איך זה

איך זה

בחור פוגש בחורה ברחוב ושואל אותה: "אבא שלך גנן?". הבחורה מחטיפה לו אגרוף ואומרת: "אבא שלך גנן, עמך. אבא שלי עורך דין!".

Megie

New member

בדרן ניהיית.. או ערס, אחד מהשניים
תתנחם בעובדה שהתקדמת צעד-גם נגעה בך וגם סיפרה מה אבא שלה עושה

פרח0קיר

New member
תשובה!

חחחח אני מצטטת לך חלק מכתבה שכתבתי, שלמרבה הפלא הכותרת שלה היא: "אבא שלך גנן" - והיא על הדרכים הכי גרועות להתחיל עם בחורה :) "תגידי, אבא שלך גנן?" או: קאצ` פרייז.אני לגמרי בעד התחלות פלפליות, אבל ההבדל בין הומור שנון להומור מטומטם נחצה כאן. כל משפטי ה"אבא שלך" (גנן,מחבל,עובד בויוה – שמעתי כבר הכל...) אסורים בתכלית האיסור. ולשאול אותנו אם נפלנו מגן עדן רק יעודד אותנו לפרוש כנפיים ולעוף לך מהפרצוף. האם אי פעם מישהו השיג מספר אחרי שיצא לו מהפה משפט שכזה? אולי רק מספר פיקטיבי. ולא, לא הגזמתי!

אני מסכים שזה טפשי

צריך להיות רציני ביחסי אנוש ולהשקיע בכנות ולא לשחק, אחרת לא יעבוד היטב. הדרך הכי טובה ליצור קשר עם אדם היא למצוא אתו עניין משותף דרך נושאי מקום ההיכרות. ברחוב קשה ליצור קשר, אבל באוטובוס אפשר למשל לדבר על הצפיפות, על המיזוג ועל הרדיו, בבית הקפה על האוכל, בחנות על המוצרים וכולי. באנגליה אפשר לדבר על מזג האוויר, פה לא מקובל.

מקווה שאני מבין

יש הרבה גברים לא נעימים שמנצלים נשים לרעה ומציקים להן והרבה פעמים בכוונות לא טהורות, אבל צריך גם להבין שלפעמים הכוונות טובות.

למעלה