איך יודעים מתי...?\ חן.

איך יודעים מתי...?\ חן.

איך יודעים מתי זה הרגע איך מרגישים מתי זה נכון איך יודעים שזה דלק בך בין רגע איך יודעים שאהבה נכנסה אלייך פתאום. איך יודעים מתי רואים הכול שמח איך יודעים מתי מרגישים שהפריחה היא נצחית. איך יודעים מתי צריך להפסיק לחפש וזה נמצא ממש ממש בפנים. איך יודעים מה מרגישים כשזה מגיע איך יודעים מה חושבים. איך יודעים שהריחוף הוא לא סתם ואיך יודעים שכאבי הבטן הם פרפרים. איך יודעים שנדבקים במחלה איך יודעים מה ההרגשה באכזבה. איך יודעים מתי עושים הכול בשביל מישהו איך יודעים בכלל, מה זה לאהוב איך יודעים מה ההרגשה כשמאוהבים כשאין בכלל סימנים מסוימים. שיר קצת באנלי, ופשוט בעיניי, אבל אני באמת שואלת-איך יודעים מתי?

count on me

New member
....

לא יודעים..כל אחד יודע לעצמו באותו הרגע ממש. אתה מרגיש את הרגש החזק הזה שמלווה את הלב, באותו הרגע אתה פשוט יודע שזה הרגע. אושר ושמחה זה עיניין של גישה וראיית מציאות, לכן כל אחד לעצמו יודע מתי הכל שמח בשבילו. אנחנו אנשים שונים ובעקבות זאת שם הדברים שעושים אותנו שמחים ומאושרים. להפסיק לחפש? זה דבר אינדיבידואלי, לחפש משחק? משהו שהלך לאיבוד? לחפש מטרה? לחפש אהבה? את אף פעם לא תדעי איך מרגישים שזה מגיע, עד שזה יגיע. הרגשה מדהימה. יש משהו שהוא סתם? איך יודעים מה ההרגשה כשמאוהבים, יש הרבה סימנים? ואיך יודעים שלאהבה הזאת ציפית ?

davidori

New member
חן

מצד אחד את אומרת "שיר קצת בנאלי", אבל מצד שני, את אומרת, "באמת אני שואלת - איך יודעים מתי?". מבחינתי, דברים "באמת", דברים מהלב, ולא משנה כמה ידהימו או לא ידהימו אחרים, הם הדברים המדהימים באמת.

SadClown

New member
../images/Emo13.gif

גם אני מוצאת את עצמי שואלת שאלות כאלה די הרבה... שאלות בנושא הזה, של האהבה, או בחיפוש עצמי, ועוד... אני מקווה שברגע שזה זה אז פשוט יודעים, מרגישים את זה כל כך חזק שלא יכולים לחשוב שאולי זה לא זה, אלא בטוחים שהפעם זה זה. גם אני משתוקקת להרגיש את זה בעוצמה כזאת כבר :) אהבתי לקרוא את שכתבת, יש בזה מן תמימות מתוקה שכזאת.

מדהים!

חן, את מרגשת אותי בכל פעם מחדש עם הכתיבה שלך. את כותבת כל כך יפה! אל תפסיקי לכתוב לעולם

facundo te amo

New member
לי היו כמה קשרים, בחיים לא ידעתי .

כרגע אני בקשר של חודשיים וקצת ואני עדיין לא יודעת, יותר נכון אני יודעת, יודעת שלא. אני מתחילה לפחד שאני לא יאהב מישהו בחיים שלי. לא יודעת, אני נורא בררנית ובוחרת בקפדנות את מי אני רוצה... הנוכחי פשוט מושלם אבל אני לא מצליחה להרגיש. אוף, מה נסגר איתי. אני נדמה לי אוהבת יותר מדי את עצמי.

למעלה