איך להבין את זה?

SugarMm

New member
איך להבין את זה?

קודם כל, שלום לפורום המהמם הזה ! קוראים לי טום, ואני בן 20. משתמש ומגשים עם הסוד המון דברים נפלאים בחיי, ומאוד נהנה גם לקרוא על הצלחות של אנשים. וכמובן גם קורא קבוע בפורום ! אני חייב להתייעץ ולשאול את דעתכם בנושא מוזר שקרה לי... אתמול בלילה, אני יזמתי לבקש מהתת-מודע להעביר לי תמונה, איזו שתהיה של אדם (בן זוג) שאני מחפש לעצמי. אני מחפש קשר רציני עם בן זוג לעתיד, ואני מאמין בלב שלם שהוא בדרך אליי........ שאלתי את השאלה, ולמרות שלא זכרתי את החלום עד לפני חצי שעה - עכשיו ניזכרתי בו ! רק שאני לא מבין...גולשים יקרים, אני חלמתי על דמותו של רן דנקר!!! אני ממש לא מהטיפוסים שחולמים על סלבס, ואני בכלל לא קשור לעולם המוסיקה, וגם לא מתעניין ברן דנקר - חוץ מהעובדה שיש לנו קצת דברים משותפים באופי: רגישות, עדינות נפש וכל זה....לא יותר מזה. אני מנסה להבין מה המסר בחלום הזה? אני לא שולל שום התפתעות, ואני פתוח לגמרי בכל צורה ודרך לדברים כאלה ואחרים, רק אני חושב שהאם החלום מדבר על בן זוג כמו רן דנקר, או שבו עצמו ??!!! מאוד אשמח, למבינים, ולכל הדעות שיש לכם לרשום ולהגיב לי, זה מאוד חשוב לי להבין! בתודה, טום.

טום טום, אם להגיד לך ת'אמת..

אל תנסה ללכת עם מישהו שהוא כמו רן דנקר אם אתה יכול את רן דנקר בעצמו...
תבין מה שתבין =]

kikona126

New member
../images/Emo6.gif

בחלום שלך יש משחק מילים. רן דן (מהמילה דין) קר בעצם מבחינה מסויימת החלום שלך בנה לך מאזניים ככה שבצד אחד יש את ה"רן" ובצד השני את ה"קר" וכאן אתה צריך לקבוע את המאזניים... (אני מנהלת את פורום חלומות גם
)

ע ו פ ר ה

New member
הייתי סקרנית

לראות איך תפרשי את החלום. נשמע לי מעניין, למרות שזה צריך לדבר אל החולם עצמו. אני חשבתי על זה שהוא צריך לבדוק מה יש ברן דנקנר, שמראים לו בחלום. באהבה עופרה

kikona126

New member
אני צריכה ממנו עוד פרטים על עצמו...

כדי שיעזרו לי לכוון את החלום. בכל מקרה משחק המילים הוא מעין המלצה...

SugarMm

New member
ערב טוב !!!

לתגובה של "מחייך לתמיד" - אני לא מכיר את רן דנקר בשום צורה, ואני בספק שהופעתו החיצונית והיותו שחקן/זמר באמת תביא לי את מה שאני מחפש=] קיקונה, אני אשמח לתת פרטים שבהם את מפענחת משמעות לחלום. תראי, החלום היה מאוד מוזר...שוב, כי אני לא חושב על רן ולא מתעניין בו. דבר 2, החלום הרגיש מאוד מוחשי וברור, וגם היה כאילו אני במערכת יחסים איתו! כן כן...זה היה חלום שבו ראיתי את עצמי ואת רן שוכבים במיטה גדולה זוגית... לא חלום רטוב או משהו, אבל הרגשתי בו במערכת יחסים משגעעעעת!! זה באופן כללי מה שראיתי... יש לזה הסבר? אגב, לא בנתי מה אמרת לגבי ה"קר" וה"רן"...

SugarMm

New member
מה שהכי מוזר,

זה שבדיוק בלילה שביקשתי לחלום דמותו של בן זוגי-אהבת חיי, רן דנקר הגיע לחלום שלי!! ווואיי אני ממש ממש אשמח לדעת מה זה זה...??? מה שבטוח, זה לא סתם...זה אומר לי משהו... קיקונה, מחכה לתגובה שלך=]

WOW כל הכבוד../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

זימנת לעצמך חלום מעניין מאוד!! הלוואי והייתי יודע לפענח את החלום שלך כדי להגיד, אבל אני לא מבין הרבה בנושא. קיקונה, זה לטיפולך הבנתי:) אתה צודק לגבי אופי, רן דנקר מתטייר כאחד האנשים שיודעים לאהוב! רגישים באופיים, נדיבים, טובי לב - לפחות ממה שהוא מציג מעצמו בציבור... אני מסכים שאין צורך להידלק על דמותו, כאשר אינך מכיר את אישיות האדם הזה. אבל בהחלט הכל אפשרי, והכל זמין להיות אם נועד...ללא ספק !! אני מאמין שאתה תמצא את התשובה! דרך קיקונה, או דרך חלום נוסף שיענה לשאלתך הבאה.

