לגגל מה זה deathclawster וכל מה שיצא לי זה משחקי מחשב ושום דבר על סקס, אשמח לדעת מה זה.

חוץ מזה, אתה ניסית לחפש קבוצות בפייסבוק בנוגע לפנטזיה שלך?, אני בטוח שיש הרבה קבוצות שליטה בפייסבוק שאנשים שם יכולים לספק לך מענה בעניין.

יש גם כמה פורומים בתפוז שלדעתי שווה לך לשאול את השאלה הזו אצלם: 'פנטזיות מיניות' , 'יחסי שליטה BDSM' (רק ציין שאתה גיי ומכוון לגברים, כי רובם שם סטרייטים).

וברוך הבא לפורום

wisard

New member
פייסבוקר וכאלה

deathclawster זה רק כינוי בקיק אין לו שום קשר לנושא

ולפייסבוק אני לא יכול להיכנס כי אני בארון. ואגב, אין שום קבוצה כזאת בנושא של גייז

aשרון

New member
לא הבנתי מה זה ה 'קיק'...

ובנושא שלך: ישנן קבוצות בפייס ופרופילים באטרף שמארגנים אחת לכמה זמן מפגשי סקס קבוצתיים. בפייסבוק לרוב אלה קבוצות סגורות או סודיות.
כדי להתחמק מהקטע של הארון אתה יכול לפתוח בפייסבוק פרופיל שני שישמש אותך בדיוק למטרה של ההתקשרות בקבוצות אלו.

אני לא מכיר קבוצות ספציפיות שאוכל להפנות אותך אליהן, אבל אני בטוח שיש כמה, יש כל כך הרבה קבוצות הזויות שאפשר למצא אחת שיכולה לענות על הצרכים שלך.

ולפני שאתה מחליט לעשות צעד בנושא, תברר היטב עם מי אתה עומד להיפגש, איפה, ואל תתפשר לסקס בלי קונדום, בקיצור שמור על עצמך.

wisard

New member
kik זה תוכנה למסרונים בסגנון הסקייפ והווטסאפ =]

תודה!

ItsikH

Member
זו פנטזיה די נפוצה, יש כל מיני דרכים לממש אותה והרבה שותפים
למצבים כאלו, אבל חובה להקפיד על מין מוגן וזה מה שמסרבל ומקשה את המימוש. אלמלא כן - קלי קלות. עוד במסרים.

Acoustic 3

New member
טוס לברלין. יש שם הכל מהכל. הייתי מכוון אותך יותר לעומק אבל

אין לי שמץ של מושג בעניינים האלה.
&nbsp
אבל בברלין יש מקומות שמיועדים ספציפים למימוש פנטזיות כאלה.

ItsikH

Member
עקרונית כן, אבל קשה להמנע ממין בלתי מוגן במצבים האלו

למעלה