איך זה?

לבונה

New member
איך זה?

איך זה שלמרות שהוכחתי כי אכן הודעות נמחקו - לא נתקבלה התנצלות על ההכחשה? איך זה שהואשמנו בהתחזות ע``י כותב אחד והטענה שכולנו ``אבו-דני`` לא נתקבלה התנצלות לאחר ההוכחה שכל אחד הוא יישות בפני עצמה? לו אנו טעינו - היינו מתנצלים שהרי אנו מכירים בערכים. סתם מעניין... אגב...הבאתי עוד מתנה, עוד הודעה תמוהה שנמחקה עקב כך שגררה אחריה חיוכים וצחקוקים די תמוהים ומקוממים. (זה בכדי לומר לכולם שלא היו דברים מעולם). הודעת מקור תאריך ושעת ההודעה: 02/06/01 1:02:27 שם: קלייר נושא: כבר אחרי חצות/באתי לראות/מי ער ;-) תוכן: שלום חברים יקרים

B.Shokor

New member
לבונה שלום..

אם באמת היה מעניין אותך הפורום הזה, ואם באמת היה מעניין אותך הדו-קיום, ואם באמת היה מעניין אותך שהילדים, האחים, ובני המשפחה שלך ימצאו מקום טוב לחיות בו בעתיד אל תתני לסערת רגשות (זמנית) להרוס פורום כזה, אם לא היה בשבילי לפחות בשביל שאר האנשים. אם את חושבת שבאמת אני צריך להתנצל לך, אין לי בעייה, אמרת שאת הולכת לפנות בתלונות להנהלת הפורומים, אז תחיליטי, או שאת פונה להנהלת הפורומים, או שאת פונה באופן אישי אליי לאימל: [email protected] ואני אשלח מספר טלפון אליך ונבבר את העניין יחד. אבל בחייך תכבדי לפחות את שאר חברי הפורום.

לבונה

New member
העניין הוא אחר, התנצלות

התכחשת למחיקת הודעות, האשמת אותנו בהתחזות, על כך התרעומת- כמנהל פורום נתת לעצמך יד חופשית מבלי התחשבות באחרים. ןכהוכחה שאני יודעת לעמוד על טעותי- הודעה זו ירדה למטה, לכן לא ראיתי אותה והנחתי שהיא נמחקה שהרי זו לא הפעם הראשונה, לכן- אני מתנצלת על כך שהסקתי שהיא נמחקה ופירסמתי אותה שוב.

B.Shokor

New member
אז תשמעי לבונה,

1. אני נשבע לך שאני מוכן להתנצל וגם בכל הפורומים שבתפוז אם תוכיחי לי שאני באמת אשם. 2. מי אשם ומי לא אשם/ על זה אסור לנו לדבר/להתווכח בפורום הזה (לפי תקנון הפורומים של תפוז), אז שוב אני מציע לך אותם הצעות: > או שתפני לתפוז דרך פורום תפוז און-ליין. > או שתפני לתפוז דרך הטלפון > או שתפני אליי דרך האימל, אשלח מספר טלפון, ונברר את העיניין יחד, אני מי שהאשים?, אני נשבע שאתנצל לך בכל הפורומים. עד כאן זה מה שיש לי להגיד.

all

New member
צומח לנו פוליטיקאי צמרת בפורום

סליחה, טעיתי, אני מצטער, עשיתי שטות. הוי שוקור, שוקור, כמה כואב להיציא את המילים הנוראות האלה מהפה. יותר קל להתחיל להתפטל כמו פוליטיקאי שפל, יותר טוב לא לענות, לא להתייחס, יותר טוב לשקר ולהסיט את הנושא לדבר אחר. רק לא להודות בטעות. ואם אינך זוכר, זה הייתי אני שפגעתי בבת-עמי, שתי הודאות שלחתי עם התנצלויות מיידיות, אחת לך ואחת לה. ואתה לא תאמין שוקור, אני חיי ומרגיש מצויין עם זה שטעיתי ועם זה שבקשתי סליחה. תנסה שוקור, תנסה, אחרת אתה תהיה הנשיא הבא שלנו בלי כל ספק.

למעלה