לא, זה לא קשור להופעתו וחיצוניותו...

אם אתה רוצה אותו, אתה יכול להשיג אותו ספציפית.. אבל זה לא העניין פה. לגבי הפירוש של קיקונה (שמשום מה הכינוי שלה תמיד הזכיר לי לוויתן ורק הדקה הבנתי שזה בגלל שזה דומה למילה "קיקיון" שזה העץ שיונה הנביא התעלף לידו לאחר שנבלע מהלוויתן.. חחח). בכל מקרה - הפירוש שלה הכוונה שאם מפרקים את הצמד "רן דנקר" יוצא רן (שר, יעני שמחה) דן (שופט) קר (משהו שהוא קר, נוקשה) שים לך את זה מול זה, בצד ימין את הרן (תכונות האופי החמימות והמלטפות) מול הקר (גבר נוקשה שיחזיק אותך קצר) ותראה במה אתה בוחר, ברגע שתדע מה אתה רוצה - זה יבוא אליך . ושלא תטעה - אתה בהחלט יכול איפשהו למצוא את השווה ולבחור לך בגבר שיש בו גם וגם.. אני למשל יודע שהבן זוג שלי לא יישלח אליי עד שלא אדע מה אני רוצה. פעם העלתי פה את התכונות שאני מחפש, אבל אני יודע שאני לא מסוגל להיות עם גבר שהוא קוצי פוצי כל היום, צריך את המרירות והכאב, ואני יודע שזה יהיה חסר לי. מצד אחד אני מדמיין אהבה גדולה ונעימה, מצד שני אני כן צריך מידי פעם לכת לאוטו ולבכות כי רע לי איתו. זה פשוט מחזק את האהבה. סוג של שריטה. אז תפתור עם עצמך את הסוגייה, ותחכה שהוא יבוא.. אגב, אני הולך לעשות את זה הלילה, לבקש מהתת מודע שיעלה לי תמונה של הבן זוג. נראה מה ייצא לי... לילה טוב

SugarMm

New member
תודה על התגובה!

אני בוחר בגבר שאוהב נטו! והוא בונה את עצמו ואני את עצמי לקשר הזוגי שלנו:) לגבי רנצ'וק, אני בטוח שהוא בחור נהדר לאחת/ד שלו, אין לי מושג למיניותו - עניינו האישי חח אפשר להשיג אותו, רק במקרה ומלמעלה הוחלט שככה יתאים לשני הצדדים. אני מבין אותך לגבי הבחירה לגבר שגם יודע לגרום כאב, אבל זאת בחירתך המכובדת בלבד! אני תמיד בוחר באהבה הגדולה שמגיעה לי, כי בכל סוג של קשר, וגם שלי עם עצמי יש את הימים שאני קצת נוקשה, אבל אני תמיד זוכר שאהבתי לעצמי נשארת ותישאר גדולה מכולן !! נ.ב: "מחייך", חשבתי שאצלך יש בן זוג, לפחות ממה שיצא לי לקרוא מהודעותייך. אם תרצה, תספר מה ראית בחלום=] לילה טוב !

בסופו של דבר, כל אחד בוחר בגבר שהוא אוהב...

רק שאצלי אהבה היא גם כאב. אולי זה כי האהבה הראשונה שלי גרמה לי השפלה וככה אני אוהב. ברור שכל אחד רוצה גבר שיאהב אותו , ומי שלא הוא מוזר . למה חשבת שיש לי בן זוג? איפה רשמתי על זה? ומחר שאקום, יישר אתחבר לפה לספר לכם מי עלה לי בחלום.. אלוהים כבר יש לי דפיקות לב..

לפני שאני הולך לישון...

