איך יודעים???

איך יודעים???

שמה שמרגישים זה באמת ישות או מלאך ושזה לא פרי דמיוניינו??? ואולי דמיון הוא צוהר לעולם אחר?? מה דעתכם?

מגי 336

New member
יודעים...

כשזה דמיון - יודעים שזה דמיון וכשזה אמיתי, מרגישים שזה אמיתי. פשוט מרגישים... במיוחד את האהבה הענקית שעוטפת וחודרת ומגרשת כל דבר אחר שנמצא בפנים, ושאינו אהבה צרופה... ואני בכלל לא שוללת דמיון מי שאין לו דמיון יתקשה לראות את הדבר האמיתי כי הוא סגור בדלת אמותיו ומאמין רק למה שהוא רואה בעיניו הפיסיות. וילדים יש להם דמיון רב ופורה הם יכולים לדמיין עולם שלם דרך מילים של הסיפור שאמא מספרת הם גם רואים באמת יישויות ומלאכים ופיות והם יודעים להבחין בין זה לזה...

פנינה101

New member
דמיון או באמת?

גם כשזה "דמיון" זה בא הרי ממציאות כל שהיא. לכן דמיון ומציאות = חד הם.

דגנית

New member
דמיון לדעתי.. הוא בעצם.. מציאות אחרת.

ולכן מי שאין לו דמיון יתקשה לראות עולמות אחרים. דמיון מפותח, מאפשר לנו לשחרר את הכבלים של המציאות הזו ולהמשיך הלאה על כנפי הדמיון.. לעולמות אחרים. איך יודעים.. כמו שמגי כתבה, מרגישים.

כשרואים או מרגישים../images/Emo152.gif

דרך החוש ודרך העל חוש, אני לא יכולה לומר אם מעורב כאן דמיון, כי אני לא מדמיינת אנרגיה , אני מרגישה אנרגיה, או פשוט יודעת- וזה עובר דרך השכל למודע מהתת- מודע. לא רואה ישויות מסתובבבות לידי- כמו שהבת שלי אמרה לי שהיא רואה ישויות סגולות ליד המקרר בגיל 8, אז כל אחד כנראה מרגיש לפי מה שמפותח אצלו- האנרגיות, העל חוש, או גם הדמיון. יום נפלא באהבה אריאלה

זה היה לפני 7 שנים../images/Emo140.gif

ואז ביתי, אהבה לראות ישויות אחר כך היא חסמה, אבל אני לא אשכח איך שהיא אמרה לי- אמא אני רואה יותר ממך, עכשיו הן מתחבאות אחרי המקרר. חחחה
לא חשבתי אז לשאול אותה, פשוט המקרר הוא המקום בתוך שוחה שאפשר להכנס לתוכה אם מזיזים אותו, אז כנראה היא ראתה את האנרגיה שלהן. ערב-טוב אהבה אריאלה

../images/Emo6.gif../images/Emo152.gif

למה היא חסמה, יש סיבה מיוחדת? ...אולי זו היתה יישות המילקי...

היא חסמה בעיקר בגלל החברה../images/Emo189.gif

אבל היא עד היום משתעשעת ב"לתת" לחברות שלה את ציון המבחן לפני קבלתו- ברוב המקרים היא מדייקת על הנקודה... אבל אני משוכנעת שהיא תשתמש באינטואיציה שיש לה, וביכולות שלה לכשתגדל. אויש אני מתגעגעת אליה היא במשלחת בקנדה כבר שבועיים ונותר עוד חודש
באהבה אריאלה

maayankr

New member
איזה קטע..

ביום ראשון ניסיתי להיכנס למדיטציה ומשום מה לא הצלחתי, לא ראיתי כלום וכשפקחתי את עיניי ראיתי צבעים חזקים מאוד ירוק סגול כחול זהב מערבולות של צבעים העיניים שלי ממש כאבו לי ברמות היסטריות כאבו ממש לא הבנתי איפה אני נמצאת ולפתע ראיתי את סבא שלי ז"ל מחזיק תינוק.. אני לא יודעת אם דמיינתי או ראיתי, למרות שזה היה כ"כ חזק קרה לכם פעם שהעיניים כאבו ככה? (אחרי דימיון או מציאות.. ) גם קמתי בבוקר עם עיניים כואבות..

למעלה