איך לדעת

• פותח הנושא maz
  • פורסם בתאריך

maz

New member
איך לדעת

התינוק שלי בן 12 יום. הוא כנראה יונק טוב כי הוא עולה במשקל וממלא חיתולים כמו שצריך. אבל אני לא יודעת אם כל הזמן בו הציצי בפה שלו הוא גם יונק כי לא תמיד שומעים קולות של בליעה. לפעמים ברור שהוא נח ואפילו לא מזיז את הלשון. יכולה להיות יניקה בלי קולות של בליעה?

קולות בליעה

אכן לא תמיד שומעים אותם, או אפילו רואים בליעה בתינוק קטן. אם כל המדדים טובים ותינוקך רגוע, תחושתך טובה, כנראה שהכל טוב

maz

New member
יופי ../images/Emo13.gif ועוד שאלה

אין לי פצעים או סדקים בפטמות
אבל יש רגישות במגע ויובש במיוחד כאשר הוא באטרף של יניקה ארוכה או עם הפסקות קטנות בין פעם לפעם. זה הופך את ההנקה ללא נעימה. אני משתמשת בפיורלאן כדי להקל. הרגישות הזאת עוברת מתישהו?

מאד תתכן רגישות בהתחלה

אם זה אכן מה שזה, זה אמור להעלם במשך הזמן הקרוב. אם זה נמשך, זה שווה בדיקה. חשוב לי להזכיר שמומלץ שלא לסבן את הפטמות במקלחת ולא למרוח קרמים. זאת על מנת לא להפריע לאיזון הסיכוך הטבעי שמפריש השד. האם הפיורלן באמת מקל עלייך?

maz

New member
בעיקר אחרי כמה יניקות ברצף

אם הוא נותן לי לנוח כמה שעות (במהרה בימינו
) זה לא מציק לי יותר. עכשיו, אחרי לילה ויום של יניקות בלי מנוחה כמעט זה כואב כל הזמן כמעט

בשבועות הראשונים, תתכן רגישות

וזה אמור לעבור בקרוב. אם זה בלתי נסבל, או שאת מפתחת פצעים, את צריכה לפנות לעזרה אישית של יועצת הנקה מוסמכת שתוכל לראות אתכם ולצפות בהנקה. אם התינוק נוהג לשהות זמן רב על השד בלי שהוא ממש יונק (אלא יותר מרפרף עם פה סגור), זה עלול לגרום לרגישות גבוהה יותר.

למעלה