מחייך לתמיד, גם אני הייתי בטוח אולי בגלל אי הבנה, כי רשמת שהצלחת לזמן את האקס שלך שלא דיברתם המון זמן! וגם אחרי זה אמרת על קפה בהזמנה אישית חחח ואמרת שהחבר הביא לך (הייתי בטוח שהאקס). אגב, שמעתי לפני 3 חודשים ברדיו על בחור שסיפר כי הוא הומוסקסואל, שלומד משחק ויש לו בעיות זוגיות עם הגבר שלו, שתמיד מוצא את הדרך להשפיל אותו ולגרום בכל דרך לכאב. תמיד אומר לו שהוא פחות טוב במשהו ולא בדיוק מה שציפה ממנו. בקיצור, שרשרת של תיסכולים ובעיות בזוגיות (אם אפשר לקרוא לזה זוגיות). אני חושב שמשהו לא הולך-תעזבו. באותה הדרך, אני חושב שאם יודעים מה רוצים ללא ספקות, אז תמיד תתגלה בפניכם הזוגיות החלומית הזאת! ושוב, אני מאחל אותה לכל אחד ואחד כאן, ובכלל לאנשים שיודעים לאהוב!

אז אני בגיל 15

הייתה לי אהבה מטורפת, אהבתי אותו מאוד. הוא הי ה כמעט כפול ממני בגיל, כמעט 30 והוא אהב אותי. מה זה אהב. היום בדיעבד אולי סתם הייתי בובת מין שלו. אבל הוא היה הכל בשבילי. הוא היום נשוי עם ילדים. הוא היה "קר" בקטע שכשהיה חוזר מהעבודה היה מבקש ממני נגיד להכין לו חבתה, הייתי מכין לו ארוחת מלכים, מחכה עך השולחן - וכשהיה בא - היה מתעצבן סתם בגלל העבודה, היה מעיף הכל על ריצפה והולך למיטה שלו. אני הייתי מנקה את הזכוכיות כמו ילד טוב ובא אליו. או שהיה לוקח אותי באוטו שלו לסיבוב לילה ובדרך היה עוצר, נכנס למועדון איזה 5 שעות ואתי מייבש באוטו ] לחכות לו. למה נשארתי? אהבתי. היה לנו ימים מטורפים שברחתי איתו לאילת ושם גיליתי על עצמי המון דברים, וגם כשהיה מתעצבן ומעיף איזה יד - הייתי נשאר, ידעתי שזה לא משו בי, זה אצלו - ובגלל שאהבתי, רציתי להישאר. היום אין מצב שהגבר גבר שלי ירים עלי יד, אבל גם אין מצב שיהיה רכרוכי כזה. בכל מקרה, אני רוצה אותו גבר

וואו, נסחפתי ונסחפתי...

כמעט שחשפתי הכל. מצטער. אתם לא צריכים לקרוא את זה, זה מסוג הדברים שלא מספרים, אולי רק לקרובים. סליחה......

ואתה תמצא, רק תדע שביקשת!

מן הסתם היה לך את ההפך ממך, ואתה היית יותר טוב אליו. את מחפש גבר גבר, ואתה תמצא, רק תדע שזה מה שבחרת לעצמך - והתוצאות יראו מה יצא.

אוף.. כל הדיבורים האלו לא עשו לי טוב בכלל..

סתם עכשיו עצוב לי מאוד, געגועים ורצון לחיבוק.
בעסה..

חלק ממה שכתוב בספר שאני קורא עכשיו

זה לעולם לא לחזור לתחושה שעצוב לי בגלל שמשהו נגמר, כי ברגע כזה אתה גורם לעצמך לחזור למשהו דומה ולחוות אותו שוב - אכזבה חוזרת ...!! כשניפרדתם היית צריך לרשום למה זה קרה, ומה גורם לך לאי נוחות איתו.. ככה שבכל פעם שהיית ניזכר (ועדיף שתשחרר) היית קורא את זה והיית חוזר למחשבה "תודה שזה ניגמר"! ואם אתה רוצה חיבוק, אז אתה מקבל אותו מכל אחד מאיתנו:)

../images/Emo13.gif חמוד. זהלאו דווקא בגללו..

פתאום, נהייה לי רע להיות לבד. עזוב, מילים לא אומרות כלום =[.

לSugarMm

וואייי אתה כל כך רגישת אותי בהודעה הזאת! אני מרגיש שהתאהבתי! חחח אתה מצליח לרגש... אתה באמת ראוי לאהבה הגדולה הזאת, כי אתה בחרת בה! אתה יודע מה אתה רוצה! אתה תצליח, גם אם זה יהיה רן דנקר, או ליאונרדו דיקפריו חחח תלך עם ליבך עד הסוף, ותאמין!!! חזק חזק!!! מאחל ויודע שתקבל אהבה כזאת בקרוב!! "מחייך לתמיד", יאא הייתי בטוח שיש לך בן זוג לחיים, כי זה מה שעלה ממה שסיפרת חחח איזה קטע! טוב, אז גם מאחל לך את הבן זוג המושלם שאתה רוצה! ולכולם אני מאחל אהבה עצומה, וגם לעצמי, כי אהבה זה הדבר שמזכיר לנו את הסיבה שלמענה אנו חיים!

למעלה