איך יצאתי טמבל

eran 1 8

New member
איך יצאתי טמבל

הסיפור הבא הוא סיפור אמיתי, והסיבה היחידה שאני מפרסם אותו כאן היא כי ב"ארוטיקה בעמ" המשתתפים חייבים להיות מ- 18 ומעלה
ושאר האתרים לסיפורי סקס בעברית ששווים משהוא כבר נפלו. וגם מפורום סקס הורידו את ההודעה שלי
כמו שכבר הבנתם, קוראים לי ערן ואני בן 18. סך הכל בחור רגיל שאוהב לשחק כדורגל ולאונן מול המחשב
הפעם הראשונה שנדלקתי על אחותי היתה לפני שנה כששמעתי אותה גונחת בזמן שחבר שלה מזיין אותה בחדר שלה. טוב, לא מיד נדלקתי עליה, אבל לשמוע אותה גונחת, פעם אחרי פעם, ובחורה גונחת עושה לי את זה, ובגדול! התחלתי לאונן בחדר שלי, שצמוד לשלה כל פעם שהם הזדיינו. ניסיתי להציץ להם, אבל המקסימום שהצלחתי לראות דרך חור המנעול (בגלל איך שהמיטה מסודרת בחדר) היה את הרגליים שלהם. חשבתי על לצלם אותם בוידאו, אבל גם אין לנו מצלמת וידאו, וגם בחיים לא העזתי לשים לה מצלמה בחדר ולהסתכן שהיא עוד תגלה את זה. אבל אז באה לי מתנה משמיים: החבר שלה זיין אותה בדוגי סטייל, כשהוא עומד מחוץ למיטה, והיא כורעת על המיטה על הברכיים. מיותר לציין שראיתי הכל. מאז החלטתי שאני חייב לזין את אחותי. אבל עוד לא סיפרתי לכם על אחותי. קוראים לה מיטל, והיא שנתיים מתחתי והדבר הכי יפה אצלה זה השער. יש לה שער חום גולש שיורד למטה למטה.. ועיניים חום דבש מתוקות, ופה מתוק ואף מתוק, וירכיים ארוכות וחלקות שמטריפות לך את השכל. יחסית לבת 16 היא בהחלט נראית טוב. מאז עברה שנה, והיא והחבר שלה כבר נפרדו, ושום דבר מהפנטזיות שלי לא היה מתגשם אם לא היינו הולכים לבריכה, המשפחות שלי ושל שי - החבר הכי טוב שלי. שי הוא אחד שיש לו את זה עם בנות. מה לעשות, הבחור התברך. גם נראה טוב, וגם יודע לדבר. המון שנים היתה לו חברה קבועה (אחת הכוסיות של השכבה כמובן), אבל כבר כמה חודשים הוא "חוקר" (לקוח מאנגלית, אם אתם מבינים למה אני מתכוון.) ישבנו שנינו על הכיסאות והשתזפנו בשמש, כשפתאום הוא זורק לי "בואנה, אחותך כוסית!" "כ..ן נכון." הוא קלט אותי. "אתה יודע שהיא דלוקה עלי." זה היה נכון, היא לא הפסיקה לקפץ סביבו ולהתגרות בו, "כאילו במקרה". "היית עושה אותה?" לרגע נלחצתי, אבל זאת היתה שאלה חצי רגילה ביניינו, אז הסתכלתי עליו לרגע ועניתי לו "גם אם היא היתה אחותך הייתי עושה אותה". וחזרתי להסתכל קדימה (על מיטל שהיתה בצד השני של הבריכה). "מיטל, מיטל בואי רגע." התחלתי לזוז בכיסא. "תרגע" הוא אומר לי בחצי חיוך. "מה?" מיטל באה והתחילה לגעת עם הרגל שלה בשוק שלו, און ואוף. "כדאי לך להפסיק עם זה אם את לא רוצה שאני יאנוס אותך בתוך המים". "אה באמת?" היא המשיכה. "מיטל, תעשי טובה ותקני לנו ארטיקים". הוא הושיט לה שטר של 50 שקל. "מה קרה, אתה לא יכול לקום לבד?" "תראי אותנו יושבים כאן בסבבה שלנו, ואת עומדת, לא חראם? חוץ מזה, אסור להזמין אותך לגלידה?" "יאללה, יאללה, עצלנוני". אבל היא כבר היתה בדרך לקיוסק עם חצי חיוך. "אמרתי לך, מתה עלי!"

eran 1 8

New member
|x| |x| |x| איך יצאתי טמבל - המשך.

