איך יודעים כש...

איך יודעים כש...

שלום לחברות הפורום, אני מתלהבת חדשה פה, וזה עתה גיליתי את הפורום שלכן... ממש עושה חשק להכנס להריון פה. יש לי שאלה שמטרידה את בן זוגי ואותי ורציתי לשמוע קצת חוויות ואולי להפיק לקחים... אנחנו זוג הנשוי כבר שנתיים וחצי ועד עכשיו דיברנו על "ילד" במושגי עתיד. לאחרונה זוחלת ללבינו המחשבה, שאולי בעצם בא לנו?? מאז אנו מתחבטים בשאלה איך יודעים כשמוכנים לבוא (עם החסידה...) ילד?

meme1975

New member
מיני ומיקי ../images/Emo23.gif - שם חמוד אגב....

יודעים שזה "בא" כשיודעים...זה משהו מבפנים, מתוך הלב/הבטן/הרגשות..... כשזה מגיע, זה מציף אותך בחיוך ובאושר ופתאום כל תינוק שרואים או כל ילדה שפוגשים ברחוב, עושים לך צביטה ב
והמון רצון ל
.... כך אני יכולה לתאר את הרצון הבלתי נלאה הזה ליצור משהו מאהבה ואח"כ לתת ולהעניק בלי סוף.... הבהרתי את עצמי מספיק
שיהיה בהצלחה, ושתעברי מהר לפורום השכן

תודה ו... ../images/Emo24.gif

מה-מה, תודה. כמה זמן את כבר מנסה? אחרי הרבה שנות גלולות? בקרוב אצלך... פעם זה היה משפט של הסבתא מחדרה...היום זה רלוונטי

meme1975

New member
אכן בקרוב אצל כולנו ../images/Emo13.gif

מנסה כמה חודשים (אחרי הפלה טבעית לצערי הרב
), אחרי 6 פלוס שנים של גלולות..... ואת???? כבר מנסה?????? או שרק חושבת????????

../images/Emo25.gifבקרוב בשילב...

אנחנו נתחיל לנסות בתום חודש הגלולות הזה. אני מקווה שהגוף לא יתבלבל לי מההפסקה אחרי 8 שנות גלולות (עם הפסקה אחת להתאווררות...)
איך הסתדר לך המחזור אחרי ההפסקה?
בקרוב בשילב...

meme1975

New member
מהפה שלך ל....../images/Emo25.gif - אני כ"כ

מקווה שזו הסיבה לעיכוב, שהרי אני לא "שובתת" כמו חצי מדינה, אז יאללה......

28קטנה

New member
לא התחבטתי יותר מדי../images/Emo9.gif

זרקתי את הגלולות לזבל יחד עם המדריך למקוה של הרבנית לפני החתונה...
והודעתי לאיש שלי שמתחילים לעבוד על ילד...

מעיןבר

New member
פשוט יודעים...

קשה להסביר איך התחושה הזאת שאת רוצה ילד משלך מתגנבת לה, אבל פתאום מתחילים לדבר על זה, להתרגש ממראה של אישה בהריון, להתמוגג מכל תינוק/פעוט/ילד שרואים בסופר. פתאום את לא יכולה כבר לחכות להיות בהריון, עם הבחילות והפחד מהלידה. פתאום אחרי כל פעם שמקיים יחסים חושבים "אולי הפעם זו הפעם"... את פשוט רוצה, והרצון הזה הוא מדד למוכנות שלך...

למעלה