איך לא לצעוק?

איך לא לצעוק?

הי בנות, בנים. צחוק צחוק, אבל בעיה: אני לא ילדה קטנה, כבר אישה מנוסה, ובכל זאת יש לי בעיה שחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי בה: אני אוהבת סקס, וגם גומרת די בקלות. בן הזוג החדש שלי מסב לי עונג רב, לרוב 3 או 4 פעמים ברצף. כזאת אני, מולטי. אלא מה? אני גונחת כשאני גומרת. הוא טוען שאני לא גונחת, אלא שאני ממש צורחת, צועקת, כשאני גומרת. אני חושבת שהוא מגזים, הוא טוען שאני כל כך שקועה בהנאה שלי שאני לא שמה לב כמה שאני צועקת חזק, ואפילו אמר שבחיים לא שמע מישהי צועקת כמוני (והוא גבר מנוסה מאוד). זה מפריע לו. מפריע לו שהשכנים ודאי שומעים (לא נראה לי... עד כדי כך?) ומפריע לו להתרכז. כן, פשוט מפריע לו. עד כדי כך זה נהיה "אישיו" שאני מתחילה לחשוב שזה עלול להוות מכשול להמשך הקשר. עכשיו ככה: בעיקרון, אין לי בעיה אם אדע איך לצעוק פחות, או לא לצעוק בכלל, למרות שקצת נעלבתי ממנו שזה מפריע לו, סה"כ... לא כיף לך שאתה גורם לי לצעוק מתענוג והנאה? אבל ניחא, מוכנה לספוג את העלבון. העניין הוא שאם אני מרסנת במודע את הצעקות אז אני לא ממש גומרת, ואם כן אז לא באותה עוצמה כמו שאני גומרת כשאני משחררת הכל ולא עוצרת... הרי הצעקות בסופו של דבר זה האוויר שיוצא... ואז זה די מבאס, לגמור ככה בשקט ומאופק, ולא ממש לגמור חזק... כתבתי המון. שאלתי היא: למישהו יש הצעה לפיתרון? איך לצעוק פחות, בלי שתפגע האיכות? כמו כולם כאן, זו בעיה שממש מפריעה, ואשמח להתייחסות רצינית מיודעי דבר. אגב, אחרות לא צועקות/ גונחות? באמת? אף פעם לא הייתי עם אישה, אז מאיפה לי לדעת?... מחכה לתגובות. תודה.

sharpantie

New member
תסגרי את החלון ואם את רוצה גם את התריס

וככה השכנים לא ישמעו. תוכלי להמשיך לצעוק כמה שאת רוצה ולהנות בכיף. לחבר שלך תגידי שיתרכז בהנאה של עצמו ויתן לך להמשיך לצעוק .

אבל זאת בדיוק הבעיה!!!

שהוא טוען שזה מפריע לו להתרכז, ושהוא היה מעדיף שלא אצעק... ולא רק בגלל השכנים, בגללו עצמו... זה העניין... אין עוד עצות? אני לגמרי רצינית פה. איך פותרים את הבעיה? יש מישהו שמבין קצת בנשימות או טנטרה או השד יודע מה, ויכול ללמד אותי איך להנות באמת עד הסוף בלי להרעיש הרבה? גם יש ילדים בבית... זה בעייתי למדי...

היי לך סנונית...

התלבטתי איך לענות לך, בעיקר כי התשובה הייתה די ככה בטן. תראי, בגדול את רוצה שהאדם שנמצא איתך ירצה את הטוב ביותר עבורך, להביא אותך למקסימום הנאה ועונג ושמחה. במקרה הזה, זה נראה שבמקום שהוא ינסה לראות מה הוא יכול כדי לשפר את ה"ריכוז" שלו, הוא ישר מפנה אצבע מאשימה אלייך ומבקש שאת תשני משהו ותפגמי בהנאה שלך. למה בעצם? למעשה הקושי קיים אצלו וכדאי שהוא יטפל בו, אחרת מה? צריך לשתוק לידו? זה לא אומר שאת לא יכולה להתחשב וללמוד להוציא קולות יותר הרמוניים מבלי לפגום בהנאה שלך, אבל משהו כאן מרגיש בעייתי בגישה שלו לעניין... בהצלחה! ומאד כיף לשמוע על ההנאה האדירה שלך!

אין ספק, יש צדק וטעם רב בדבריך, אבל...