זאת פחות או יותר היתה השיחה שלנו בבריכה, אחר כך כבר התוודתי לפני שי על הפנטזיות שיש לי עם אחותי. יומים אחר כך הוא בא לי ביציאה, "אני יודע איך תוכל לזיין את אחותך." אני הסתכלתי עליו לא מאמין, אבל הוא אמר, "חכה, חכה, אבל בינתיים רק תדע שאני.. "מפתח יחסים" עם מיטל." "בשביל התכנית שלי." ישבתי עליו שיגלה לי מה התכנית שלו, ובסוף הוא גילה. ואחרי זה אמרתי לו, "אני נותן לך את ברכתי." אחרי השיחה הזאת הוא התחיל לעבוד על מיטל, ואחרי שבועיים הוא כבר "עבד" על מיטל, כשהוא מבקש ממנה למצוץ לו כשהוא עומד מחוץ למיטה, והיא על המיטה על הברכיים, במיוחד כדי שאני אראה. ואז הגיע היום הגדול, והלב שלי פרפר כמו מטורף. "יש לי הפתעה בשבילך." הוא אמר לה כשהם היו בחדר, והוציא מטפחת וכיסה לה את העיניים. אחרי שהוא גירה אותה קצת וירד לה, הוא אמר לה שהוא יוצא להשתין, ושלא תוריד את הכיסוי עיניים. הוא יצא, וכשהוא חזר, אני הייתי כבר מוכן ערום, עם הזין ביד (שהיה בזקפה מטורפת) ונכנסתי אחריו וסגרתי את הדלת. אחותי שוכבת ערומה על המיטה, זה מראה מחרמן. "ממ.. בוא אלי." היא התמתחה. "לא, בואי את אלי." שי אמר לה, והיא קמה על הברכיים בחיוך, מתקמרת כמו חתולה, וגיששה את דרכה אל קצה המיטה. אני הסתכלתי כמו מהופנט כשהשדיים שלה נפלו מכוח המשיכה ונתגלו במלואם. שי אשכרה היה צריך לדחוף אותי אליה בגב. והיא, המתוקה לוקחת את הזין שלי ביד, יד שניה על הביצים, ומתחילה לעסות ולמתוח, ואני מלטף לה את הראש, את השער הגולש הנפלא שלה, ואז היא מתחילה למצוץ, ואני בתנועות קטנות, בלתי נשלטות מזיין לה את הראש. והיא מעבירה את הלשון שלה מסביב ומתחת לזין שלי בתוך הפה החם והמתוק שלה ומותחת לי עם הידיים את הביצים אחורה. הלב שלי דפק כמו מטורף, והתנשמתי חזק. "טוב לך?" היא הסתכלה אלי למעלה מבעד לבד השחור, כשהיא מפסיקה לרגע למצוץ, אבל עדיין שמה לי שתי ידיים על הזין וממשיכה לעסות אותו. זהו. לא יכולתי יותר, חשבתי שאני מתפוצץ, ובגלל זה דחפתי אותה ממני, הולך להתנשף בפינה של החדר. "חכי רגע, שאני לא אגמור." אמר שי והחליף אותי, מלטף לה את הראש ביד אחת, וביד השניה מעסה את הזין שלו ברוק כדי שהיא לא תרגיש בהבדל. ואז כמובן היא מצצה לשי. אחר כך הוא סובב אותה והתחיל לזיין אותה בדוגי סטייל, ואני מהצד מסתכל איך הכוס שלה מתכווץ על הזין שלו בזמן שהוא נכנס ויוצא, ומנסה להרגיע את הקטן שלי, שאני לא אשפריץ. ואז בא תורי. שי סימן לי עם היד להתקרב, והצביע על התחת השמאלי שלה. (בזמן שהוא ממשיך להחזיק במותן הימנית שלה ולפמפם אותה בכוס.) התחלתי ללטף לה את התחת עם היד השמאלית, נזהר לא לגעת בשי, ואז הוא יצא וזז אחורה, ואני נכנסתי ושמתי את היד הימנית שלי איפה שהוא שם. בהתחלה שפשפתי את הזין שלי על החריץ של התחת שלה, נרטב בביצים מהמיצים שהיא השאירה. ואז כיוונתי את הזין שלי עם יד שמאל והכנסתי אותו לאט לאט, עמוק לתוך הכוס שלה. ואוטומטית התחלתי להאנח. (בשקט כמובן.) ובעוד אני מזיין אותה לאט ועמוק, אני שומע אותה נאנחת בהתאם לקצב הזיון, ולא מאמין - אני גורם לאחותי להיאנח! התחלתי לזיין אותה יותר מהר, מסתכל על הזין שלי יוצא ונכנס מהכוס של אחותי, והעברתי לה יד על הגב ועל השד המתוק שלה, לש וצובט ברכות את הפטמה. ואז העברתי שתי ידיים ללחיים של התחת שלה ומעכתי, גורם לחור התחת שלה להיפער. ושי הליצן הזה עומד לידי ומכוון זרת, כאילו הוא עומד לתקוע לה בתחת. הסתכלתי עליו רגע במבט של "מה אתה עושה?" ואז הרטבתי את אגודל ימין והתחלתי להעביר לה על החריץ של התחת, נותן לה להתרגל לרעיון, ועם אגודל שמאל מפסק קרוב יותר לחור ועם אגודל ימין מרווח לה את החור. והיא גונחת יותר חזק. "את אוהבת את הרעיון?" שי שאל אותה על ידי, אבל היא לא ענתה. הבנתי שכנראה שלא כל כך, אבל לא היה איכפת לי, והכנסתי לה, את אגודל ימין שלי לתחת, בהתחלה חצי פרק, ומוציא, ואחר כך עד לפרק של האצבע ולמחוץ לה עם שאר היד את החצי הימני של התחת. והיא התחילה להשתולל.. היא התחילה לסובב ולהזיז את האגן כמו משוגעת, ונשכבה על הפנים והתחילה לאונן בטירוף עם יד אחת. אני המשכתי לזיין אותה עד שהשפכתי הכל בתוכה, (ידעתי שהיא על גלולות) ואז שי החליף אותי לסיים את העבודה. ואז אני פתאום קולט שהם גמרו, ואני עדיין בתוך החדר, עם הדלת סגורה! נלחצתי כמו מטורף ודפקתי לשי על הכתף עם האצבע, אז הוא פתח את הדלת (ואני ברחתי על קצות האצבעות) ויצא לשירותים, להביא להם ניר טואלט. (אחר כך הוא סיפר לי שמיטל ביקשה ממנו לא להסתובב ערום בבית.)

