איך כדאי?

תפוזית

New member
איך כדאי?../images/Emo53.gif

רציתי לדעת איך אתן בימים של הביוץ, ואפרט. אני קןראת שאתן מודדות חום, ועוד כל מיני על מנת לדעת מהם הימים הפוריים, ואז כשצריך את הפרטנר (הבעל) האם אתן אומרות לו היום מחר ומחרתיים צריך לעשות את זה או סתם יוזמות או מחכות שיזום? אני שואלת כיון שאני ניסיתי כמה שיטות ולא ממש טוב לי עם זה כל חודש. אם אני מחכה שיזום (באותם ימים חשובים) יכול להיות שדוקא באותם ימים לא נעשה את זה. אם אני אומרת לו היום מחר ומחרתיים אלו הימים... הוא קצת לחוץ. ואם אני יוזמת, אז לי לא קל כיון שהכל מתוכנן. בקיצור סתם מבולבלת ומעניין אותי לדעת איך אתן מתגברות על זה. מהלחוצה כלך חודש (דוקא מהימים הפוריים).

סנונית 1

New member
אני ובעלי ../images/Emo68.gif../images/Emo150.gif

עושים ביחד את החישובים ככה שהוא יודע בדיוק מתי ימי הביוץ ויוצא שהיוזמה באה פעם ממנו ופעם ממני ולפעמים זו רק תזכורת. בשאר הימים זה משהו אחר מי שבא לו אומר

ת פ ו ז ה

New member
אחותי הצעירה תפוזית ../images/Emo124.gif

אצלנו אני מודיעה חד משמעית שאלה התאריכים המדוברים הוא גם בא איתי לרופא ככה שהמעורבות והמחויבות זהה אין מה להתביש זה טבעי לנסות לכוון בשביל המטרה המקסימה הזו !! בהצלחה !

missB

New member
תנסי גישת ביניים

אין ספק שהוא צריך לדעת מתי חלון הפוריות שלך ולהיות שותף מלא לנסיונות בימים אלה. לא שאי אפשר להכנס להריון גם בלי לדעת על כל הדברים האלה, אבל זה פשוט עשוי לקחת קצת יותר זמן (עקב פספוס הימים הפוריים למשל). אז הנה הצעה - כדי שזה לא ייצא מלחיץ לאף אחד שיש מן פקודת "מחר נוקי נוקי". אז אולי תקבעו מראש איזה ארוחה רומנטית או בילוי זוגי במועד שבו אמור להתחיל חלון הפוריות וזה יהיה עבור שניכם מעין סימן לתחילת המשחקים. וזה גם ישווה להכל תחושה יותר רומנטית ופחות מלחיצה. מה דעתך??

האחת yaf73

New member
טוב... אז ככה

זה באמת עסק מורכב - אנחנו מדברים על 30 יום. כל יום ו"השגעונות" שלו - ימים יותר לחוצים ופחות לחוצים - ודווקא חלון ההזדמנויות בימים הלחוצים ....
ולתשובה או יותר נכון מה אנחנו עושים: אצלנו זה היה תהליך - בהתחלה הרגשתי רע עם זה שזה לא ספונטאני, אח"כ עם זה שחייבים לעשות ואין לי חשק בדיוק... אח"כ על זה שהוא לא אקטבי כשלי אין כוח כי הרי חייבים !!!! בקיצור דברנו על זה - ואני חושבת שזה הסוד הגדול.... הוחלט: - שיש מטרה ומנסים לעשות את זה כמה שיותר רומנטי סקסי וכייפי (ערבים רומנטיים,משחקי תפקידים וכו' וכו'). - אם משהו עייף אז השני מכפה עליו.
-וניסינו למצוא נק' חולשה ואיך מגברים עליהם: למשל אני נופלת שדודה בערך ב 22:30 23:00 לעומת זאת בעלי - שיחייה - לא יכול ללכת לישון לפני שהוא ראה את כל מהדורות החדשות בכל הערוצים הקיימים... אז אמרנו שבימים הקריטיים חוזרים מהעבודה והופ ישר לעבודה (יש פטור רק אם נורא רעבים...) ואח"כ הוא יכול להתפנות ליעקוב אחימאיר... להגיד לך שזה תמיד עובד ומצליח...? לא. החודש למשל כמעט נרדמנו תוך כדי (צחקנו על זה נורא למחרת) - ממש עשינו בכוח. מה שאני רוצה לומר בההודעה הארוכה הזאת זה: דברו ! כמו כל דבר בזוגיות חייבים לשתף, לדון ולהחליט ביחד. אם לחשוב על זה רגע - זה הדבר הזוגי ביותר שזוג ועושה. ולא פחות חשוב - המון הומור.
מקווה שעזרתי במשהו. בהצלחה.

פּוֹנְג

New member
אגב, אתמול ב"משתגעים מאהבה", היה

בדיוק על זה. אבל שם שניהם היו חרמנים אז לא הייתה שום בעייה
(זה גם בטח מצליח להם על הפעם הראשונה....
)

mikush2

New member
אחרי מחשבות בדיוק כמו שלך...

ניסיתי משהו שונה וזה עובד. בחודש שעבר הוא ידע בידיוק מהם הימים ל"עבודה" ולא היה צריך בכלל ליזום זה היה ברור לשנינו שיש "עבודה" ו"צריך" לעשות אותה לשינו היה רצון ונכונות. למרות שהכל היה כמובן מלווה במחוות רומנטיות ונסיעה לחו"ל, זה עדיין לא שינה את העובדה שזה הלחיץ אותו
... ולמרות שלא נשברנו ועבדנו קשה
, לצערינו לא נקלטתי. אז אחרי חיפוש רעיונות איך לעשות את זה אחרת והכי חשוב בלי הלחץ הפסיכולוגי הזה
... מצאתי פתרון
פשוט מאוד, סיפרתי לו שחלון הביוץ שלי נפתח בשבוע הבא
. למרות שהוא השבוע בעצם ממש בימים אלו וממש הרגע
ואני, יוזמת כאילו זה הכי טבעי שבעולם והוא לא מרגיש כלום אפילו לא טיפונת של לחץ
. כשהוא התפלא על תדירות ה"עיניינים" אמרתי לו שזה הכנה נפשית לשבוע הבא... הביוץ צריך להגיע בעוד יומיים בערך
תארי לך איך הוא יגיב כשאספר לו שזה כבר מאחוריו
...

למעלה