איך יוצרים קשר ?

איך יוצרים קשר ?

אני רוצה לדבר איתם בטלפון ואני בטוחה שאני גם אצליח עכשיו בכוונתי לדעת כיצד ניתן להשיגם.?????????????????? *ומי המקור שלכם לכל הדברים שאתם מודיעים פה באופן כל כך נחרץ?

ענבלושה

New member
אממ אני חושבת...

שכדאי לך להנמיך ציפיות.... חוצמזה המקור האישי שלי זה חברה שלי שהיא גיסה של אח של המזיגים.... יוווו אתם יודעים שהיא הביאה לי תמונה שלהם מסעודה משפחתית אחת של גיא ואייל <ושני מאחורה..> ולאייל יש כיפההההה... גם לגיא יש אבל לא רואים אותה.... כל פעם שאני מסתכלת על הלוח בחדר שלי עולה חיוך ענק על הפרצוףףףף יאייייי

יו! איזה כיף!!!

לקח לי שעות לפענח את העץ המשפחתי... ואם אנחנו כבר בעניין אז יש לי חברה שגרה באורנית (!) והחברה הכי טובה שלה היא אחות של רון!!! אבל היא לא מקור שלי. חבל...

יו! איזה כיף!!!

לקח לי שעות לפענח את העץ המשפחתי... ואם אנחנו כבר בעניין אז יש לי חברה שגרה באורנית (!) והחברה הכי טובה שלה היא אחות של רון!!! אבל היא לא מקור שלי. חבל...

יאאאא...

בקשה תנסי לסרוק ולעלותתת..!!:)..בשבילייי!! חחחחחח...אני מה זה אוהבת לראות אנשים שאני אוהבת עם כיפותת!!! חחחח..אני בטוחה שאייל חתיך עם כיפה..חחחחח

ענבלושה

New member
אממ זה קצת בעיה..

כי אין לי סורק... אבל אם בעתיד הרחוק אניאהיה אצל מישי עם סורק אני אקח איתי תתמונה.... בוודאי שמתאים לאייל כיפה.. נחה לה שם בין סבך השערות שעל ראשו.. יואו איזה חמודים.... ארר שיחתמו כבר על הדיסק שלי ויחזירו אותו לחברה שלי...קשה לי לחכות כ"כ הרבה זמן....

הממ...

לדבר איתם בטלפון... אני לא חושבת שזה ביכולתי. אין לי מספרים של אף אחד מהם. מקור...לאיזה סוג של דברים?

כתמונית

New member
טל צודק - זה לא בריא!

אני לא מפקפקת או משהו.... אבל תמיד תזכרו שהם רק אנשים... וליצור איתם קשר הדוק מידיי זה לא טוב... יש איזשהו כייף בדיסטנס הזה....

למעלה