איך יצא?

ch0c0L0ver

New member
יפה!!

אהבתי את האיפור בעיניים..

לא משהו בכלל

למה דווקא תכלת? יתאים לך יותר שילוב של זהובים וסגולים.. שחור בתוך העין וצללית כהה מטושטשת בזווית של העין(סגול חציל יתאים מאוד) כאשר בתחילת העפעף תהיה צללית בגוון מוזהב ומבריק..

ולא לשכוח איי ליינר

דק שירים לך קצת את העיניים.. הן נראות נורא נפולות עם האיפור שעשית לעצמך..

yottami

New member
לפי דעתי איי ליינר לא מתאים לה

משום שהוא לא באופנה.....לא מתאים לה לצורת העין והוא מרים כל כך את העין...הוא בסך הכל מדגיש את קו העין העליון...אני ממליץ על צללית ככה שמשוכה הצידה זה הרבה יותר אופנתי וקל.......שלך המאפר יותם

לפי דעתי זה חשוב לתחום את העין

זה לא חיים להיות איי ליינר חד.. הוא יכול להיות מעושן טיפונת..

yottami

New member
לא תמיד תיחום כהה הוא חשוב....

הוא חשוב בעיקר כאשר יש הרבה צללית על העפעף או לערב או למבוגרות....כהה ממש אין צורך בזה....מספיק המסקרה שחוץ מלצבוע את הריסים היא גם בעצם סוג של תיחום על העפעף...

מה רע בתכלת?? זה גוון מהמם!!!

אני כל הזמן שמה תכלת וזה לא פרחי בשבילי...כולם אומרות לי שאני מתאפרת ממש יפה והתכלת בכלל מחמיא לי כי יש לי עיניים כחולות...אבל עוז אתה כל הזמן נגד צבע תכלת בעיניים למה? לפי דעתי זה יפה פשוט יש בנות שלוקחות את זה עד הסוף ומגזימות עם הצבע זה הכל...לי יש צללית קרם קטנה כזאת שנמצאת באריזה כמו של ליפ גלוס והיא ממש יפה נמרחת בקלות אבל לא יורדת בקלות
לא חשוב העיקר שזה מבליט לי את העיניים ועודה לי יפה...אז לא לכל אחת מתאים תכלת אבל אל תשלול לגמרי!

אני פשוט חושב

שאם שמים תכלת אז זה קודם כל (אצל שחומות בעיקר) נורא בולט ומנצנץ מדי, לבד תכלת לא עושה שום אפקט על העין(בכלליות צבע בהיר אחד לא עושה שום אפקט על העין, לא מגדיל אותה, לא מרים אותה , לא כלום פשוט צובע את העפעף בצבע תכלת) מה שמעצבן אותי שהמון בנות לא מבינות שאיפור עיניים לא נמדד על פי צבע הצללית, עד כמה מיוחד ויפה ומנצנץ.. בין אם זה סגול לילך בהיר (שזה אחד הצבעים האהובים עליי), או תכלת מבריק.. אלא הוא נמדד איפה ומתי מונחת הצללית אם הצללית מונחת במקום הנכון ומעושנת בצורה הנכוה עם צבעים שמחמיאים לאותה צללית אז האיפור יראה יפה אבל, אם הצללית(שבמקרה של הרבה בנות היא תכלת) מונחת על כל העפעף בצורה אחידה ולא משולבת עם עוד גוון זה נראה זוועה, זה נראה בדיוק אותו בן אדם רק עם תכלת בעיניים.. אז מה עשינו פה..? במקום לייפות ולהוציא את המיטב שיש בבן אדם בעזרת איפור, גרמנו לו להראות אותו דבר , רק עם קצת תכלת בעיניים(ובמקרה הטוב ליפ גלוס וקו שחור פנימי) הבעיה עם תכלת שזה גם גוון מאוד מגביל, מאוד קשה לשלב אותו עם גוון כהה אחר ושזה לא יראה צעקני מדי.. אלה הן הסיבות שאני שונא תכלת עכשיו את מבינה?

עוז....

