איך כש ?

אושר מ

New member
הממם

אמנם כתבתי למעלה משהו.. וזה נכון ותקף, אבל ארז, לדעתי נראה שאתה מחזיק המון בבטן. אני מאוד מקווה שאתה מספר למישהו ושופך את הלב אצל מישהו, גם אם לא פה, אז איפשהו.. אם לא, אז אנחנו פה. בפורום במסרים בצ´אט.... ויש עוד מיליון ואחת דרכים.. תדבר...

עדכונים

כשעה אחרי ההודעה הזאת אני מקבל מסר מהאקסית שלי היא רוצה לים. ובעקבות זה שהצלחנו בשבוע האחרון להחליף מסר שניים באיציק מבלי לכאוב יותר מידי אז כמובן שהסכמתי. נסענו לים, היינו שם כמה שעות עד הערב. היה נחמד. היה נחמד להפגש איתה, הבחורה שהייתה בעברי האדם החשוב לי ביותר. הכי חשוב שקרה לי איתה, אתמול ניפתחתי. סיפרתי. הוצאתי הכל הכל מהלב. כל כך אהבתי שהיא הייתה שם בשביל להקשיב. כל כך שמחתי שיש מי שמקשיב. לא חזרנו להיות יחד. הייתה את האפשרות, אפילו מפתה מאד, אבל לא חזרנו. מה שהיה בעבר ישאר שם, הרי כבר ניסינו וזה לא הלך. נשאר חברים או ננתק לגמרי כל קשר. אקסית זה לא דבר טוב, אבל זה בהחלט משחרר. נהנתי אתמול כפי שלא נהנתי מזה המון זמן. אני מרגיש יותר טוב. אמנם אני נשאר אותו דפוק, אבל עכשיו שבוע חדש, יש עבודה יש לימודים ויש דברים אחרים שיעסיקו אותי חוץ מעצמי. עד הסופ"ש הבא.

הרגשת טוב? על חשבון מה?

אותה האקסית שהמשיכה הלאה ואתה מאחל לה את זה, שיהיה לה טוב עם מי שמגיע לה? אותה אקסית שאתה רוצה הכי טוב בשבילה? שאתה רוצה להגיד לה אני אוהב אותך יא?.. בשביל מה זה טוב? הרי זה ברור שזו כרוניקה של מוות ידוע מראש. הרי ברגע שהיא תנסה להתקדם הקנאה תאכל אותך. הרי ברגע שאתה תתקדם היא תשרף מבפנים. הרי הכרת, ורצית וזה לא עבד כי היא לא רצתה אז אתה רץ לאן שבטוח? לאן שתקבל הכל בלי שתצטרך לתת? למה זה טוב? נהנית יום שלם. וחשבת מה יקרה מחר? דברים שיעסיקו אותך חוץ מעצמך? יש באמת כאלה מן דברים? אתה המשכת הלאה, קיבלת הצעה לחזור ולא רצית? אבל בכל זאת נפגשת כי אתה היית צריך. כמה אגואיזם יש בבנאדם אחד? מדהים לפעמים. אם לא הייתי מכירה אותך הייתי מתרגשת מההודעה שלך. ובמחשבה שניה - אתה בכלל מכיר את עצמך?

למעלה