תראי, גם חברתי הטובה הגיבה כמוך. זה נכון. אבל יש פה שני דברים: א', תכל'ס, זה מפריע לו. לאורך זמן זה ממש עלולה להיות בעיה, ואנחנו רק בתחילת הקשר. ב', הוא אומר שבביתו זו תהיה בעיה, בגלל השכנים שישמעו. ונכון, בלי שום קשר, נשאלת השאלה למה זה שזה מפריע לו אמור לגרום לי להשתנות, הרי אני מי שאני, ובסופו של דבר אני משמיעה קולות כי אני נהנית מיחסי המין איתו... הוא אמור להבין את זה... לקבל... אכן, יש פה את ההיבט הזה. אין ספק. ושוב, תכל'ס, יש עצה פרקטית? איך גונחים פחות וממשיכים להינות? שיטה, רעיון, משהו? שוב תודה סנוני

אין לי שיטה כזאת ../images/Emo13.gif

אולי פשוט שישים אטמי אזניים
בהצלחה

סנונית היקרה את לא הבעיה:)

את מרגישה כול כך בטוחה ונוח במיניות שלך וזה מעולה , כול אחד מביע את עצמו אחרת בזמן הסקס וכמה שאת גונחת ונאנחת זה רק צריך להחמיא לבחור שלך , כי הוא גורם לך הנאה כזו גדולה, יש גברים רבים שזה נהדר בעיינהם וכמה שתצעקי וגנחי יותר חזק בדיוק איך שאת מרגישה באותו רגע זה מחרמן ומענג ומחמיא להם. יש גברים אחרים כמו בן זוגך כרגע שזה מפריע והוא מתלונן שהשכנים ישמעו- אי אפשר להתחשב כול הזמן בכול אחד, ועם כול הכבוד לשכנים את חשובה הרבה יותר, ואת מרגישה מאוד נוח עם זה והוא כנראה מחפש ורוצה בחורה שתהיה שקטה או שתצייצ מידי פעם, וכנראה זה לא מה שמתאים לך. את לא צריכה לדעתי לנסות להיות שקטה יותר זו את לטוב ולרע.... בתור אחת שמאוד מזדהה איתך , אני לעולם לא מתחשבת בשכנים וחושבת שמי שלא מתאים לו כנראה שאנחנו לא מתאמים, סקס נועד להנאה , וכמו שאדם נקרע מצחוק עד לב השמים כי פשוט ככה הוא מביע את עצמו ככה גם אישה שנהנת מעצמה. הבחור שלך כנראה לא הכי בטוח בעצמו, ולא מבין שאת גונחת ונהנת פשוט כך כי הוא כול טוב איתך וכול מענג איתך וזו התאמה מעולה לטעמי. ולמה להעליב אותך בענין הזה. אני חושבת שאת על הדרך הנכונה ואין לך מה להתבייש או להרגיש לא נעים ומי שלא מתאים לו הדלת יכולה להיפתח והוא יחפש לו בחורה שקטה וחשאית . יקיריתי תהני :)

כן, אלא ש...

זה קודם כל ממש חונק בסופו של דבר, הרי סקס זו פעילות גופנית, וצריך בה הרבה אוויר... וחוץ מזה, לרוב זה לא מתאפשר בתנוחות שמדובר בהן... אז זו בעיה קצת. וגם, אם אצטרך לצעוק לתוך כרית אהיה עסוקה בזה ולא בהנאה שלי... אז בכל מקרה נראה לי שקשה לצאת מהסיפור הזה בזול.

תודה נערת...

תודה על הפירגון, באמת. ככל שאני מקבלת יותר תגובות אני באמת מתחילה לתהות מה עומד מאחורי הרתיעה שלו מזה... אולי זה עניין של שליטה... גם מוזר לי כל העסק הזה, פרטנרים שהייתי איתם עד היום ממש הרגישו גברים גבריים במיוחד אם גרמו לי לצעוק ככה מהנאה, ובאמת שלא היו הרבה כאלה. ושוב, שוב, אין לי מושג אם אני באמת יכולה לגמור ממש, כמו שצריך, בלי לשחרר את הגרון ולתת לקול לצאת החוצה... באופן טבעי, ובצורה שהוא רוצה לצאת... בלי להתאפק על זה... אז מה המסקנה? אני מניחה שכך או אחרת הנושא ייפתר. אם אצליח לא לגנוח, ולא אהנה יותר כל כך, אאבד עניין בבחור. מובן. ואם אצרח מהנאה והוא יעקם את האף פעם פעמיים שלוש... הוא יצטרך להחליט עד כמה זה מפריע לו... זכותו גם להגיד שזה לא בשבילו. שאני רועשת לו מידי. אבל קשה, קשה למצוא גבר מתאים... במיוחד בפרק ב'... ממש לא קל. אז עד שבא אחד ככה מעניין ממש, לוותר עליו בקלות זה חבל לי... אבל כאמור, ימים יגידו. תגובות נוספות ועצות נוספות יתקבלו בברכה. רב תודות!

