איך זה?..

noy301

New member
איך זה?..

קמתי בבוקר עם מצב רוח טוב, נתתי נשיקה לגבר היפה שלי, הגעתי לעבודה לבוס החייכן שאמר שהוא מקדם אותי שוב , סוכנת הביטוח התקשרה ואמרה שמחכה לי צ`ק אצלה על סכום לא מבוטל ושרק אבוא לקחת... ואני פיזזתי לי והכל היה נפלא. עד שהיא התקשרה...אמא שלי...איך זה שבשתי מילים האישה שהביאה אותי לעולם גורמת לי להרגיש כמו חרק. ולמה לעזאזל זה כל כך משפיע עלי בגילי המופלג ה צ י ל ו

יניבוש

New member
נוי

אני השתמשתי באמא עד גיל 14.5 וכשסיימתי לינוק, שחררתי אותה מתפקידה!

noy301

New member
יניבוש

כפרה, נורא התגעגעתי אליך איפה היית ומה עשית?

ה-שונית

New member
העלת חיוך על שפתי

אבל, מה? באמת? חייבים להפסיק לינוק בגיל 41.5? אי אפשר למשוך עוד איזה חצי שנה או משהו? שונית

יפעת*

New member
קודם כל תגידי תודה

שאת לא צריכה לחיות איתה באותו הבית....... שנית נסי להבין שהיא רק בן אדם כמו כולנו לא מושלם ולהתיחס או לא להתיחס בהתאם (נכון זה נורא קשה אבל אפשרי) בהצלחה יפעת

מתוקה**

New member
לנוי :-()

היי נוי :))! קודם כל רציתי להגיד לך שאין קשר בין ההרגשה הזאת שלך לגיל, ממש אין קשר. שנית, אני חושבת שאת צריכה לנסות לדבר עם אמך ולהגיד לה בדיוק מה מציק לך - זאת אמך ואת חייבת לשפוך את מה שמפריע לך , כך החיים שלך יהיו הרבה יותר טובים. אין שום סיבה שבעולם שתרגישי ``כמו חרק`` חלילה! את חייבת לנסות, נוי! ואם לא יילך, אז להתרחק... אני כל כך מבינה אותך... בהצלחה ! מתוקה**

אוריאנה

New member
אמא פולנייה, הא?

מנסיון, כלום לא עוזר. היא לא תשתנה. אבל כדברי מתוקה, זאת לא הבעיה שלך. אין שום סיבה שתסבלי בגללה. מה שאני עשיתי, הצבתי גבולות. אנחנו חברות טובות, אמא שלי ואני, אבל החיים שלי הם שלי ואני כבר ילדה גדולה מספיק כדי לא לקבל הטפות. מי שיש לו בעיה עם זה שילך לחפש. אוריאנה

למעלה