איך לא ?! תרצה גרנות

לא חנה

New member
איך לא ?! תרצה גרנות

כמה נפלא שהחיינו והגענו לימי הקדמה הנפלאים בהם כל הדיוט ואידיוט (אף פעם לא הבנתי מה באמת ההבדל בינהם אבל כנראה שזה מה שמקטלג אותי טוב יותר כאחת מהם...) יכול להשתמש בכישוריו הרבים, מי יותר (מי אמר חנה?) ומי פחות כדי לגלוש באינטרנט ורחמנא ליצלן אף להביע את דעתו. חישבו עד כמה משועממים היו חביבי המורים בתקופת הפלמ"ח שלא לומר ימי הביניים, עד כמה היה קשה להפיץ את משנתם ברבים ולומר בריש גלי "אנא המורה, אהבי אותי, קראי את דברי שכתבתי במסווה של (ואני מצטטת) "אישה דעתנית וכוחנית שעומדת על שלה" שלא מתביישת לומר את האמת ולצאת כחלשה נגד חזקים...." אך אל לנו להכביד על מוחותינו הקטנים בניסיון לתאר שואה שכזו, הבה נסתפק בידיעה המרגיעה והמבטיחה שמהיום והלאה גם לבעלי הלשון הארוכה יש כתובת ואוזן קשבת. אז כמו שניתן להבין (אלא אם כן יוצאים מנקודת הנחה שאני ממש משועממת ומתערבת בפורומים לא לי כדי לנצל את אוצר המילים העשיר שלי כי אף אחד לא טורח להקשיב לי... ותודי שהרסתי לך חלק מהתשובה היעני עוקצנית שתכננת לדפוק לי חנה...) גם אני עברתי בפס הייצור של תרצה גרנות. אהיה חייבת להיות עדינה בניסוחיי שכן לא אני שילמתי מכיסי על התענוג ומכיוון שלהורה פולני יש נטייה ברורה (שתגבור גם על חוסר ידיעותיו במדעי המחשב או המחשבון לצורך העניין) לעקוב אחר יצירות צאצאיו יש סיכוי שהם יקראו את השורות האלו בקרוב. ולכן נסכם את זה במהירות: יותר מדי תלמידים, אין יחס אישי, העדפה ברורה לתלמידים מסויימים (לא שמתי לב אף פעם לשנאת הבנות המדוברת אבל אני מבינה את ההגיון הבריא שמאחורי השמועה), גינונים של ילדה בת 15 שזה עתה התחילה לעשן וצריכה להצהיר על כך בפני כל העולם וקפריזות לא מובנות ובהחלט לא ברורות. אבל... אף אחד לא כפה עלי לשלם את הכסף ולבוא לשיעורים, ואין ספק שיש מה לקחת מהקורס גם אם זה רק את התעודה (שלצערי שווה הרבה יותר מסתם חתיכת נייר) וגם אל לי כבחורה כל כך צעירה וכל כך חסרת ניסיון לבקר מישהי שללא ספק הפכה עצמה לאוטוריטה בתחום, אבל עם כל הכבוד ההר הוליד עכבר, אם תרצה ומיכל (וחנה) היו קצת פחות מעריצות את תרצה היה נשאר מקום ליתר האנשים להעריך אותה קצת יותר... יצאתי נשכרת מהקורס, למדתי הרבה (במיוחד על עצמי ועל איך להתחפש לטפט בכיתה אבל לא התכנסנו כאן כדי לדסקס תחביבים אישיים) וברגע של רצינות למדתי ושמעתי וראיתי הרבה, לרוב ממרצים אורחים וגם מהדיווה עצמה וגיליתי שכדי להצליח בביצה הזו שנקראת ברנז´ת הפרסום צריך להיות קצת תרצה והרבה יותר מזה חנה... אז ברכותיי חנהלה´ את בדרך הנכונה להגשמת חלומך הגדול. ובאשר למיכל, אם את קוראת ללשחק במ"כית שלא שמה ז´ על אף אחד ושהיא כל כך קשוחה שאי שם במעלה הבוידעם ארנולד שוורצנגר מחוויר לעומתה דעתנות וכוחנות כנראה שזה בגלל שאת משחקת את אותו משחק מטופש... שיהיה לכולכם (ובמיוחד לך חנה) רק טוב, ואם אי פעם אני אחפש ליהוק לעדת מעריצים אני אזכור לחפש אותך.. את תהיי זו שמנסה לא לדרוך על הלשון שלה בזמן שהיא הולכת לא?!

שוב התחלנו?

זהו לא פורום תרצה גרנות בעד ונגד. אני מבקש לא לפתוח שוב דיון בנושא. ולכותבת החדשה, ברוכה הבאה. את מוזמנת להתשתתף בדיונים ובביקורות על הפרסומות. נשמח ליהנות מכושר הביטוי שלך גם בנושאים שקרובים לכולנו.

amiro007

New member
אויש אנשים באמת חלאס

דנו דיסקסנו ובאמת עבר זמנו בטל קורבנו.. הלאה בבבקשה ממכם יש חיים אחרי תרצה..

ירבעם

New member
אחרון ודי

אני יודע שביקשו לא להגיב אבל חופש הביטוי עדיין בידינו! בלי קשר לתרצה אישית, זה לא המקום או הזמן להתמרמר בנושא שלה אני מסכים עם מחאתה הגלויה של "לא חנה" נגד הלקקנות של אלה שמנסים בכל כוחם לקבל את תואר מצטיין הכיתה ואת העבודה הזמינה הבאה. וזה קורה כל שנה בכל מחזור יש את האדיוט הכיתתי הזה, אז אני מצטרף בזאת למרד נגד הלקקנים ואלה שהולכים כעדר אחרי הרועה... ורק שתדעו שאני דווקא אוהב את תרצה עם ביקורת ובלי ביקורת... זה חנה שלא מוצאת חן בעיני... ובקשר אליך "לא חנה" יקרה, לפי הודעתך המשעשעת עד דמעות והכתובה לעילא ולעילא את תהיי הנכס הגדול ביותר לתחום הקופירייטינג והפרסום. בתור אחד שמפלס בהצלחה לא מבוטלת את דרכו בתחום הייתי שמח לקבל תחתי בחורה מרדנית וחדת לשון שכמותך. צרי קשר כשתחפשי עבודה של כולכם באהדה אני

haddar

New member
מפלס בהצלחה לא מבוטלת, ולמרות זאת

נשאר אלמוני. אין, אין מה להגיד, ירבעם הוא כנראה אוגילבי בכבודו ובעצמו, אחרי שיעורים ספורים בלבד בעברית (ולכן גם נסלח לו על שגיאות הכתיב והתחביר).

למעלה