בשמחה

ואם זה פרק ב' אז את יודעת בודאי שלא כדאי להשאר היכן שלא טוב לך , או שפשוט תדברי ותגלי בו מאיפוא מגיע הרתיעה הזו בנושא. שמחתי לתת מידע שימושי.

פרק ב

New member
אני ממש לא יודע איך להגיד לך את זה

אבל כל הכבוד לך את נשמעת כמו אישה אמיתית, מינית ומודעת לגופך. אני מקנא בגבר שזוכה להביאך לשיאים ולרמות הפורקן שאת חווה איתו. תמשיכי לגנוח ולהתפוצץ עם המולטי אורגזמות שלך. ואם זה מפריע לאדיוט שאיתך תדעי שיש המון גברים (ואני בינהם
) שיעריצו את הנשיות שלך וישמחו ויראו זאת ככבוד שאת יכולה להגיע לפורקן כל כך עמוק בחברתם.

היי פרק ב', תנחש מה?

שבוע עבר, ואני כבר לא איתו... ראיתי שהשיחה שלי איתו על הנושא מובילה למבוי סתום, ולא הייתי מסוגלת לחשוב על הפעם הבאה שאכנס איתו למיטה. מצד אחד, אין ספק בכלל שהוא היה ממש סבבה במיטה, אין מה להגיד, מצד שני, מה היה אמור לקרות בפעם הבאה שניפגש? איך אני יכולה שלא להיות מודעת ולחשוב כל הזמן על אם אני רועשת מידי או לא? אילו הייתי עושה זאת לבטח הייתי נהנית פחות. הרבה פחות. כי כמה שהוא היה סבבה, כנראה, ידידי פרק ב' (מחפשת פרק ב'... איפה הוא?) שהסבבה זה אצלי. אתה צודק. אני מודעת, אני מחוברת לעצמי ולתחושותי, והאורגזמה - המשולשת המרובעת ואפילו המחומשת - היא אצלי. שלי. הוא פשוט היה מספיק קשוב כדי לחבר אותי אליה. ועל כך, אין ספק, מגיע לו קרדיט. אבל מה זה שווה אם יש אי שביעות רצון וביקורת אחר כך? התחושה שנותרת היא לא נעימה, אפילו, שלא לומר, סוג של עלבון... וואלה, נעלבתי. בקיצור, א' הוא כבר היסטוריה. לא היינו יחד הרבה זמן, כולה חודש, ונגמר. יבוא אחר, לא? אדם שיפרגן, שיאהב את זה שטוב לי, שבדיוק כמו שאתה אומר - שיחמיא לו שהוא גורם לי לגנוח ולהתפוצץ מהנאה. מותר לי, זה שלי. וגם שלו. תודה על תגובתך... כבר הייתי בטוחה שלא אקבל עוד תגובות לנושא... ופתאום עוד אחת ככה התגנבה לה... ועוד אחת כזו, שעושה הרגשה טובה לקראת שבוע חדש ונפלא ומחממת את הלב, מישהו טרח לענות ולכתוב משהו טוב ומעורר חיוך. תודה! שבוע טוב... סנוני

גליתה33

New member
יש לי רעיון בשבילך

אני מכירה את הנושא ושמתי לב שהרצון והצורך לצעוק ע"מ לגמור או להתחבר פנימה יכולים להירגע אם אני נושמת לכיוון הבטן. ז.א, אני ממש מדמיינת תוך כדי שהנשימה שלי נכנסת לחלל הבטן ומרפה ומשחררת אותי. כמובן שזה לא מפריע לריכוז שלי ולא מוציא אותי מההנאה. הנשימות האלה עוזרת לי לחוות אורגזמות יותר חזקות ומשחררות. תנסי ואשמח לשמוע איך היה

רגע, דרוש הסבר...

