איך להגיב למצב?

wikiwii

New member
איך להגיב למצב?

שלום לכול אנשי הפורום. אני נמצאת כרגע בקורס מתאם העבודה . ויש לי חברה בקורס. היום אחד האנשים בקורס קרא לה "שמנה" ואני שישבתי בתחילת הכיתה שמעתי אותו מהסוף. כששאלתי אותו למה הוא אמר את זה , הוא אמר לי שהוא לא אמר את זה , ושלא שמעתי את המשך השיחה. (היה לו חיוך ממש זדוני כשהוא אמר את זה) חברה שלי היא אדם שלא אוכל מה שבא לו היא מאד מקפידה על מה שהיא אוכלת , חוץ מהזה שהעלאה במשקל נבעה ממחלה. אני נורא כועסת ופגועה ואני לא יודעת איך להגיב אם לספר לה או לא? כי היא הייתה היום כי היא הייתה חולה ולא שמעה את מה שקרה. מישהו פיתרון? אני באמת לא בן אדם של מלחמות אבל באיזה שהוא מקום אני רוצה להביע את עצמי באיזה שהיא דרך? תודה רבה לעונים ואני מקוה שאני בפורום הנכון

גרא.

New member
wikiwii,התגובה שלך להערה שהשמיע משתתף אחד

בקורס,הערה לגבי הנראות של חברתך,היא תגובה "מיד שנייה",זה לא היא שנעלבה,זו את שנעלבת בשבילה, שעה שהיא כלל לא שמעה את ההערה ה"זדונית" הזו.ממש לא מובן מדוע את כל כך כועסת ופגועה,בגלל אדם שזרק מילה על חברתך.ומעבר לכך,מדוע את מרגישה שאת לכאורה חייבת להגיב או לספר לה? מה זה יתרום? למי? לגופו של עניין,מותר לכל אחד לחשוב מה שבא לו על האחר,ואם היא נתפסת בעיניו כשמנה? למי זה צריך להיות אכפת ? מי הוא בכלל? מה המשמעות שלו לגבי חברתך? אם שאלת,התשובה הפשוטה,רדי מזה,אל תעשי מזה עניין,כי אין שום טעם להתייחס בצורה כזו לדבריו של אדם סתמי,חסר משמעות לגבי חברתך.

למעלה