איך יצרתי קוביה

rauchwerger

New member
איך יצרתי קוביה

אהלן! היום היה יום חריג, ישנתי בלילה 12 (
) שעות, קמתי לשעה, ונרדמתי לעוד שעתיים. בשעתיים הנ"ל היו לי בין 5-7 חלומות צלולים, כל אחד באורך מספר דקות. החלטתי לפני שאני הולך לישון שאם אני אחצלל, אני אנצל את החצלולים לאימונים בעיקר, ופחות לעוף ולהשתולל. אז התאמנתי על יצירת חפצים, זה ממש קשה לי ולא הולך לי, אבל מתאמנים. בקיצור, ניסיתי ליצור קוביה קטנה (כמו של משחק מונופול). לא ממש הצלחתי פשוט ליצור אותה אז הבטתי ביד שלי, קימצתי אותה לאגרוף, ואמרתי לעצמי שכשאפתח אותה, תהיה שם קוביה. גם זה לא ממש עבד, למרות שניסיתי כמה פעמים. לאחר מכן הלכתי צעד קדימה, וניסיתי לחשוב מה אני אעשה עם הקוביה (אזרוק אותה על הרצפה), אז אמרתי לעצמי שכשאפתח את כף ידי, תהיה שם קוביה ואותה אזרוק לרצפה, והקובייה הופיעה! אפילו הצלחתי לעשות את זה כמה פעמים. חוץ מזה לא הצלחתי ליצור כלום. למישהו יש שיטת יצירת חפצים מעניינת? עמר.

Cheetah

New member
שיטות

פשוט להוציא מהכיס ... הסוד זה לצפות שזה יהיה שם ולא לפקפק אפשר לקנות/ לבקש מדמויות בחלום... למרות שזה דרך די עקיפה מדי בכל מקרה בדרך כלל אם תחפש מספיק באגסיביות באיזשהו שלב פשוט תסתובב ותראה את מה שאתה מחפש (פועל גם בדברים אחרים כמו לדוגמא, זימון דמויות מוכרות לחלום)

Variety

New member
תגובה

היי, מה קורה אחי? שיטה נחמדה, אבל פחות כיפית, זה שיטת חצי הסיבוב. אמור לעצמך שכאשר תסתובב, תופיע קוביה. עשה חצי סיבוב והיא אמורה להיות שם. אני אישית מעדיף להשתמש בזה כאשר החלום פחות יציב כדי לא לערער את היציבות, אך כאשר החלום יציב זה נחמד לנסות ליצור אקטיבית את הפריטים השונים. אני ברגע זה חושב על שיטה נחמדה שקראתי בספר שנקרא אלכימיה (ספר שאומר שאפשר ליצור חומר בעזרת המחשבה, אך זה לדעתי יצליח בטוח בחצלול). בחלום, דמיין את הקוביה, בצורה שקופה שיתחיל להווצר באוויר צורה (גם אם היא שקופה). לאט לאט דמיין שהאור בחדר נכנס אליה וצובע אותה וממלא אותה חומר והשאר כבר ברור :) ניסיתי ליצור פעם מדריך חלומות מול עיניי. נוצר בהתחלה כדור שהיה באוויר, כדור אנרגיה לא פיסי, שהתחיל לקבל צורה של בן-אדם. הכדור היה אדום וירוק (צבעי חג המולד של הנוצרים). אבל אז החלום נעשה מאוד לא יציב ויצאתי ממנו. כמה חבל... זה היה דווקא כיף.

למעלה