איך לדעתכם wr250f?

איך לדעתכם wr250f?

הסיפור הוא כזה. אני חייל משוחרר שרוצה לקבל חוות דעת על wr250f שנת 02-03. אני רוכב מתחיל יש לומר ואני מאמין שאני מהר מאוד ירצה להסב את האופנוע לסופרמוטו. מה אתם אומרים? תודה, עופר

yules

New member
WR250

בכלל לא מומלץ לסופרמוטו. אם כבר אז ה450 לדורותיו. ה250 ידרוש הקפדה יתרה על תחזוקה (אני מבצע החלפת שמן כל 500 ק"מ), והבוכנה\ שסתומים לא יחזיקו מעמד. ראש מנוע ל250 זה הרבה מאוד כסף. האופנוע הוא בעיקר לאנדורו ולשבילים מתקדמים, ולא בנוי לדיונות ולסופרמוטו (למרות שזה אפשרי, אבל יפגע משמעותית באורך החיים שלו). ה450 2003 עולה כמעט אותו דבר כמו ה250, ולסופרמוטו טוב ממנו בהרבה, ובעל מנוע עמיד יותר, למרות שגם שם חייבים להקפיד על טיפולים - זה לא DRZ! קח בחשבון שיש המון הבדלים בין ה2002 ל2003, וה2003 עדיף משמעותית.

enigo

New member
כל 500 ק"מ?

אז אני חייב לך איזה חצי ליטר. מה הוא שותה?

yules

New member
החלפת שמן, לא מילוי

זה לא EGS.
בספר רכב כתוב כל 1000 שמן + פילטר, אבל אני מהמקפידים. (בשביל 50 שקל לליטר וחצי שמן לא חוסכים) מה גם שהרכיבות שלי נהיו קצרות יותר במרחק, קשות יותר על הקלאץ', וארוכות יותר בזמן... ודרך אגב, בדמו של האציל זורם רק סינטטי מלא.

enigo

New member
10-40 של סילקוליין הולך?

במקרה י שלי בבית. וגם ה-EGS לא שותה, הוא רק משתין...

45degrees

New member
תנסה סינטטי מלא של ARAL

נותן תוצאות מעולות - הרבה יותר מהסינטטים האחרים המיועדים לאופנועים שיצא לי להתנסות בהם.

45degrees

New member
20/60? אתה נותן לי 4 ליטר

במחיר מופקר לביצוע ניסוי כלים? מה יש לך שמתאים למנועי טורבו בפחיות - גם סינטטי מלא.

נותן לך 4 ליטר של פורמלין !!

למנועי טורבו הבאתי עכשיו סינטטי מלא למישהו עם פיאט קופה. ה 20/60 פותח למנועי KTM הגדולים (זאת עפ"י עיתון מוטורקס). יש באריזות של ליטר,גלונים של השמן הזה - לפי הזמנה.

אפשר לקבל עוד כמה חוות דעת בבקשה

תודה על התשובה המפורטת אני רוצה לקבל עוד חוות דעת כי אני לא ממש מבין בהבדלים בין האופנועים. תודה, עופר

YarivNh

New member
לדעתי הצנועה כיון שאתה רוכב מתחיל

העדיפות היא DRZ400, אופנוע שלא יקרע לך את הכיס בטיפולים, ויאפשר לך ללמוד את רזי הרכיבה מבלי להיות מאויים מאופנוע חזק כמו ה WR450 ואפילו יש גירסת סופרמוטו ל-DRZ.

yules

New member
יריב, אני לא ממש מסכים עם זה

תמיד עדיף להתחיל מהכלי הכי טוב שאתה יכול להרשות לעצמך. הDRZ אולי סלחן יותר מהWR, אבל לא בהרבה.

45degrees

New member
מה בדיוק ההגדרה ל"הכי טוב"?

חלק יגידו שזה הגודל שקובע חלק יגידו שזה הנפח חלק יגידו שזה המשקל חלק יגידו שזה אופי המנוע כל אחד ומה שהוא מעדיף.

YarivNh

New member
הכוונה היתה לWR450 כיון שה250 לא

מתאים לסופרמוטו ( לדבריך ), ולרוכב מתחיל ה WR הגדול מאיים לטעמי.

kramberg

New member
לדעתי

למרות שאפשר להפיק ממנו הרבה, אבל כל כך הרבה יותר בתור אופנוע שני, האופנוע מתחילים האולטימטיבי הוא ק.ט.מ 400
למה? כי הלוואי והייתי מתחיל עליו, הייתי נשאר עם פחות גפיים, אבל עם ביצים של שור מיוחם.

ללכת על משהו אחר בסיכום?

יש מישהו שחושב אחרת על ה - wr250f בקשר לרכיבת סופרמוטו? וגם מעניין אותי לדעת למה אני נכנס, כמה עולה לי להחזיק את האופנוע בהתחשב בטיפולים שיגרתיים שהוא צריך חוץ מבלאי צמיגים, בלמים, והחלפת שמן כל 1000 ק"מ? תודה, עופר

שחרלרט

New member
../images/Emo45.gif

אפילו הייתי מוסיף,RACING 400.אופנוע מספיק חזק לסופרמוטו,לא מאיים בשטח. אמין,חלקים בשפע. אבל עדיין אם הכיוון ימאהה אז ה250 לדעתי יהיה קצת חלש לסופרמוטו ואתה תמצה אותו מהר.

למעלה