איך זה?

Shadocan

New member
איך זה?

באמצע היום הופעת לי כמו מלאך מן השמים כל חלומותי התגשמו.. ומאז אני רוצה לעלות איתך למעלה מעל העננים לטייל איתך מול הכוכבים והישאר ביחד לנצח, כל החיים.

פ ש ו ט י

New member
זה יפה....

"באמצע היום הופעת לי כמו מלאך מן השמים כל חלומותי התגשמו.. ומאז אני רוצה לעלות איתך למעלה מעל העננים לטייל איתך מול הכוכבים והישאר ביחד לנצח, כל החיים. הייתי רוצה לקחת אותך למעלה לגעת בשמים להוריד לך את הכוכבים להיות איתך ביחד עד סוף החיים" <> אבל אני קצת שיניתי, אם תאהב תוכל להשתמש, אם לא.. אז לא- בכל מצב כתבת יפה לגילך הצעיר. <> "באמצע היום הופעת מולי כמו מלאך מן השמים כל חלומותי מתגשמים.. אני רוצה לרחף איתך מעל העננים לטייל איתך בין הכוכבים, להישאר חבוק בזרועותיך לכל החיים לנצח נצחים.. הייתי רוצה לגעת איתך בשמים לשזור לך את הכוכבים להיות איתך ביחד לעולמים..

Shadocan

New member
אהבתי! במיוחד את השורה של

להישאר חבוק בזרועותיך לכל החיים לנצח נצחים זה יפההה ויש עוד כמה אבל יצאו לי יותר מפגרים יש הרבה דברים בעולם שלא מובנים אבל הכי לא מובן זה איך קיים מלאך כמוך? כשאני רואה אותך הלב שלי מחסיר פעימה ומתחיל לדפוק כמו מטורף כולי מתמלא אושר ושמחה ומתרגש כמו פעם ראשונה אני רוצה לקחת אותך לים לשכב על החוף מחובקים להסתקל על השקיעה ולהישאר ככה כל החיים אם תרצי אני יוריד לך את השמים אם תרצי אני יקטוף לך את הכוכבים אם תרצי אני יביא לך את הירח אם תרצי אותי אני יהיה שלך

Shadocan

New member
ולאחר כמה שניות בא לי עוד משהו...

עם השורה שלך... אני רוצה להיות חבוק בזרועותיך להיות מנושק בשפתייך להיות נאהב באהבתך להרגיש שאת איתי... שאת אוהבת אותי

פ ש ו ט י

New member
גם את זה ....

אהבתי.. אבל כמה טעויות לתיקון.. * "ומתחיל לדפוק כמו מטורף"- מתחיל לפעום כמו במחול. *להסתקל על השקיעה- להסתכל או להביט בשקיעה. *"ולהישאר ככה כל" - להישאר כך כל החיים. *אם תרצי אני יוריד לך את השמים אם תרצי אני יקטוף לך את הכוכבים אם תרצי אני יביא לך את הירח אם תרצי אותי אני יהיה שלך - אם תרצי אני אוריד לך את השמים אם תרצי אני אקטוף לך את הכוכבים אם תרצי אני אביא לך אך הירח אם תרצי אהיה שלך.. :)

Shadocan

New member
שינוי קטן

כשאני רואה אותך הלב שלי מחסיר פעימה ומתחיל לדפוק כמו מטורף כולי מתמלא אושר ושמחה ומתרגש כמו פעם ראשונה כי זאתי אהבה (הוספתי את השורה האחרונה)

Shadocan

New member
עוד משהו... איך זה?

הייתי מוכן לרוץ לקפוץ ליפול הכל רק אם תצחקי הייתי מוכן לשרת אותך לפנק אותך רק אם תאהבי אותי הייתי מוכן למות להתענות לסבול הכל רק אם תהיי שלי

Shadocan

New member
איך זה... בקשה תגיבו זה חשוב לי

ראיתי אותך בחלומי חיבקתי אותך חזק כדי שלא תלכי לי ועכשיו נשארתי עם הגעגוע הגעגוע לאהבה שלך והכאב מהעזיבה שלך

למעלה