איך זה?..

נ ט ע 9 1

New member
איך זה?..

של פעם מחדש זה שב וצף.. אומנם זה היה 'כולה' חודשיים, אבל כנראה שלהתאהב אין זמן מוגדר.. או שזה פשוט כי כעת אין לי חבר, או שזה בגלל הכתבה שהיתה השבת בעיתון, שמחקר חדש מראה ש 'אהבה ראשונה נצרבת במוח'(בדיוק במילים אלו) בכל מקרה, באחרים אני נזכרת, אבל תמיד נראה לי שאליהם אני לא אתגעגע, ואליהם זה רק משום שעכשיו אין חבר, אבל אליו אני ממש ממש מתגעגעת, למרות שלשכל ברור שהוא לא בשבילי..ובכלל הכי מפחיד זה להיות עם מישהו הרבה זמן ואז אחרי איזה תקופה, פתאום להיזכר באהבה הראשונה מהעבר, זה ממש מפחיד אותי.. אוףףף כ"כ קשה לי עכשיו

אולי מה שאת צריכה זה באמת להמשיך הלאה...

מה שלי עזר עם האקס זה למלא את הזמן שלי בעבודה, לימודים, חברים וכל אותם דברים שעושים לי טוב וכיף בחיים, ואז עברה שנה ויותר ובקושי שמתי לב שהזמן הזה עבר, המחשבות עליו פסקו ועכשיו שנתיים וחצי אחרי שנפרדנו מי זוכר אותו בכלל.

מניסיון

אהבה ראשונה במיוחד כזאת קצרה, ברגע שיגיע הבחור המתאים שיהיה לך קשר רציני וארוך איתו היא תיראה כבר ממש רחוקה ולא רלוונטית. אהבה ראשונה משאירה זכרון מתוק אולי אבל היא מחווירה לעומת האהבות הבאות הבוגרות ורציניות יותר. ובינתיים את צריכה להתמקד במה לא היה בסדר (אם את אומרת שברור שהוא לא בשבילך) במקום להעלות אותו לדרגת פנטזיה ורודה ולא ריאליסטית שאף אחד לא יוכל להתחרות בה, אפילו לא הבחור הזה עצמו.

למעלה