פנינה של יופי
New member
איך ידעתי../images/Emo46.gif
זוכרים שעשיתי תאונה לפני חודשיים? ידעתי שינפחו את זה מעבר לכל פרופורציה. מתקשרת אליי הסוכנת ביטוח ואומרת שהסכום הוא 2700 ש"ח ושחברת הביטוח לא מוכנה לשלם לי כי יש לי ביטוח מעל גיל 30 והתאונה התרחשה שבועיים לפני. שאלתי אותה למה לא ידעה אותי ומה היה קורה אם חלילה הייתי פוגעת במישהו "בעיה שלך, אחריות שלך, היית צריכה לקרוא את האותיות הקטנות"
והמכה בסה"כ מכה קלה בכנף ימני, במוסך הראשון אמרו 1000 ש"ח הנזק והם עברו למוסך אחר וככה הגיעו לסכום הזה. ראבק 2700 ש"ח אני עושה פחחות וצבע לכל האוטו שלי! 2700 זה ביטוח לרכב לשנתיים! 2700 ש"ח זה כמעט חודשיים שכירות 2700 ש"ח זה אוכל ובגדים לילדים לחודשיים לפחות בא לי לצעוקקקקקקק מעצביםםםםםםםם כמה אנשים יכולים להיות רעים, רצו לנפח כדי שחברת הביטוח ישלנו ובסוף זה נופל עליי
מצידי שתתבע אותי, אני לא הולכת לשלם לה כזה סכום!
זוכרים שעשיתי תאונה לפני חודשיים? ידעתי שינפחו את זה מעבר לכל פרופורציה. מתקשרת אליי הסוכנת ביטוח ואומרת שהסכום הוא 2700 ש"ח ושחברת הביטוח לא מוכנה לשלם לי כי יש לי ביטוח מעל גיל 30 והתאונה התרחשה שבועיים לפני. שאלתי אותה למה לא ידעה אותי ומה היה קורה אם חלילה הייתי פוגעת במישהו "בעיה שלך, אחריות שלך, היית צריכה לקרוא את האותיות הקטנות"