איך לבחור רופא?

איך לבחור רופא?

הי,
אני מתלבטת - רוצה להתחיל תהליך עם מנור ומתלבטת איזה רופא לקחת, איך בוחרים רופא? אשמח להמלצות, כרגע על הפרק - דורון גולדברג, בר חווה או באום, אבל אין לי העדפה לאחד על פני האחר. אולי מישהו אחר בכלל? ויסמן? הורוביץ (שראיתי אם השמות שלהם בשרשור בעמוד הזה בפורום)?

אני מחפשת רופא מקצועי ואנושי, ושגם יהיה לי זמין. ואם יש לו הצלחות אז מעולה, למרות שאני יודעת שזה לא אומר כלום...

אני בכללית אם זה משנה. אשמח להמלצות או לשיקולים לבחירת רופא.

תודה!

אשרת 1972

New member
הייתי ממליצה לקרוא מה כתבו על הרופאים

ובדקי כמה זה מתאים לצרכיך , כתבת שאת מחפשת רופא זמין , למשל בר חווה שהוא רופא מעולה ומומלץ אינו זמין באופן אישי והקשר עמו נעשה מול המרפאה , אם קשר כזה פחות מתאים לך אז הוא לא הרופא עבורך , כך תוכלי לעשות סינון ראשוני , לכל הרופאים שציינת יש המלצות מעולות , אם יש בעיה ספציפית שאת יודעת עליה בדקי מי הרופא שנחשב מומחה בעניין, אחרי סינון הרשימה תקטן מן הסתם , את מוזמנת לקרוא את כל מה שאני כתבתי בעבר על ד"ר הורוביץ שטיפל בי ואני ממליצה עליו בחום ולמיטב זכרוני הוא מוכר כיועץ של כללית , המון בהצלחה ואנחנו כאן לשאלות נוספות .

תודה, אני אלך עם דורון גולדברג

הוא מכיר אותי משלב ה- PGD, מקווה שהבחירה תהיה כזו שלא אצטרך אותו הרבה

&nbsp
&nbsp

כן אבל שאלת רופאים חלקם במנור נדמה לי שבאום כבר לא מאחר ויש לו את אימהית כך שלא הבנתי אם את הולכת לפי מסלול או רופא.
איילת

אה, אני הולכת גם וגם

בסוף אלך עם דורון במנור.
&nbsp
כשדיברת על מסלולים חשבתי אם על מסלול רגיל או עם תמונה או מורחב.
&nbsp
&nbsp

הגעתי למסכנה שברגעים כאלה הכי חשוב אינטואיציה

נניח אני בפעם הראשונה טופלתי באלישע. הכל זרם לי ממש טוב. אפילו בבנק זרע הפקידה הייתה כל כך נעימה ומקסימה, רציתי לחבק אותה. אחות ורופא המטפל נראו לי ממש מלאכים. ואכן הצליח מפעם הראשונה.
בפעמים הבאות הפקידה פוטרה ( בשבילי זה היה סימון :) ), יחס של רופא השתנה וממש סבלתי בביקורים ושום החזרה לא הצליחה.
ד"ר בר חווה ממש מקצועי ויצירתי בפרוטוקולים שלו אבל גם שאר הרופאים נחשבים לטובים. תפגשי ותגבשי דעה.
&nbsp

למעלה