eran 1 8

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif איך יצאתי טמבל - סוף.

זהו? גם אני חשבתי שזהו, אבל יומיים אחר כך, כשישבתי מול המחשב, מיטל באה מאחורי ושמה לי כיסוי על הפנים. מייד הסתובבתי ואז מייד הבנתי – היא גילתה!! "מ..מה את עושה?" "שתוק כלבה!!" היא סיננה בשקט תוך כדי סטירה. היא תפסה לי ביד אחת את הצוואר. "אבא ואמא נמצאים בסלון. אם אתה לא רוצה שהם ישמעו אותך, כדאי לך להיות מאוד מאוד בשקט!" הלב שלי דפק כמו מטורף ולא ידעתי מה לעשות. היא הסתובבה אל הדלת וסגרה אותה, ואז הסתובבה אלי והסתכלה עלי. לא הצלחתי לפענח את המבט שלה. "עכשיו אתה תעשה בדיוק מה שאני אגיד לך. ברור??" הייתי המום. "ברור???!" "מ..ה את רוצה ממני??" היא באה אלי ותפסה לי בשער. בהתחלה התנגדתי, אבל אז היא תפסה לי בביצים עם היד השניה. "עכשיו אתה תקשיב טוב טוב. אני לא משחקת איתך, ואתה תעשה מה שאני אגיד לך, או שתשב בכלא. וזאת אזהרה אחרונה. הבנת?" ובמלה האחרונה נתנה לי לחיצה על הבואבוס. בלעתי את הרוק (מטאפורית) ואמרתי כן. "יופי כלבה." היא קמה ומשכה אותי בשערות עם הפנים למיטה. "תוריד ת'מכנסיים!!" התחלתי להוריד ומייד התקשה לי הזין. הייתי עם הברכיים על הרצפה והיא דחפה לי את הפנים על המיטה. "אתה חושב שאתה גבר? אה? לזיין את אחותך הקטנה. מכניס לה אצבעות לתחת.. תיכף תראה מה זה אצבע בתחת." היא ליקקה את האצבע האמצעית במציצה והתחילה להחדיר לי אותה לחור של התחת. "חסר לך שתזוז! אתה שומע אותי? חסר לך!" בחיים שלי לא חדרו לי לתחת, וזה בהחלט כאב! "אז איך זה להציץ לאחותך הקטנה? הגוף שלי עושה לך את זה? אהה! שכחתי! הגניחות שלי עושות לך את זה!" והיא התחילה לזייף לי גניחות באוזן. "אההה אההה!" בן זונה שי!! הוא סיפר לה הכל!!! ההומו. היא כבר החדירה לי את כל האצבע האמצעית לתחת וסובבה אותה עם הכרית מול הדופן הפנימית שמול הזין שלי והתחילה לגרד מהר את הדופן. התחלתי כמעט לפרכס שם על המיטה. גמרתי בשניות. לעזאזל, איפה היא למדה את זה? "מה כבר גמרת?? ככה אתה שומר את הזין שלך לאחות שלך? אתה חתיכת אפס!" היא הוציאה את האצבע ושמה לי אותה ליד האף. "תריח. תריח את התחת הבתול שלך." היא ניגבה את האצבע על התחת שלי ועל הסדינים. "יש לך מזל שאני לא אומרת לך למצוץ אותה." ואז היא התקרבה לאוזן שלי ולחשה לי "אתה רוצה לשמוע סוד? הרעיון עם המטפחת היה שלי.." ויצאה. מאז אני לא יכול להביט לאחותי בעיניים, אבל עדיין מאונן על זה בטירוף כל לילה. והרעיון עם המטפחת, באמת היה שלה. ביררתי את זה עם שי. (הזבל הזה.)

