איך להגיב?

סיגל62

New member
איך להגיב?

לאחר שהתייעצתי כבר כמה פעמים בפורום נתקלנו בבעיה חדשה שאני לא יודעת איך להתייחס אליה. אני ובן זוגי 2 שנים מתגוררים יחד. אין ספק שזוגיות פרק ב הינה שונה מפרק ראשון . הזוגיות מצד אחד הרבה יותר בוגרת ומצד שני רצופה במורכבות של ילדים הכנסות עזרה, . בן זוגי ואני נמצאים בתקופות לא פשוטות ,לחבר 2 חבילות לחבילה אחת במשפחות מורכבות זה תהליך ואנחנו עדיין בתוכו ומקווים שנצליח ונתאחד למשפחה אחת גדולה. בכל מקרה הזמנתי את משפחתי לראש השנה, אנחנו רבנו שבוע לפני והחלטתי לבטל את הארוחה מכיוון שלא היה לי כח עבדתי עד יום ב (ערב החג) וגם הרגשתי נורא . בן זוגי הלך לעשות עם ילדיו אצל הוריו ומאוד נפגע הוא סיפר לכל משפחתו(האחים שלו והוריו)את כל מערכת היחסים שלנו. עכשיו אני לא מסוגלת ללכת למשפחתו רק לחשוב שהם יודעים את כל מערכת היחסים שלי איתו. לאחר ראש השנה דיברנו והשלמנו אך הוא יצר מצב מגוחך שבו הוא הולך עם ילדיו למשפחתו ואני מחוץ לתמונה מה לעשות? אני סיפרתי למשפחתי שרבנו אך לא פירטתי מדוע?

my sunshine

New member
קשה

לייעץ לך במקרה כזה. אבל קורה שכאשר בני זוג רבים, מספרים/משתפים את המשפחה. בעיקר אם יצא מהבית כועס , יתכן שקשה היה לו להסתיר. העצה היחידה שלי אליך, היא לשוחח איתו. לספר לו איך את מרגישה ולבקש שבפעם הבאה תסגרו ביניכם את המריבות ולא בחוץ. ומכאן, תמשיכי הלאה.

מנור9

New member
אם הבסיס יציב הרי שניתן

להפוך את המשבר למנוף ללכידות. גם בפרק א' ובעיקר בפרק ב' החיים דומים להפלגה בים. כשהים סוער לא מקבלים החלטות דרמטיות אבל אחרי הסערה בודקים מה רופף ואם רוצים להמשיך ולהפליג צריך לחזק פה את התורן שם את המפרש ובמידת הצורך את מצב סירות הצלה....

כנות רק עושה טוב..

ספרי לו על הרגשתך, מבלי להאשים. קחי בחשבון שגם הוא היה פגוע... מאחלת לכם הרבה הצלחה, תקשורת טובה ואהבה. ושתהיו תמיד בשמחה!

למעלה