איך חרדים

אז איך רש"י היה ככה ? ............

אני מסכים שכולם יתחתנו גם בגיל 18 . אבל העיקר להקדים תרופה למכה . איך הברסלבים של יבנאל מחתנים את הילדים בגיל 16 ............. ?

לפני קום המדינה זה היה נהדר

עד לפני 20 שנה
שהיה כאן רק ערוץ טלוויזיה 1 . אני עוד זוכר שהייתה תמימות אצל אנשים
והייתה יותר דאגה אחד לשני מימה שיש היום . גם הבנות החילוניות היו הרבה יותר צנועות מימה שהם היום .

chuckcha

New member
1-

רעיונות מסוג זה תשמור בבטן. קצת נימוסים ודרך ארץ לא תזיק.

מהוני

New member
פסיפ` אני איתך (רק בזה

כמו שכתוב מי שלא מתגבר על יצרו ילבש שחורים ויעשה מה בא לו

אבל זה המדינה שלך

אם אנשים היו מיתחתנים בגיל 13 או מיתחתנים עם כמה נשים . אז הפריצות הייתה נעלמת ואיתה הייתה נעלמת גם הזנות ברחוב . בתרבות המערבית הדרך לדכא את היצרים זה ללכת עם התאוות באופן אינטרסנטי . לפחות לפי הקריאה של הרבנים הציונים אתה הולך עם התאוות בדרך הנכונה לפי חוקי התורה

נו, אז מה אני אמרתי ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חתונה בגיל 13 הייתה יכולה להיות הפיתרון לכל בעיות ההומאים והזנות

תחשוב פעמיים לפני שאתה מאשים בנאדם

מבחינה הגיוניות !!!! . זה לגמרי הגיוני להיתחתן בין גיל 13 ל- 18 ( תקופת הנערות ) חבל שאפילו החילונים לא עושים ככה .

שםאנילא

New member
אל תגזים..."מלא"...מי שרוצה להיות סוטה יהיה ב

בכל חברה שהוא נמצא בה...

../images/Emo198.gifשצריך להיתלבש כמו ערבי ולהיתנהג כמוהם

אבל בדרך שלנו . התרבות המדברית של ארץ ישראל

שםאנילא

New member
המוח שלי ב"ה לא חושב כמוך...ואם היית לומד היי

היית מבין שחכמים אמרו זאת כדי שעד שיגיע לעבירה עצמה היא תדעך... אבל לא למדת...עכשיו אתה יודע

אני יודע

אבל אם היית מיסתכל על דבר נוסף ............... תמיד עדיפה משפחה כמה שיותר גדולה על פני זוג הורים עם ילד יחיד !!! . כניראה לא חשבתם על זה . ואני יודע כמה זה קשה להיות בן יחיד . במשפחות ברוכות ילדים , תמיד מוצאים חבר . מה שלא תמיד מוצאים אצל משפחות קטנות

למעלה