איך יצאתי טמבל
הסיפור הבא הוא סיפור אמיתי, והסיבה היחידה שאני מפרסם אותו כאן היא כי ב"ארוטיקה בעמ" המשתתפים חייבים להיות מ- 18 ומעלה
ושאר האתרים לסיפורי סקס בעברית ששווים משהוא כבר נפלו. וגם מפורום סקס הורידו את ההודעה שלי
כמו שכבר הבנתם, קוראים לי ערן ואני בן 18. סך הכל בחור רגיל שאוהב לשחק כדורגל ולאונן מול המחשב
הפעם הראשונה שנדלקתי על אחותי היתה לפני שנה כששמעתי אותה גונחת בזמן שחבר שלה מזיין אותה בחדר שלה. טוב, לא מיד נדלקתי עליה, אבל לשמוע אותה גונחת, פעם אחרי פעם, ובחורה גונחת עושה לי את זה, ובגדול! התחלתי לאונן בחדר שלי, שצמוד לשלה כל פעם שהם הזדיינו. ניסיתי להציץ להם, אבל המקסימום שהצלחתי לראות דרך חור המנעול (בגלל איך שהמיטה מסודרת בחדר) היה את הרגליים שלהם. חשבתי על לצלם אותם בוידאו, אבל גם אין לנו מצלמת וידאו, וגם בחיים לא העזתי לשים לה מצלמה בחדר ולהסתכן שהיא עוד תגלה את זה. אבל אז באה לי מתנה משמיים: החבר שלה זיין אותה בדוגי סטייל, כשהוא עומד מחוץ למיטה, והיא כורעת על המיטה על הברכיים. מיותר לציין שראיתי הכל. מאז החלטתי שאני חייב לזין את אחותי. אבל עוד לא סיפרתי לכם על אחותי. קוראים לה מיטל, והיא שנתיים מתחתי והדבר הכי יפה אצלה זה השער. יש לה שער חום גולש שיורד למטה למטה.. ועיניים חום דבש מתוקות, ופה מתוק ואף מתוק, וירכיים ארוכות וחלקות שמטריפות לך את השכל. יחסית לבת 16 היא בהחלט נראית טוב. מאז עברה שנה, והיא והחבר שלה כבר נפרדו, ושום דבר מהפנטזיות שלי לא היה מתגשם אם לא היינו הולכים לבריכה, המשפחות שלי ושל שי - החבר הכי טוב שלי. שי הוא אחד שיש לו את זה עם בנות. מה לעשות, הבחור התברך. גם נראה טוב, וגם יודע לדבר. המון שנים היתה לו חברה קבועה (אחת הכוסיות של השכבה כמובן), אבל כבר כמה חודשים הוא "חוקר" (לקוח מאנגלית, אם אתם מבינים למה אני מתכוון.) ישבנו שנינו על הכיסאות והשתזפנו בשמש, כשפתאום הוא זורק לי "בואנה, אחותך כוסית!" "כ..ן נכון." הוא קלט אותי. "אתה יודע שהיא דלוקה עלי." זה היה נכון, היא לא הפסיקה לקפץ סביבו ולהתגרות בו, "כאילו במקרה". "היית עושה אותה?" לרגע נלחצתי, אבל זאת היתה שאלה חצי רגילה ביניינו, אז הסתכלתי עליו לרגע ועניתי לו "גם אם היא היתה אחותך הייתי עושה אותה". וחזרתי להסתכל קדימה (על מיטל שהיתה בצד השני של הבריכה). "מיטל, מיטל בואי רגע." התחלתי לזוז בכיסא. "תרגע" הוא אומר לי בחצי חיוך. "מה?" מיטל באה והתחילה לגעת עם הרגל שלה בשוק שלו, און ואוף. "כדאי לך להפסיק עם זה אם את לא רוצה שאני יאנוס אותך בתוך המים". "אה באמת?" היא המשיכה. "מיטל, תעשי טובה ותקני לנו ארטיקים". הוא הושיט לה שטר של 50 שקל. "מה קרה, אתה לא יכול לקום לבד?" "תראי אותנו יושבים כאן בסבבה שלנו, ואת עומדת, לא חראם? חוץ מזה, אסור להזמין אותך לגלידה?" "יאללה, יאללה, עצלנוני". אבל היא כבר היתה בדרך לקיוסק עם חצי חיוך. "אמרתי לך, מתה עלי!"
הסיפור הבא הוא סיפור אמיתי, והסיבה היחידה שאני מפרסם אותו כאן היא כי ב"ארוטיקה בעמ" המשתתפים חייבים להיות מ- 18 ומעלה