איך זה?

מאטריקס

New member
וואו, אתה ציירת את זה?!

יפה מאוד, ואני לא יכול להגיד שיש כאן בעיות... כי אם היית מצייר בסגנון סוריאליסטי, אז הייתה בעיה, אבל בסגנון הזה - אין אף טעות... והצביעה מרשימה... תמשיך לצבוע! ותמשיך לצייר כך! וסתם שאלה, מה זה המקום הזה?! פאב?! כי ראיתי אנשים רוקדים, לוחם עומד במרכז המקום, וליד הבר יושבים אנשים, ואחד מהם שותה בקבוק... בכל אופן, הציור מזכיר לי משהו שראיתי פעם במצרים, מין מסעדה כזאת...

תודה ../images/Emo13.gif

זה העתקה מתמונה של תקופת המקרא של רוכלים וסוחרים ליד דוכן, התמונה הייתה ריאליסטית והתרגיל (בסדנא) היה לעשות ממנה קוביסטית(ככה אומרים?) ושוב, כן, הסריקה הרסה הכל והיא החשיכה את התמונ

G-maN

New member
ציור יפה, אבל...

הוא קוביסטי??? או שהוא לא קוביסטי או שאני לא ממש יודע מה זה קוביסטי...

moti80

New member
אני חייב להראות לך משהו>

דודה שלי היא גם ציירת ויש לה מלא!!!! (יותר מ 100) ציורים, שנראים בדיוק באותו סגנון.... משהו מוזר לחלוטין, בהתחלה חשבתי שזה שלה (כי קודם ראיתי את התמונה ואז קראתי). אגב, לא נראה לי כל כך קוביסטי - בקוביזם פעמים רבות ממש פירקו את מושא הציור. אצלך זה עדיין בעל דמויות ברורות כאלו (אמנם עם קוים וזויות - מצולעים נקרא לזה). מה אומרים חכמי הפורום? קוביזם לא ממש הצד החזק שלי...ומעניין אותי לדעת אם אני צודק :) שמש מוטי

זה סגנון נחמד וגם קל

ובגלל זה בדיוק, אני לא ממשיכה איתו. אני ככה מחפשת תמיד את ההרפתקאה והאתגר שבדברים. בתרגיל הזה שעשיתי שנה שעברה היו ההנחיות כאלה: להעתיק תמונה מסוימת שנבחר להעתק מפורק ל"מצולעים". חלק מהקבוצה גם הוסיפו אור וצל לכל מצולע. אצל חלק זה היה אדיר ואצל אחרים זה לא הכי הצליח, זאת תמונה שאני די אוהבת כי היא כזאת ילדותית, נורא פשוטה, במקום פנים, משולש ובמקום חצאית טרפז, לדוגמה.

dorit_c

New member
אני אוהבת את זה

מזיכר לי את מרים דאובר שיש לי כמה ציורים שלה בבית

למעלה