איך יש לבטא את השם וייסקופף?
M masorti New member 14/3/04 #3 עם סיומת KOPF. פא דגושה ואחריה פא רפה. המילה "קופף" בגרמנית פירושה "ראש", וגנרל וייסקופף הינו "ראש לבן". נשמע כמו שם של צ'יף אינדיאני (... סליחה, native american ).
עם סיומת KOPF. פא דגושה ואחריה פא רפה. המילה "קופף" בגרמנית פירושה "ראש", וגנרל וייסקופף הינו "ראש לבן". נשמע כמו שם של צ'יף אינדיאני (... סליחה, native american ).
ז זולל מישמישים New member 14/3/04 #4 ומה פירוש שייסקופף? "אשתו של לויטננט שייסקופף בגדה בו בשל פשע בל יישכח שבו מעולם לא הצליחה להיזכר" (מילכוד 22)
ומה פירוש שייסקופף? "אשתו של לויטננט שייסקופף בגדה בו בשל פשע בל יישכח שבו מעולם לא הצליחה להיזכר" (מילכוד 22)
M masorti New member 14/3/04 #7 נ.ב. שמו של מושל קליפורניה... מכיל כמובן כפילות. שוורצנגר = כושי שחור. (שוורצ(ה) = שחור, נגר = כושי) וכי לא ברור מאליו שכושי הוא שחור?
נ.ב. שמו של מושל קליפורניה... מכיל כמובן כפילות. שוורצנגר = כושי שחור. (שוורצ(ה) = שחור, נגר = כושי) וכי לא ברור מאליו שכושי הוא שחור?
M masorti New member 14/3/04 #9 איזה מחרשות?? אמנם אני לא מומחה לגרמנית, אבל לא שמעתי על מחרשה שכינויה "כושי שחור". לי נשמע יותר סביר שאחד מאבותיו של שוורצנגר היה מעט כהה, וזכה לכן לשם משפחה שהדגיש (בצורה מוגזמת) עובדה זו.
איזה מחרשות?? אמנם אני לא מומחה לגרמנית, אבל לא שמעתי על מחרשה שכינויה "כושי שחור". לי נשמע יותר סביר שאחד מאבותיו של שוורצנגר היה מעט כהה, וזכה לכן לשם משפחה שהדגיש (בצורה מוגזמת) עובדה זו.
B berlinale New member 15/3/04 #11 כן - אבל Negger זה לא כושי! כלומר - בכלל לא מוכרת לי מילה כזו, ו neger זה אכן כושי, אבל עפ"י מספר מקומות - Negger זה מילה ישנה לזה שעובד על המחרשה. The name Schwarzenegger means "black plowman"
כן - אבל Negger זה לא כושי! כלומר - בכלל לא מוכרת לי מילה כזו, ו neger זה אכן כושי, אבל עפ"י מספר מקומות - Negger זה מילה ישנה לזה שעובד על המחרשה. The name Schwarzenegger means "black plowman"
A aviron New member 14/3/04 #10 בגדה עם מייג'ור מייג'ור? וכשמייג'ור מייג'ור קיבל את דרגת המייג'ור, אז הוא היה מייג'ור מייג'ור מייג'ור?
בגדה עם מייג'ור מייג'ור? וכשמייג'ור מייג'ור קיבל את דרגת המייג'ור, אז הוא היה מייג'ור מייג'ור מייג'ור?