תראה אני חושבת שזה יפה ואני לא חושבת על לעשות עישון לעין.למי יש זמן? אני לא מאפרת מקצועית..אני מאפשרת איך שזה יפה לגיגי...נראה לך שאני באמת חושבת אם זה עושה אפקט לעין או לא? את מי זה מעניין ...אני שמה את זה כי זה יפה...וגם אם זה נראה כמו אותו בנאדם עם תכלת בעיניים...מה שיפה לי אני עושה!

yottami

New member
עוז הבעיה אצלך שאתה שונא.....כנס

באיפור מקצועי אין כזה דבר שונא....תכלת יכול להתאים להרבה צבעים ואפילו לחומים תלוי איזה טונים אתה זורק....לצללית בהירה על כל העפעף יש המון אפקט זהו אפקט של אור תפקידן של הצלליות הכהות הן לשנות צורה של העין ואילו של הבהירות (כאשר הן בגווון המתאים) הוא להאיר את העין...אני גם לא חושב שעל פי התמונה אפשר לדעת אם היא צריכה קונסילר....קונסילר זהו חומר שהרבה בנות לא צריכות מה שהן צריכות זה מייק אפ נוזלי קליל במקום קונסילר...ואני חושב שאין שום דבר במשהו בולט ומנצנץ לדעתי זה יפה כל עוד זה סביר כמובן...לדעתי תכלת זה גוון מאד רומנטי שכן צריך באמת להזהר איתו כאשר הוא דומיננטי מדי הוא בוהק ובהיר מדי....לכהות שרוצות צללית תכלת רצוי לבחור בגוון מבריק ויותר אפור... אז בהצלחה

ויש ויש..

ואני לא מדבר על איפור לצילומי דוגמנות. יש מקרים שלתכלת יש אכן קטע.. אבל הצבע הזה פשוט עושה לי רע, הוא לא כמו צללית בהירה נגיד בגוון שמנת או גוון זהוב שיכול להאיר את העין בצורה טיבעית ועדינה, הוא מאיר את העין בצורה מזוייפת כזאת, אפשר להפיק מרגליות מתכלת(ראה איפור ע"י מיקי בוגנים לכלה הטריה של אייל גולן) אבל לא יודע, זה לא הצבע המועדף עליי. ורוב הבנות בדומה למיס סטלנית פשוט מורחות את זה בצורה אחידה.. וזה פשוט מזעזע אותי.. זו דעתי..

אז למה התכוונת כשאמרת שרוב

הבנות בדומה לי מורחות את זה בצורה אחידה??? אתה חושב שאני לא יודעת למרוח את זה יפה??? אוף איתך! כל אחד אומר לי שאני מתאפרת יפה אל תשלול! מה קרה ,אם מורחים רק צבע אחד של צללית זה לא יפה? תעדה לי טובה... מי אמר שחייב לשלב את זה עם צבעים אחרים גם?

yottami

New member
איפור בהחלט נמדד בגוונים זה דבר

ראשון דבר שני איפה ומתי מניחים אותו ואיך מתאימים אותו לצבעים של הבגדים והשיער....ודבר שני זה מאד יפה רק צללית אחת ממתי אתה קובע שצללית אחת אין לה שום אפקט....יש לה המון אפקט של הארה מרא זוהר עדינות...מי אמר שצריך שני צבעים כל הזמן זה יותר לערב וגם לא חייב.... אז בנות חביבות ויקרות המשיכו להתאפר בצללית אחת על העין רצוי מביריקה ולא כהה הוסיפו מסקרה סומק עדין וליפגלוס וצאו לדרך אם זה לבוקר או לערב....זה מהממם לכן...שלכן המאפר יותם..

yottami

New member
נירית כל הכבוד אני חושב שאם את

אוהבת את מה שאתה עושה וזה נראה לך יפה ומתאים אז לכי על זה וזה באמת מתאים לך....צלליות תכלת הן הצלליות היפות ביותר ועוד יותר יפות לבחורות כהות...זה שיא האופנה היום...אני לא מבין למה שוללים את זה פה...רוב המאפרים שמקצועיים מאפרים בתכלת שכל מיני שילובים....וגם אני מי שלא אוהב אז זה לדעתי לא הגיע לרמה של להתאים את הגוון.......

למעלה