איך יורדים לבחורה?

איך יורדים לבחורה?

תנו עצות שיגרמו לבנות לגמור , כשאני שם מה לעשות עם הפה שלי? (בנות אתם גם יכולות לענות מה מענג אתכם ! )

חופ שיה

New member
"בערך" זה לא מספיק טוב

אתה צריך לדעת בדיוק, כי אז תוכל להיות "צוללן" טוב יותר.
תפקידו של הדגדגן - רוב הנשים גומרות מגירוי ישיר על הדגדגן (ולכן חשוב שתדע בדיוק איפה הוא), אם אתה רוצה לגרום לבחורות שלך להגיע לאורגזמה מהירידות שלך. צרפו לך מדריך ליורד
(ולא מהארץ), אני בטוחה שתלמד ממנו המון. יש לי רק דבר אחד להוסיף , הכי הכי חשוב לפני טכניקה ושאר ירקות - זה היכולת שלך לקרוא את האשה שאתך , את הקולות, התזוזות, הבעות פניה וגם לדבר איתה תוך כדי הסקס אוראלי.(ולא על הבגד האחרון שהיא קנתה
) בהצלחה.

חופ שיה

New member
עכשיו אני מבינה

אתה רוצה "שיאכילו אותך בכפית", אהה?
תשאל אותה אם טוב לה ? אם היא רוצה מהר יותר או לאט יותר/ חזק או חלש יותר עם האצבעות/הלשון? תלחש לה - שיש לה דגדגן מדליק . תאמר לה כמה אתה אוהב לרדת לה (אם אכן כך) תלחש לה שאתה רק מחמם אותה לבאות.... תגיד לה כמה אתה אוהב לענג אותה.... בקיצור גבר - לא חסר מה לומר ומה לשאול- הבעת רגשות וחשקים בהחלט יכול לחמם את האווירה לתת לבחורה נינוחות מהאקט. אני בטוחה שאתה צריך "הוראות הפעלה" (מהבחורה) כל פעם שאתה מעניק סקס אוראלי לבחורה, כי אנחנו לא דומות בקטע הזה , לכל אחת יש העדפות משלה.

גם יכולות...? אהבתי.

חוץ מזה אצלי זה משתנה מפעם לפעם, מתקופה לתקופה ואפילו מרגע לרגע.... מה שכן, בד"כ אני אוהבת בתחילת הירידה מגע מרפרף, עם הפסקות ולא ממוכד. כשאני קרובה לגמור, ההיפך. קצב קבוע, ממוכד ושאיבה קלה וקיצבית... אוף...חםםםםםםםםםםםםם!!!

למעלה