bugbuster

New member
טוב, מודה ועוזב ירוחם.

הסיפור הועלה כאן היום ונמחק. סיבת המחיקה היתה בין היתר אינוס האחות ללא ידיעתה. הפיתרון שהיסתמן היה התוספת בפרק האחרון. הנה תגובותו של פרדינאנד שהגיב לסיפור במתקונתו הראשונה. אוף! קודם כל:
ferdinand שנית למרות מה שאומר בהמשך, חייב להודות שהסיפור מחרמן לאללה!!! קראת את כל הוויכוחים שהיו פה בזמן האחרון?! הסיפור שלך נוגע ואפילו עובר את הגבול! מילא גילוי עריות (נושא שנוי במחלוקת, שעובר את המספריים של המנהלים!) אבל בעצם יש פה גם אונס! העובדה שהאישה - אחותך, נהנתה לא מקלה מחומרת המעשה!.... טוב אז יאללה! לצחצח חרבות ומספריים! קדימה!!!!!

eran 1 8

New member
לכל אלה שכבר הספיקו לקרוא את הסיפור

הזה, בכל הפעמים שהוא נמחק מהפורום: בפעם הראשונה פרסמתי אותו בפורום סקס, ולפני שהוא הספיק להימחק, קיבלתי כל מיני תגובות עם הפרצוף
מאנשים שחשבו שהסיפור אמיתי. (לא מאשים אותם.) אחר כך פרסמתי אותו כאן (עדיין בשם ערן 17) ובאג אמר לי לפרסם אותו בתור "בגיר". בסוף פרסמתי אותו אחרי שסוף סוף היה אפשר ליצור מנוי חדש במערכת הנחמדה של תפוז, (שמשום מה tapuz.co.il עדיין לא עולה אצלי) אבל גם זה לא היה בסדר, אז בלית ברירה הוספתי את החלק האחרון של הסיפור, שנכתב במיוחד לענות על הדרישות האנינות של הקוראים, שלא יכולים לסבול גם רמז של אונס. מה שפגע קשות באמינות של הסיפור, ולמעשה הפך אותו - ללא אמין. וכאלה לא חסרים ברשת, אבל אני ניסיתי לתת כאן דוגמא לאיך סיפור עריות צריך להיות. וקודם כל - משכנע. (וכלל זה נכון לכל סיפורי הסקס.) אישית, אני אגלה לכם סוד, הקטע האחרון לא עושה לי את זה, אבל אם כבר חייבים לשנות.. אז עד הסוף. ושכל אניני השכל יתפוצצו. בברכה. ערן פיקטיבי.

DimaStyle

New member
אחלה של סיפור...אפשר היה יותר לדייק

בחלק של האונס עם ההחלפות וגם לא אומרים "הומו" על זה שהוא דפק אותך וסיפר למיטל..ממש שופכים עליו כמות רצינית של קללות עסיסיות..זה שאתה אומר עליו הומו גורם לך להיראות 0 או חנון אבל כמו שאמרתי קודם..אחלה של סיפור

למעלה