איך כובשים אוסיס??

orez14

New member
איך כובשים אוסיס??

אתמול שלחתי לאוסיס חיילים וניקיתי את כל האוסיס מחיות, אבל כאשר שלחתי על מצב פשיטה את הגיבור שלי עם עוד 30 חיילים כדי לכבוש אותו כאשר אין כבר חיות הוא לא נכבש לי. מה אני אמור לעשות כדי לכבוש אותו??

shrf13

New member
אתה צריך

בית גיבור רמה 10 בשביל oasis ראשון בית גיבור רמה 15 בשביל oasis שני בית גיבור רמה 20 בשביל oasis שלישי כמובן בתנאי שהם נמצאים ב Center map של הכפר שלך אני כבשתי היום oasis חיטה בעזרת הצבא של הדר - תודה להדר
בהצלחה

ShadowBurn

New member
ככה:)

אתה צריך כמה דברים כדי לכבוש אותו, אתה צריך את הבניין של הגיבורים בלוול 10,15,20 מכפר אחד אתה יכול לשלוט על 3.. האוסיס צריך להיות 3 משבצות מהכפר ממנו אתה שולח את הגיבור מאיפה שיש לך את הבניין של הגיבורים בלוול 10 15 או 20... זהו זה בערך הכול, אתה צריך לתקוף את האוסיס עם הגיבור(מומלץ גם עם חיילים) וזהו... הכי חשוב שהוא יהיה במרחק 3 משבצות מהכפר... וזהו:)

orez14

New member
ואיי

לא ידעתי שצריך שהוא יהיה 3 משבצות מהכפר שלי אם ככה אז קיבלתי מיקום חרא כי יש מסביבי רק אוסיס של 25% חיטה

StrengthHonor

New member
.......

המרחק הוא 7 משבצות אבל בכל כפר אתה יכול להחזיק מקסימום 3 שדות מיוחדים בשביל הראשון אתה צריך לשדרג את האחוזה לרמה 10 בשביל השני 15 ובשביל השלישי 20 כמו שעושים כפרים חדשים עם הרזידנס\פלאס

n lee

New member
תוספת למה שאמרו פה לפני

הנווה מדבר שתכבוש חייב להיות בריבוע 7 על 7 שבו הכפר שלך נמצא לא תוכל לכבוש נווה שנמצא מחוץ לטווח הזה כל כפר יכול להחזיק עד 3 נווי מדבר ולא יותר מזה

למעלה