איך לא חטפו אותם?
ק קיסם אוזניים New member 20/5/07 #2 והפעם הקטנתי את התמונה, כדי שתוכלו באמת ליהנות מיופיים. מקווה שהקטנתי מספיק
G goolo123 New member 20/5/07 #9 הם מתוקים../images/Emo9.gif הם יימסרו...קצת סבלנות....יש שבתות כאלה...
י ילדה בלבן New member 20/5/07 #11 המון תודה לב ו ב י ל ה ../images/Emo140.gif שהתייבשה לה עם הגורים שלי ביומאימוץ, בזמן שאני ונזק נהנינו איתכם במפגש
המון תודה לב ו ב י ל ה ../images/Emo140.gif שהתייבשה לה עם הגורים שלי ביומאימוץ, בזמן שאני ונזק נהנינו איתכם במפגש
ג גינגיתאחת New member 20/5/07 #12 ../images/Emo42.gif ילדה בלבן - אני זוכרת שהיו 2 גורים אצלך ובתמונות אנירואה רק אחד, איפה השני ? (אגב טיפ על מנת שהם יהיו ויזואלית מושכים יותר - כדאי ורצוי לשים להם קולר צבעוני שידגיש את הצבע היפה של הפרווה שלהם)
../images/Emo42.gif ילדה בלבן - אני זוכרת שהיו 2 גורים אצלך ובתמונות אנירואה רק אחד, איפה השני ? (אגב טיפ על מנת שהם יהיו ויזואלית מושכים יותר - כדאי ורצוי לשים להם קולר צבעוני שידגיש את הצבע היפה של הפרווה שלהם)
י ילדה בלבן New member 20/5/07 #13 עדיין יש שניים ../images/Emo13.gif ויש להם קולרים קופי בתמונה המצורפת להודעה השניה בשרשור ("והפעם הקטנתי את התמונה"), כאפה מופיע בכל שאר התמוונות, הבהיר בין הגורים (השחור נמצא אצל קיסם שיניים).
עדיין יש שניים ../images/Emo13.gif ויש להם קולרים קופי בתמונה המצורפת להודעה השניה בשרשור ("והפעם הקטנתי את התמונה"), כאפה מופיע בכל שאר התמוונות, הבהיר בין הגורים (השחור נמצא אצל קיסם שיניים).