איך להגדיר ראוטר NETGEAR DGN 2200 V2 כרפיטר ?

איך להגדיר ראוטר NETGEAR DGN 2200 V2 כרפיטר ?

שלום חברים
יש לי 2 ראוטרים של בזק מדגם NETGEAR DGN 2200 V2
אחד משמש אותי כראוטר שמחובר למחשב בצורה קווית, ואת השני ברצוני להפוך לרפיטר.
איך ניתן להגדיר אותו כך שישמש כרפיטר ?
תודה.

תודה על תשובתך.. לא מצליח לבצע זאת

אין לי ידע ברשתות והמדריך לא מפורט או נהיר לטעמי.
&nbsp
האם ידוע לך על מדריך ספציפית לנתב שלי בעברית או אנגלית ?
&nbsp

לא מצליח / לא יודע כיצד לבצע את זה

"עתה יש לשנות את כתובת הנתב החדש כך שתהיה בתחומי הסגמנט של הנתב הקיים, אך מחוץ לתחום הכתובות ששרת ה-DHCP שלו מחלק. לדוגמא, אם כתובת הנתב הקיים היא 192.168.1.1 ושרת ה-DHCP מחלק כתובות בתחום 192.168.1.100 ל- 192.168.1.200, יש לתת לנתב האלחוטי החדש את הכתובת 192.168.1.99."

עדכון : הצלחתי לשנות IP לנתב.

עכשיו.. שאלה לגבי הנתב הראשי שיוצא מהמחשב הנייח
האם הגדרתי אותו נכון ?

ובנתב השני [ הרפיטר ] יש להגדיר את זה דומה, או אחרת ?

office2000

New member
המדריך למשתמש נמצא בקישור

http://www.downloads.netgear.com/files/GDC/DGN2000/DGN2000_RM_04Aug08.pdf
&nbsp
הפרק המתאים למה שאתה מחפש מתחיל בעמוד 5-15 התצורה שאתה צריך נקראת בנתב זה "Repeater with wireless client association"
&nbsp
העמוד המתאים והסבר לגבי צורת ההגדרה נמצא בעמוד 5-19.
AP1 בציורים הוא הנתב הראשי שלך, זה שמחובר גם לקו האינטרנט שלך.
AP2, AP3 הם ה-REPEATER שלך ויש להגדיר את ה-REPEATER שלך באותו אופן שמתואר לגביהם (אצל יש רק REPEATER אחד וזה בסדר).
בהצלחה.
&nbsp

office2000

New member
שים לב לפרטים הבאים

השתמש במידע שבעמוד 5-5 כדי להגדיר את כתובת ה-IP של הנתב הראשי ושל ה-REPEATER.
&nbsp
אל תשנה את ה-IP של הנתב הראשי.
בנתב הראשי שנה את ה-DHCP כך שיתחיל (STARTING ADDRESS) מכתובת גבוהה יותר, למשל אם כרגע יש שם 192.168.0.2 שים 192.168.0.10.
&nbsp
&nbsp
בצד ה-REPEATER באותו מסך של הגדרות LAN IP שנה את ה-IP (השדה הראשון מתחת לשורת הכותרת LAN TCP/IP SETUP) של הנתב שיהיה בתחום שמחוץ לתחום ה-DHCP של הנתב הראשי. למשל, אם אחרי השנוי לעיל הכתובת התחתונה של תחום ה-DHCP של הנתב הראשי היא 192.168.0.10 תן ל-REPEATER כתובת 192.168.0.2 . בטל ב-REPEATER (רק ב-REPEATER) את ה-DHCP על ידי ביטול הבחירה בקופסא ליד "Use router as DHCP Server".
&nbsp
שים לב, לאחר שנויים אלה בצד ה-REPEATER כתובת הגישה אליו תשתנה ל-192.168.0.2 במקום הכתובת המקורית שלו.

היי תודה רבה על ההשקעה שלך

הצלחתי להגדיר והכל עובד עכשיו טוב :)
&nbsp
רק דבר קטן, נאלצתי להוריד רמת אבטחה ל WEP כדי שהכל יעבוד.
&nbsp
שוב תודה

office2000

New member
אין בעד מה! ראה המשך בגוף ההודעה.

הייתי מצפה מכל מי שעונה בפורום זה במטרה לעזור, שיענה ברמת פרוט והסבר וברמת השקעה זהה, כפי שאני מנסה לעשות ולא בצורה לקונית.
יתרה מזו, מי שאינו יודע איך לעזור ואין לו משהו חיובי לתרום לדיון, עדיף שלא יענה בכלל. ראיתי פה תגובות הגובלות בהשמצות וב"ירידות" על מי ששאל שאלות כאלה ואחרות. זו התנהגות לא נאותה בעיני.
&nbsp
לגבי נושא האבטחה. אין כל סיבה שרק WEP יפעל. אם WEP פועל אתה יכול לנסות לשנות את האבטחה, בשני המכשירים, ל-WPA2 עם AES. יש להקפיד ולתת לשמי המכשירים את אותה הסיסמה בדיוק.

למעלה