שלום לך
קראתי את כל מה שכתבת, ואת כל מה שכתבו לך מאמנים אחרים. ממה שאני הצלחתי להבין, קשיי התקשורת שאותם אתה מתאר, אינם מופיעים עם בני משפחה ועם אנשים קרובים. והתפתחו בשלב מסוים בהתבגרות (כתבת שלא נולדת כזה). על סמך שני נתונים אלו אני מסיקה שלא מדובר במגבלה פיזית מולדת (למרות שאיני פוסלת איבחן). סביר יותר שמדובר על שילוב בין שני דברים: 1. ההקשר שיש לך לתקשורת עם אנשים: מה השיחות שעוברות לך בראש כאשר אתה רוצה ליצור תקשורת עם אדם שהוא לא מוגדר קרוב? מה הדעות שלך על איך אנשים תופסים אותך? (חסרי סבלנות כלפייך). מה אתה חושבת על היכולת שלך לתקשר? (הרי עם אתה בטוח בכישלון שלך, אתה בעצם מביא אותו). ומזה בכלל תקשורת עם אנשים בשבילך? שאלות אלו, ואחרות שהופיעו בפורם, יכולות לקדם אותך להבין את הסיבה שמאחורי קשיי התקשורת. 2. סיבה שנייה, ולא סתם היא שנייה, זה חוסר במיומנות הבסיסית. תקשורת בין אישית היא מיומנות נרכשת, ויכול להיות שאצלך היא חסרה. אך כדי לפתח ולשפר אותה יש צורך לנטרל את השיחות המגבילות שצוינו בסעיף הראשון. עם הבנתי נכון, וקשיי תקשורת אלו הכן התפתחו בשלב מסוים, הייתי שמחה לדעת מתי (או בהיכבות מה) הם הופיעו? בהמשך לשאלתך על אימון ככלי עזר, אימון לרוב אינו נובר בעבר כפי שציינת, הוא יותר ממוקד מטרה, ומתעסק באפשרויות שלך ליצירת עתיד טוב יותר עבורך, דרך בירור מעמיק של מה מגביל אותך, ואיך מתגברים עליו. אני מסכימה ששווה לך לבדוק מספר מאמנים, ולחפש את זה שמתאים לך. שיהיה המון בהצלחה עדי