איך לדבר עם בנים?

איך לדבר עם בנים?

היי:) ביום שישי אני ועוד כמה חברות נפגשות עם בנים שלא הכרתי קודם ואני מפחדת שאני אתחיל להיות ביישנית ושלא יהייה לי מה להגיד להם. למישהו יש רעיון אולי על מה אני אוכל להתחיל את השיחה? ובכלל איזה נושאי שיחה מעניינים בנים?:0..אני פשוט מפחדת שלא יזרום חלק ודווקא בא לי להנות ולהכיר אותם. [אני בת 15 וחצי,אם זה משנה]

תהיי את עצמך ותנסי להשתלב ולשלב ../images/Emo40.gif

את האופי שלך בשיחה. יש לך איזו הערה שנונה? מילה מצחיקה? בא לך לשתף את החבר'ה בנסיון שלך בדבר הנדון? כך לדוגמא אם מדברים על מסעדה בשם X והיית בה,תוכלי לספר עד כמה נהנית/עם מי היית שם/מה אהבת במקום בעיקר (עיצוב,אוכל,וכו')/מה אהבת לאכול שם.... פשוט תנסי למצוא את "עצמך" ואת החלק שלך בנושא הנדון,אני בטוחה שיהיה לך מה להוסיף. אם מדברים על פוליטיקה הכניסי את דעתך (בעד/נגד,תומכת/מתנגדת) ואם סתם צוחקים אז תוסיפי בדיחות מדי פעם, או אפילו סתם תחייכי. פשוט תיפתחי אליהם,תחשבי שאת יושבת עם חברות טובות שמכירות אותך שנים ורוצות לשמוע מה חדש... ביישנית? למה? הם אלוהים? לא, הם בני אדם בדיוק כמוך. בדיוק. לא פחות ולא יותר ממך. בתאכלס אני בטוחה שלפחות לכמה מהם יש/היו תהיות והרהורים לגבי "איך להתנהג בפגישות כאלה"... ובתור התחלה - אל תתחילי נושאי שיחה חדשים,אלא השתלבי בתוכם (וזה לא כזה קשה,כי על רוב הדברים יש לנו דעה והתנסות אישית).

תודה:]

ממש ממש עזרת לי..
יש למישהו עוד עצות?

ורדונה2

New member
טוב

אם כשאת נפגשת עם בחור את מגיעה עם גישה של "אין לי מושג איך לדבר איתו", זה גם מה שישתמע מההתנהגות שלך. את מדברת עם חברות שלך על דברים שלא מעניינים אותך? לא, נכון? בדיוק אותו הדבר עם המין השני. את מתרגשת ומצפה בקוצר רוח לכל שיחה עם חברה שלך? לא, נכון? בדיוק אותו הדבר עם המין השני. בנים הם לא זן חדש של קופים (למרות שיש שיחלקו על דעתי), אין דפוס התנהגות מסוים בו יש לנהוג בהם. הם לא ינשכו אותך אם תעשי א' וינשקו אותך אם תעשי ב'. הם בני אדם, וכמו כל בן אדם- לכל אחד מהם יש תחומי עניין שונים ותפיסה שונה. אף אחד לא יוכל לתת לך מדריך מפורט על "איך להתחבב על בחורים", כי אי אפשר לקבוע את זה חד-משמעית. תתייחסי אליהם כמו שאת מתייחסת אל כל בן אדם, ותקווי שיראו את הפלוסים שבך. לא יראו? הפסד שלהם. יראו אחרים.

B o o o o M

New member
מאמי,

בנים הם גם בני אדם את יודעת :) אם את מוצאת על מה לדבר עם בחורות, אין שום סיבה שאת לא תמצאי על מה לדבר עם בנים!! את פשוט מתביישת קצת , ובגלל כל הפחדים שלך את חושבת אוטומטית שהגרוע מכל יקרה- שאת תשתתקי, שלא יזרום חלק, שתתפדחי.. ואם תחשבי ככה, האמת היא שרוב הסיכויים זה מה שיקרה! פשוט עשי את זה- בלי לחשוב יותר מדי. שבי עם חברות שלך ודברי עם בחורים, תאמיני לי שגם הם מתרגשים בטח לא פחות ממך :)) בהצלחה מתוקה

ורדונה2

New member
מה?

למה שהם יתרגשו לא פחות ממנה? יש לי ידידים, ואני לא מרגישה לחוצה בחברתם. ולפחות עד כמה שאני רואה ושומעת מהם, גם הם לא. חוץ מאחד שנמצא על רטט בלתי פוסק כשאני בחברתו, והוא לא הכי ידיד כרגע. וכנ"ל לגבי בחורים שאני רואה בפעם הראשונה. יש כאן גם את בר שמכירה בערך 485409854395743987398674398349864903856094 בנים שבטח תשמח להעיד על זה גם כן.

*שמחה להעיד*

חוץ מבחור אחד שאני רוצה,וכמה בחורים שרוצים אותי,אין שום התרגשות ביני לבין ידידים. גם כשנפגשים פעם ראשונה אין מה להלחץ ולהתרגש,כולה הכרות,לא חתונה.

The fatamorgana

New member
הדרך שלי תמיד הולכת

תמיד שאני מכיר בנות אני קודם כל מתחיל בעוקצניות (הומוריסטית כמובן) וכמה שיותר שנינות זה מעלה חחיוך ואז תמיד משלבים את זה והשיחה זורמת יופי... ומה גם שיש חיוך אבל אם זה לא הולך אל תנסו את זה יותר מדיי כי תצאו מפגרים

בנים

כמו בנות - אנשים. אם תבואי במטרה לרצות מישהו או להוכיח משהו, יהיה לך קשה. נסי להשתחרר מפוזות, פחדים וחוסר בטחון. תזרמי. מותר לך להיות נבוכה, להיות שקטה, אבל אל תרחיקי מעליך אנשים. ומקסימום - תזכרי שאת לא לבד... חברות שלך איתך.

Alinesis

New member
היי ואוו!...

בנים הם *לא* כמו בנות..... אבל אני מוכן לקבל, לאשר ולחזק את כל השאר :)

Gtr player

New member
חח איזה חמודה=]]

אין נושא שיחה שמעניינת בנים.. כמה פה יגידו בציניות "סקס" אבל לא חח דברי איתם על מה שיהיה שם ואת גם לא לבד.

למעלה