איך לגייס חסידים?

IirionClaus

New member
איך לגייס חסידים?

אני לומד באונ' בן גוריון בבאר שבע ולדעתי קיים כאן פוטנציאל מצויין לגבש קהילת שחקנים. פרסמתי בפורומים של האוניברסיטה (תחת פורומים מד"ב ופנטזיה, מדעי המחשב, מחשבים ואינטרנט ופורום Off Topic), אבל לפי דעתי זה לא מספיק. לדעתכם, כיצד ניתן להגיע לקהל יעד מתאים ולשכנע אנשים לנסות?

לינק

New member
לוחות המודעות ברחבי הקמפוס

ואתה יכול גם לנסות להשיג תמיכה מאגודת הסטודנטים.

jack of hearts

New member
אולי גם

למרות שאין לי מושג אם זה אפשרי אבל, תנסה לארגן אירוע משחקי לוח בעזרת אגודת הסטודנטים כמו שלינק הציע. ערבי משחקים שכאלה הם מה שממש הכניס אותי לעניין. ואל תדאג, עוד כמה חודשים שותף שלי הולך ללמוד שם גם והוא יהיה מוכן לעזוב הכל בשביל לשחק.

ycyclop

New member
אפשרות קצת שונה

פשוט למצוא 2-3 חברים שמוכנים לשחק במקום ציבורי (יחסית). משחק מושך לעין בהחלט יכול לגרום ללא מעט אנשים לעצור ולשאול מה זה ואולי גם להתעניין

backdoorslam

New member
מסכים

הצעה נורא פראקטית. גם לא מצריכה יוזמה רבה של ארגון ערב וגם יכולה להשיג יפה את המטרה - גם מבלי לנג'ס עם מיסיונריות. איזה משחקים אידיאלים כshow off games כאלה, אבל עם מספיק תחכום?

ycyclop

New member
יש הרבה אפשרויות

Settlers כמובן Carolus magnus משלק לא הכי מוכר אבל ממש טוב ומאד יפה tongiaki משחק קליל ומהיר טוב להכרת התחום Sunken City Desert Oasis יש משחקים מורכבים יותר עם מפות יפות רק כדי לתפוס את העין Power grid ו-Railway Tycoon לדוגמא בקיצור, לא חסר

למעלה