איך יוצרים קשר עם ישרכרט, למי שאינו לקוח?

איך יוצרים קשר עם ישרכרט, למי שאינו לקוח?

שלום.

ניסיתי כבר את כל הטלפונים שבאתר הרשמי שלהם. בכולם אני מתבקש להקיש מס ת.ז.

גם לאחר שהקשתי, זה מבקש ממני 6 ספרות אחרונות של הכרטיס.

הבעיה, שאני לא לקוח ומעולם לא הייתי. אני רוצה רק לברר כמה דברים ואת האפשרות להיות לקוח שלהם.

יש למישהו טלפון ליצירת קשר ללקוחות חדשים

trilliane

Well-known member
מנהל
ואין במענה הקולי אפשרות למתקשרים חדשים?

מה שהייתי עושה (ועשיתי בעבר במענים קוליים שונים) זה להקיש סולמית/כוכבית או סתם מספר, ובד"כ אחרי כמה ניסיונות המערכת מתייאשת ומעבירה לנציג בלי הפרטים.

trilliane

Well-known member
מנהל
הייתי מצפה שיהיה להם מוקד מכירות... אבל למען האמת

כרטיס אשראי ראשוני הוא בנקאי ונעשה דרך הבנק (ולכן לא הם הכתובת) וכרטיס אשראי חוץ-בנקאי למיטב ידיעתי החברות מאשרות רק למי שכבר יש לו כרטיס בנקאי, וזה בד"כ נעשה דרך כל מיני מועדונים – מועדוני לקוחות של רשתות גדולות או מועדוני/ועדי עובדים (אנשי קבע, מורים, הייטק וכו') ולא באופן פרטי. אז אולי זו הסיבה...
&nbsp
נסה ליצור איתם קשר בערוצים אחרים – צ'ט, צור קשר באתר, דוא"ל, פייסבוק... ואם זה לא מצליח, אולי שווה לחשוב עד כמה שווה להתאמץ עבור חברה שלא מתאמצת לצרף אותך כלקוח...

&nbsp
אגב, להבא כדאי להעלות שאלות וסוגיות כאלה בפורום צרכנות.

אין קשר בין פרטי האשראי הנוכחיים שלי, לחברת אשראי שאני

לחלוטין לא קשור אליה.

ובכ"ז, ניסיתי גם את האופציה הזו. ללא הצלחה.

ואגב, לא ניתן להזמין כרטיס אשראי חוץ בנקאי דרך הבנק. שוחחתי עם הבנק שהסבירו לי שיש ליצור קשר עם חברת האשראי ולעשות הכל דרכם.

המועדונים הם נלווים לכרטיס אשראי - שהוא הבסיס.

חברות או זכאות למועדון כזה או אחר - זה הדבר הנלווה.

מדיניות, עמלות וכו - נקבע לפי החברה האם.

trilliane

Well-known member
מנהל
חוששתני שלא הבנת אותי. התכוונתי לאופן שבו מונפק הכרטיס

ולא לתנאים שהחברה נותנת. כרטיס אשראי בנקאי לא מונפק ישירות מול חברת האשראי אלא דרך הבנק, וכרטיס חוץ בנקאי, לפחות במקרים שאני מכירה, גם כן לא מונפק ישירות מול חברת האשראי סתם כך אלא דרך איזשהו גוף מתווך שמציע את הכרטיס כחלק מעסקה. אני לא מתכוונת למצב שבו יש לך כרטיס קיים ואתה בוחר לצרף אותו למועדון, אלא למצבים שבהם מוצע לך כרטיס אשראי דרך תיווך של מועדון / רשת / התאגדות / גוף כלשהו. במילים אחרות, זה לא מצב שבו אתה פונה ישירות לחברה ומבקש להצטרף כלקוח, זו הייתה הנקודה.

אז כדי לעשות סדר

אני רוצה לעשות כרטיס אשראי של ישרכארט.

שוחחתי עם הבנק ואי אפשר דרכם.

אין לי מועדון רלוונטי ואני לא מעוניין במועדון כלשהו מעבר לכרטיס עצמו.

לפני שאני מזמין את הכרטיס, אני מעוניין לשוחח עם בן אנוש ולברר כמה דברים שלא מפורטים באתר.

לא הצלחתי לעשות את זה גם אחרי חופש מעמיק באתר הרשמי של החברה.

trilliane

Well-known member
מנהל
זאת הבנתי
בסה"כ ניסיתי להסביר מה להערכתי הסיבה שאין להם

טלפון למוקד מכירות. את כל העצות שיכולתי לחשוב עליהן כתבתי, אין לי מה להוסיף. נסה לשאול בפורום צרכנות, אולי יימצאו שם גולשים שידעו יותר (וכתוב את ההודעה כפי שניסחת עכשיו, שיהיה ברור המצב לאשורו, ומה כבר בדקת וניסית).

Arana

Well-known member
מנהל
באתר הם מציינים מייל

Services24/[email protected]
(זה מופיע כך, אבל אולי צריך להיות עם S קטנה)
נסה לשלוח מייל ולבקש טלפון שאליו יכולים להתקשר גם מי שאינם לקוחות ואין להם מספר כרטיס להקיש בנתב השיחות.
&nbsp
כמו כן באתר שלהם יש אפשרות לצ'ט עם נציג דיגיטלי. אם מדובר ברובוט, לא בטוח שהוא יבין מה אתה רוצה, אבל לא יזיק לנסות

למעלה