איך יוצאים מזה?

ירדן 41

New member
איך יוצאים מזה?

שלום, אני בת 43, גרושה כשנתיים, מגדלת 2 בנים קטנים. לפני 3 שנים הכרתי בחור צעיר ממני ב-8 שנים. היה לנו קשר אינטימי לסירוגין, למשך כחצי שנה. התאהבתי בו. עד היום. הוא גר מרחק קרוב אליי, ובגלל תחום העיסוק שלו, אני רואה תמונות שלו וקוראת באינטרנט. מאז, אני רואה אותו לעתים רחוקות בלבד, אחת למס' חודשים. למפגש אינטימי נטו. בשל אהבתי אליו, אני מוכנה לכך, אני רוצה אותו. אני כבולה אליו. היה לי איתו קשר אינטימי לאחר שחיי נישואיי היו רווי יובש. הוא מסב לי ריגושים. מתח. ותקווה. הוא גם מסב לי נזק, כי אין לי רצון ויכולת להכיר גבר אחר. נפגשתי והכרתי אחרים במהלך ה-3 שנים האלה, אבל כבר יותר משנה שאין לי עניין באחרים. אף אחד לא מוצא חן בעיניי, בכל אחד מוצאת פסול, אין לי גם את הזמן והכח לזוגיות חדשה. אני ממש בבעייה. לבחור יש חברה, כמעט תמיד יש לו, נפרד מאחת והופ יש כבר אחרת, בדוק.... אני מרגישה שאני במצב של אובססיה וכפייתיות אליו, ואין לי את הכוחות מלעצור את עצמי. הקשר מתבטא בכך שאני שולחת מיילים, כותבת לו, או - FW, למיניהם, כולל סרטונים אינטימיים. לרוב הוא לא עונה, ואם כבר עונה אז הוא כועס, או מגיב במשפט לקוני. הוא נמשך אליי, הוא רוצה להיפגש איתי אחת לכמה זמן, ועובדה שעושה זאת. (לאחרונה נפגשנו, ולפני זה בסוף אוג') הוא גם כועס עליי כי בעבר, סיכנתי אותו מול הקשרים שלו, (SMS שלא היו צריכים להישלח....) או נסיונות לצרף אותו למסנג'ר חדש שיצרתי וכו'.....במילים אחרות, הטרדתי אותו ממש. הוא אף לא הבטיח דבר, ותמיד ניסה להעמיד אותי במקום, אין לי תלונות אליו ממש, אין ספק שזה שהוא נפגש איתי אחת למס' חודשים, שומר אותי על אש בהחלט קטנה, ולא נותן ללהבה לכבות אצלי. (אין לי רצון לקשרים אינטימיים עם גברים אחרים, אני מרגישה שגם אין לי יכולת, וכאילו נפשי וגופי רוצים רק אותו, מאוהבת, אבל בלי סיבה מוצדקת, כי אני לא ממש מכירה את הנעשה בחייו, הוא לא רוצה לשתף אותי (חושש...) ואני כמו בחלומות, כמו ילדה קטנה שלא התבגרה. אני בהחלט מפסידה זוגיות, אהבה בריאה אחרת עם גבר שרוצה אותי. אני יודעת הכל, אבל עדיין לא יכולה, לא מצליחה וכנראה גם לא רוצה לטפל בבעייה זו. ובכ"ז אשמח לשמוע איש מקצוע.

orli997

New member
ירדן יקרה../images/Emo140.gif

אני חושבת שענית לעצמיך, לא מצליחה וכנראה גם לא רוצה, לדעתי אף איש מקצוע מעולה ככל שיהיה לא יוכל לעזור לך אם לא תחליטי ותרצי באמת לצאת ממעגל הקסם הלא הגיוני הזה , אם כל מה שאת יודעת שאת מפסידה כנראה שהרווח עולה על ההפסד ואת מוכנה לשלם את המחיר. והאמת שאני לא יודעת מהי זוגיות טובה כל אחד והבחירות שלו כמה שזה נראה לא הגיוני לאחד זה הגיוני מאוד לאחר. אז את יכולה להתחיל בבדיקה מה את מרויחה מהקשר הזה ועל מה את לא מוכנה לוותר בעצם. כי הכל בידיים ובהחלטה שלך אין אוקוס פוקוס להמציא ולהוציא אהבות, לא מאמינה בזה.

