איך יודעים?..

איך יודעים?..

איזה גיוסים יש בתאריך מסוים? יש לזה אתר או משהו? עשיתי צו ראשון ויומיים אחריו כבר שלחו מכתב שאומר שאני צריכה להתייצב בתאריך שהוא ה16 ליולי 2008 לשירות סדיר וכולי וכולי...וראיתי אצלכם בפורום תגובות על הגיוסים בתאריך מסוים. מישהו יכול לעזור לי עם זה? תודה מראש.

snail1

New member
תאריך ראשוני

ישנו לך אותו בהתאם לתפקיד. (אם תעברי מיונים ואם לא).

hillali 86

New member
ממממ

יש גיוסים שהם של קרביים שזה כל ארבעה חודשים כלומר כל נוב, מרץ, אוג כל אלה קרביים לכל חיל/ יחידה זה פשוט בתאריכים שונים לדוג' הנדסה בנוב בדר"כ זה ב- 29 אלה דברים קבועים מתי שאת מתגייסת זה כל"צ (כלל צה"לי) שיכולים לשלוח אותך כמעט לכל מקום תלוי איך תתנהגי בריאיון ועם הקצין מיון ... שיהיה בהצלחה

אוקי..ואם..

רגע זה בעצם אומר שנקבע כבר שאני מתאימה לסוג מסוים של שירות? קרבי או לא? אשמח אם תכוונו אותי. כי אני למשל רוצה לשרת כחיילת קרבית. ונקבע לי פרופיל 97. אז זה אפשרי בתאריך הגיוס הזה?

izzy88

New member
במנילה תקבלי....

אפשרו לבחור במסלול קרבי, ותצטרכי לעבור מיונים לזה. עברת? סבבה!!! תחתמי על 3 שנים ומילואים ביום הגיוס ויאללה לשירות הקרבי!

bery18

New member
וואו זה עוד רחוק

דרדסאבא ? רחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מאוד ...! ענית לך על כל השאלות, לשנה הקרובה

izzy88

New member
חחח סחתיין על הפלשבק שעשית לי....

לרימיקס של הדרדסים!!!

חחח..

גם לי זה הזכיר פתאום. אז למה לקבוע מועד גיוס כל כך מוקדם לעזאזל..חח בשביל שאני אשגע פה ת`פורום?!

bery18

New member
כי ככה זה נהוג.

הצבא פועל לפי סדר מסוים, ברגע שאת מסיימת להרשם ולהבדק בלשכה, נקבע לך מועד גיוס ראשוני שאפשר לגייס אותך השאלה שלך לגטימית, גם אני אי שם ב2002 שאלתי לאן מיועד הגיוס 25 ליולי 2004... יהיה בסדר, זה עאוד ישתנה 46498464 פעמים

hillali 86

New member
סליחה שלקח לי זמן ענות

א. את אמורה לקבל את זה במנלה במידה ולא קיבלת והגיוס שלך ביולי את יכולה לבקש את זה אצל הקצין המיון נכון שצריך גיבוש ומיונים בשביל מסלול קרבי, אבל זה לא חובה הרבה בנות אצלנו באו לשירות קרבי אחרי שהן ביקשו אצל הקצין מיון ביום גיוס, החיסרון בזה פשוןט שלא תהיה לך את האופציה לבחור איפה את רוצה לשרת בשירות קרבי (תותחנים/קרקל/אב"כ/נמ) ייבחרו בשבילך ותצטרכי קצת (ממש ממש קצת) להילחם על זה כלומר להגיד שאת רק רוצה קרבי ולא להתגייס למשהו אחר וחוץ מזה אין שום בעיה שתקבלי מסלול קרבי, מה שכן, אני לא מציעה לך לבחור במסלול קרבי (בתור אחת שנמצאת שם) אם כבר אז רק חובלים או טייסת קרב אבל ם את מתגייסת לכל"צ אין סיכוי שזה יקרה, אז עדיף שתבחרי בתפקיד סבבתי הדרכה בצבא זה נחמד ומקבלים תנאים טובים, מדריכת חי"ר או מדריכת חבלה ( קורס מעניין ושירות מעניין) כמובן שזה גם תלוי באיזה סוג שירות את רוצה, קרוב/רחוק מהבית ואיזה פעילות את רוצה לבצע הדרכה/אקטיבית בקיצור יש הרבה דברים ובחוברת תאכלס סתם מחרטטים אותך, אם את ערה עכשיו עדיף שתכתבי לי מסר כי אני לא אתחבר יותר לפורום ואני היום עוד מעט אני כבר אהיה בדרך לצבא אשמח לענות לך על עוד דברים אם את מסתקרנת אנ חוזרת יום חמישי הביתה ד"א אני משרתת באב"כ אם תרצי מידע על הגדוד או יחידות אחרות אני יותר מאשמח לתת לך רק תשלחי מסר ואני אסביר לך עוד כמה דברים על הצבא, בנות ומה שבינינו

למעלה