איך לבנות אוהל

omriomri1990

New member
איך לבנות אוהל

שלום לכולם! תנו לי בבקשה דרכים שונות ויפות לבנות אוהל עצמי בסביבה עם עצים,אפשרות של חבלים (בקרוב יש לי גיחה ) אזזז אם יש לכם אפשרויות יפות (שאני אזכה במקום ראשון בבנית אוהל) אזזז אני מקווה שתענו ! עומרי

ophirein

New member
../images/Emo35.gif2 שאלות לפני...../images/Emo35.gif

1) היריעות הם של אוהלים שלכם או אוהלי סיירים? 2)איזה קשרים אתהה יודע?

omriomri1990

New member
תשובה

זה יריעות בד... סדינים וכו" אני יודע לא מעט קשרים, הייתי בצופים 3 שנים...

ophirein

New member
../images/Emo70.gifיש לי 2 רעיונות בשבילך../images/Emo70.gif

1) לבנות אוהלים פשוטים בצורה של 'ח' נגיד, ולהתרכז במתקנים, בבישולים וכו'. 2) אפשר לבנות בסגנון מאהל בדואי גדול, ע"י חיבור של הרבה סדינים בכפתורי שדה, להניח מוטות (אני יכול להניח שתביאו, ואם לא תכננתם אז כדאי שתביאו) כל שתי סדינים. את המוטות שנמצאים בקצה לחבר בעזרת יתדות ולהעמיד מוטות מתחת לכל היריעה הגדול "שנוצרה", כדי שלא תקרוס או תקבל בטן. במקרה ולא יהיו לרשותכם יתדות, אפשר לקשור את היריעה לעצים בכמה שיותר נקודות, וגם במקרה הזה לשים מוטות מתחת ליריעה כדי שלא תקבל בטן. כשכתבתי את שתי הרעיונות האלה עלה לי עוד רעיון, שהוא לחבר את הבדים בצורת ח', ואז יהיה יותר מקום במחנה לדברים אחרים, וגם זה יהיה (או לפחות אמור להיות) אוהל של כולם ביחד.

omriomri1990

New member
חזרתי מהגיחה

שלום, חזרתי מהגיחה לפני 7 דקות בערך...אני ממש עייף! בכל זאת הלכתי על סגנון ה ח' לבניית האוהל! והיינו 6 אנשים בתוך האוהל והמדריך אמר שהוא לא ראה כזה אוהל מיוחד בכיתות ט'! נחמד מאד... אזזזזז תודה רבה עזרתם לי מאד! עומרי

למעלה