איך כותבים זאת

time to fly

New member
איך כותבים זאת

כלכך לא פשוט ויחד עם זאת פשוט כלכך... אני שם בתהליך הזה אני חווה כל יום דברים אם אני מודע או לא אם אני ער באותו רגע או לא אני חווה אני לא רוצה לצאת לפרסומות אני לא רוצה לשכוח את עצמי אני לא רוצה להיות רע כלפי אחרים גם כשאני לומד להיות מי שאני אני מפחד כלכך מפחד להיסחף ומפחד ללמוד מפחד לשכוח ומפחד להבין שבעצם אני ישן ולא ער אני הולך בנתיב שכרגע חשוך כלכך המפות שנתנו לי נאבדו בדרך ואני חושב שמצאתי מדריכה טובה להמשך המסע שלי, או לחלקו מי יודע ועכשיו, אני בוחר לא להיות שם, במקום שהכירו אותי, אע"פ שאני רצוי שם כי אני פוחד להיפגע, ורוצה לשמור את האנרגיות לעצמי, לא לחלוק אותם עם המקורות הקודמים שנטלו הם ממני אני רוצה להיות לבד, בלי אהבה לבנות את עצמי מכלום, והמקום שהייתי בו מלא ברוע וכאב, רוע לעצמי ורוע למודעותי, כי אני לא יכלתי לדעת שאני רע לעצמי, והזקתי לי כל הזמן. לבנות מכלום, אולי לשמר כמה חברים, אבל לתת לעצמי למות וליפול מטה טני כלכך מבולבל מילים שנאמרות לי מוציאות אותי מהשווי משקל אולי זה רק לטובה, בעצם ברור שזה לטובה, כי אני מתנדנד ולהתנדנד זה טוב, כי אתה חיי, ויכול לבחור לפנות ימינה או שמאלה להיות למעלה או למטה בנדנדה, או בחיים אבל לבחור אני רוצה כלכך לראות אנרגיות להיות מסוגל כלכך להיות לא מרוכז בעצמי להשלים אנרגטית את עצמי ולהיות משוחרר מחסימות זה יהיה יום יפה הא? אבל עצם אמירת המשפט חוסמת אותי מלראות, כי אני מפתח attachment כלפי הרעיון מה שצריך להגיע יגיע, לכלכ דבר יש את התזמון שלו time to fly

שלום לך, מזמן לא שוחחנו...

אני יודע שלומר לך שאני מבין ללך, לא ממש הולך לעזור, אז במקום זאת אומר מה שחושוב שאתה תבין ללבך. תן לעצמך את המותרות האלה של לבזבז את הזמן הדרוש על הצער, ולהקדיש את הזמן הנדרש במחשבות. לגבי הפחד, השיעור שאני למדתי שאין ממה לפחד פרט מהפחד עצמו: כשלון אינו מבזה אותך בעיני אחרים , אולי הם יצביעו אליך אך זה בדיוק הזמן להרים את הראש ולומר להם אני לאומתכם לא פחדתי לנסות. לפחד מראש מכשלון רק יאביא אותך לחוסר עשיה שזה דבר הכי קרוב למוות. פרנק הרברט כתב בספרו חולית לחש נגד פחד, תנסה אותו אולי הוא יעזור לך, לי הוא תמיד עוזר. "פחד הוא המוות הקטן המביא לכליון מוחלט, אעמוד בפני פחדי אפנה את עיני רוחי לנתיבו אתן לו לזרום סביבי ובעדי והשהוא יעבור רק אני אשאר!!!" ותזכור אנו נולדים לבד ומתים לבד. ברכות ושנה טובה מאחד שכבר הפסיק לפחד, סגול

שלומי!!!!!!!!!!

פחד הוא דבר חשוב..... אם לא פוחדים....נרדמים בשמירה..... יחד עם זאת אי אפשר לפחד כל הזמן.....צא לדרך כל האורות מאירים לך....והכל פתוח.... אתה תדע לבד מתי איך ומה לבחור!!! מחזיקה לך משושים!! שא ברכה ורק טוב!!!

time to fly

היתה אחת שאמרה לי שאנחנו מושפעים ממה שקורה בעולם, גם אם אנחנו לא קשורים לזה באופן ישיר... טמון בעולם ובנו, בני האדם משהו מיוחד... אולי עכשיו כל דבר שנגיד יישמע כמו משהו אפשרי, אבל זה אפשרי.... גם אצלי נפתח משהו שהוחזק אצלי הרבה זמן... מזמן כבר הרגשתי שאני לא מוכן לתת למישהו לפגוע בי שוב... אהבה כמו מילים זה משהו שאנחנו המצאנו למשהו שאנחנו לא יכולים להסביר... אל תפחד לתנתק... חברים אמיתיים יהיה מאחוריך בכל דרך שבה תבחר.... רק טוב a total stranger

hey stranger

אז שמעתי פעם מישהוווווו חכם מאד שאמר לי כך: עדיף להסתכן מאשר לפחד תמיד.... והמבין יבין... ורוב האנשים מחפשים אושר בתנאי. אושר ניתן להרגיש רק אםלא מציבים כל תנאי רק טוב!!

גחלילית....

את מכירה אותי מספיק טוב.... את חושבת שויתרתי בכזו קלות ?
רק טוב, גחלילית יקרה, רק טוב....

היי אתה....כן, כן אתה.... ../images/Emo24.gif

בטח שיודעת...אני גחלילית חכמה (יודעת אפילו לעוף אחורה)
ו... רק בדקתי נה נה נה שא ברכה ורק טוב!!!

למעלה