איך חוזרים לשגרה???

angelitush1

New member
איך חוזרים לשגרה???

נוסעים לחו"ל... חודשים של הכנות..הסברים...בייבי סיטר...מצרכים..הערכויות הסעות.. רגשי אשמה.. טוב נו...נוסעים...מתגעגעים חוזרים... ומגלים... שסדרי הביית השתנו..... שהבן הקטן "מעניש" אותי..... לא רוצה לכעוס...אבל גם לא רוצה לתת למצב להתדרדר.. איך חוזרים לשגרה בשלום???? יש הצעות...???

מגי 336

New member
יקירתי ../images/Emo23.gif

נותנים לילד להוציא את הכעסים שלו, אחרי הכל זו זכותו... כדאי לדעתי לשוחח איתו, להראות לו תמונות מהטיול ולהסביר היכן היתה אמא בימים האלה... כך תחושת ה"בגידה" בו תקבל צורה. את יודעת, נראה לי שכמו שלנו המבוגרים יש לפעמים "סרטים" בראש על מה הילדים עושים כשהם מבלים הרחק מאיתנו, כך גם הילדים שלנו מדמיינים ומעלים השערות בליבם, והדמיונות הללו יכולים לפעמים לקבל צורה לא נעימה... אז לדעתי - לדבר, לספר, להראות תמונות, לחבק כמה שיותר ולומר שהתגעגעת אליו הכי בעולם, וכל הזמן חשבת עליו כשלא היית איתו, וכמה סמכת עליו שהוא ילד גדול ויכול להסתדר וכו... אל תדאגי, זה לא משהו שיכול להתדרדר... תקופה קצרה והוא חוזר לעצמו

רותי 11

New member
פשוט חוזרים לשיגרה שהייתה

לפני כן - וזה לאט לאט מחזיר את הבטחון להוסיף עוד קצת אהבה אבל לא לרמה של לרצות את האחרים

דגנית

New member
מחבקים חזק חזק..

ויודעים שאחרי שנעלמת לכל כך הרבה זמן ואחרי שהשגרה שהשתנתה לכל כך הרבה זמן צריך להחזיר את האמון שאמא פה.. והיא לא הולכת להיעלם שוב.. לחבק חזק חזק, ופשוט להיות.. ולספר איפה היית, ומה עשית ולהחזיר את השגרה המוכרת.. ולזכור.. שרק כאשר בטוחים באהבה של אמא, מרשים לעצמינו לכעוס עליה..

../images/Emo24.gifלא נותר לי אלא להסכים עם מה שנכתב כאן

בהצלחה אהובתי
עוד יבואו ימים רגועים ושלווים

למעלה