בחירה קשה

ירדן יקרה, במקום להסתכל על השתלשלות הענינים ולעשות מאזן כדאיות כדאי לנקוט עמדה. ראשית התבונני בשאיפות שלך, בפנטזיה שלך, במקום שבו תרצי להיות בעוד שנה, שנתיים אחר תסתכלי מה יכול לעזור לך ומה יכול להפריע לך להגיע לשם. עכשיו תעשי בחירה.
מבין השורות של דברייך אני מסיק שכל כוונתך היא להגיד עזרו לי לצאת מהתלות הלא הגיונית שאני נמצאת בה. יקרה אחת, רין קסמים אלא החלטה חותכת, שלושה שבועות של עמידה בהחלטה תוך זליגת דמעות והרטבת כריות ולהתחיל לצעוד קדימה. כן אני יודע שזה קל במילים אלא שאני לא רואה דרך אחרת. צריכה תמיכה?? יש כאן מספיק חברים. יום טוב ובהצלחה.

ירדן 41

New member
מתוך חולשה.....

א. בגלל היום יום הלא קל של חד הורית, אין לי הרבה שאיפות או פנטזיות לעוד מס' שנים, אני באמת רואה רק את ההווה, שהילדים ילמדו טוב, שיהיו בריאים, שיאכלו נכון, וכו', על עו"ש יציב עוד לא השתלטתי, אז זו אוליי שאיפה אבל ממש לא ברת ביצוע לצערי.... ב. שאיפה? פנטזיה? הייתי רוצה להפוך את הקערה על פיה, שהוא יחפש אותי, והוא יחזר אחריי, ואני אשחק בו, שהוא יתאהב בי וירצה לגור איתי, ולהעשיר את חיי, ואני את חייו. (אני אוהבת אותו........) ג. כן, הייתי רוצה להיות מסוגלת, ככה בשביל הספורט, בשביל האתר, לא לכתוב לו דבר למשך 3 שבועות כפי שאמרת, אבל המייל הראשון שלו אליי (אם יהיה כזה) ימיס אותי, ואני אענה בחיוב, לכל דבר שיכתוב.

אמממ

א. אין דבר כזה "לא בר ביצוע" ב. אם תתהפך הקערה לא תרצי אותו יותר -ראי כאילו היא התהפכה. ג. אל תכתבי לו חודש...אי אז תתהפך הקערה

orli997

New member
אהבה ושליטה?

כמה משותף יש בין אהבה ושליטה, עד כמה אנו נישלטים ע"י הרגשות שלנו ועד כמה אנו שולטים בעזרתם? מה שאת מתארת ודיברנו פה לא מעט בפורום הוא מצב בו אנו נופלים למניפולציה רגשית כתוצאה משליטה, לא מצליחים לשחרר ולהשתחרר ממנה כי לא מיצינו את הפוטנציאל שרצינו להפיק ממנה, אבל לטאנגו צריכים שניים וזכות הבחירה נתונה לכל אחד, חייבת פשוט חייבת להבין כי אהבה אינה כלי שליטה לא שלך בו ולא של האהבה בך, הויתור חייב לבוא מתוך כוונה כנה לשחרר ולהשתחרר משליטה ברגש הזה ועל ידי הרגש הזה, אהבה היא רגש נדיר וקשה לשחרר אותו כי הפחד לאבד ולותר עליו לא מאפשר לו זרימה אלה תקיעות, וזה מתבטא בשאר הצדדים של החיים. ואהבה למעשה אין אפשרות להחזיק , שליטה גוררת שליטה וזו גוררת עוד שליטה,

למעלה