קודם כל תודה רבה שהגבת גם אחרי שכבר עבר זמן. מעניין שניסיתי משהו דומה, כלומר לנשום נשימות עמוקות מאוד כך שלא יהיה צורך להוציא קול, הצלחתי פעם אחת, אבל רק כשהייתי לבד בלי בן זוג. בשום אופן לא הולך לי לעשות את זה עם בן זוג, כי אז אני נבוכה נורא, ואני כבר לא יודעת ממה אני יותר נבוכה - מזה שאני צועקת או מזה שאני עושה תרגילי נשימה. אני יודעת שזה נשמע כמו צרות של עשירים אבל רבאק, אני רוצה ללמוד לשלוט בזה בלי לפגום בהנאה. מיותר לציין שהפרטנר ההוא כבר היסטוריה? ולצערי זה קשור גם לעניין הזה... כמובן שלא רק זה, אבל העניין בהחלט "תרם", ברגע שהבנתי שזה "אישיו" מבחינתו, ירד לי לגמרי החשק ממנו. אבל להבא... להבא... אני רוצה ללמוד. אז אם לא אכפת לך אני ממש אשמח אם תוכלי להסביר לי קצת יותר בפירוט על הטכניקה שלך? כי אצלי מרוב שאני עסוקה בלא להוציא קול אז אני גם מסתבכת עם הנשימות, שלא לדבר על זה שהחשק הולך.

גליתה33

New member
עוד קצת הסבר

חשוב לציין שגם אני מתרגלת את טכניקה והצלחתי בה כשאני לבד. (כרגע אין לי עם מי לתרגל ) אבל אין לי ספק שתרגול ושליטה ביכולת הזאת של להתחבר למי שאת באותו הרגע, לגוף יצליח גם כשאת נמצאת עם מישהו וזה רק עניין של תרגול. (אלא אם כן יש קושי אחר כמו חוסר חופשיות או ביישנות מול בן הזוג) לפעמים תצליחי לפעמים לא, לפעמים תמשיכי להוציא קולות - הכל בסדר. בן הזוג לא צריך לדעת שאת עושה תרגילי נשימה/נושמת לבטן, זאת פעולה שקטה שאת עושה עם עצמך, פעולה שמגדילה את הריכוז.את גם לא צריכה לדאוג אם את נהנית עכשיו כן או לא אלא לתת את תשומת לבך לנשימה בלבד. אני מתייחסת לקטע של להשמיע קול כטכניקה של ריכוז ז.א. על מנת להתמקד אנחנו משמיעות קולות ומנסות להתחבר לאיזשהוא מקום פנימי בתוכנו. שמתי לב שאצלי לא תמיד הקולות/צעקות באמת משקפות את רמת ההנאה באותו רגע, ומאז ששמתי לב לזה הבנתי שלפעמים הקולות מתעתעים אותי ואפילו מרחיקים אותי מעצמי. אשמח לשמוע איך הולך בהצלחה

תשמעי...

רק דבר אחד אני עדיין לא מבינה, איך הקולות עוזרים לך להתרכז? או שבעצם אני אולי מתחילה להבין... לדעתי הם לא עוזרים להתרכז בגלל השמעתם, אלא עצם השמעתם היא הריכוז שבהנאה... ועל כך בדיוק דיברתי, כשלא הבנתי איך אפשר לגמור בלי להשמיע קולות. מצד שני, זה גם כפי שכבר ציינתי משחרר אותי ממחשבות ומהניסיון להשיג את האורגזמה. כשאני צורחת לי להנאתי, אם אני באמת נהנית כמובן, היא פשוט מגיעה. לא יודעת להסביר את זה. עכשיו כנראה שהביישנות כביכול היא רק כאשר אני עם מישהו שאני איתו ביעני "מערכת יחסים". היום הזדיינתי שעות (!) עם מישהו שאין שום סיכוי שיהיה ביננו קשר, וצרחתי חופשי וזה לא הזיז לו, לי קצת כי אני עדיין ב"טראומה" מההוא שהעיר לי, אבל אחרי שראיתי שזה של היום לא מסתכל בכלל על השטויות האלה ומקבל את זה פשוט כמו שזה, אז הבנתי שהבעיה באמת היתה אצל ההוא ולא אצלי. הוא, כנראה, פשוט טיפוס אנאלי שיש לו בעיה עם פתיחות וכולי. יחד עם זאת, חשוב לי ללמוד את הטכניקה כדי שתהיינה לי כל האופציות. בכל זאת לפעמים צריך להזדיין גם בשקט... אנסה לתרגל באמת, אם כי אני עדיין לא ממש מבינה איך "נושמים לבטן". אגב, את צודקת עכשיו שאני חושבת על זה - לפעמים יוצאים לי קולות אפילו שמידת ההנאה היא מתונה, ולא בעת אורגזמה. אז מכאן אני לומדת שאת מבינה על מה אני מדברת ושאני בהחלט יכולה ללמוד ממך. תודה גליתה!!! תסבירי רק איך נושמים לבטן ואני יוצאת לדרך.

למעלה