איך זה שמחלקים 50.000 ש"ח לספרי

איך זה שמחלקים 50.000 ש"ח לספרי

אומנות ולא נותנים את זה לילדים שלא אוכלים בבתי ספר כי להורים שלהם אין כסף לממן את זה? האם עד כדי כך אנחנו אטומים למצוקות של אנשים שידם לא משגת אוכל בסיסי? איפה הפרופורציות????????????? לא מובן לי, ממש לא מובן! ואשמח להסברים של ההפקה, (מכיון שבתוכנית הם מפנים אותנו לאתר הזה).

elall

Member
מנהל
נכון! הכסף הזה יכול להציל חיים

לצערי הרב במדינה שלנו יש כל כך הרבה אנשים מסכנים שזקוקים לכסף הזה: עניים, יתומים, נכים, חולי סרטן ומחלות קשות אחרות, קשישים, נפגעי טרור, ילדים בסכנה ועוד. לצערי הרשימה ארוכה אבל לדעתי ספרים הם בתחתית הרשימה, כי לפני הספרים יש חיים ובריאות, אוכל, בית חם.

מדינה קפיטליסטית, אינה דואגת לרוחת

העניים אלא לעשות יותר כסף. באמת היו צריכים לבקש ליתרום את הכסף לעניים. בדרך כלל לפחות חלק מהכסף נותנים לניזקקים. התוכנית מאוד רווחית ביגלל שהרבה מאוד צפו בה. ולכן המפרסמים נותנים להם יותר כסף. מענין אם השופטים קיבלו כסף בעד הופעתם וגם הרקדנים המיקצועיים. קושניר וליהי ודאי קיבלו משכורות יפות.

MOVEREP24

New member
השופטים בהחלט מקבלים

לא מזמן היה ראיון עם גברי לוי הדוחה הזה והוא אמר שלולא קיבל מרשת משכורת שמנה עבור כל תוכנית הוא בכלל לא היה מגיע לתוכנית. אף אחד לא עובד בחינם. העניין הוא שגברי כבר מפוצץ מכל מה שעשה מכדורגל בזכות הפה הגדול שלו שצריך לשים עליו פלדלת.

elall

Member
מנהל
רקדנים גם נראה לי מקבלים כסף..

הם לא רק בני זוג אלה יותר מורים. למה שהם יסכימו סתם ככה במשך 4 חודשים ללמד כל יום (לבזבז את הזמן שלהם) במשך 4 שעות ? הם כולם אנשים צעירים שחלקם אני מאמינה לומדים איפשהו (אוניברסיטה, מכללה ועוד), ובטח גם צריכים לעבוד.ואפילו אם הם זוכים בסוף מה הם מקבלים? כלום. הפרס זה לתרום כסף..... ובקשר להכנסות של התוכנית: עזבו את הרייטינג ותחשבו על כל הפרסומות שהם דוחפים באמצע התוכנית. זה פשוט נהיה ממש מוגזם! אתמול חזרו מפרסומות כדי להגיד שאליענה ואורון נשארים לגמר ואז שוב פעם יצאו לפרסומות! כמה לדעתך הם מרוויחים מזה!

yaki123

New member
צודקים../images/Emo4.gif..שייתרמו לאנשים עניים..

כל המשפחה שלי אפילו אמרה שזה שטויות ספרי אומנות
..

התוכנית עוסקת באומנות...

ולכן הגיוני שהפרס יעסוק בתחום. ניתן לתרום כסף למיליוני ארגונים בעולם, לא חסר אנשים שזקוקים לכסף הזה. אבל תארו לכם שהספרים האלה יגיעו לבית יתומים או למחלקה לאישפוז ילדים בבית חולים, אתם יודעים כמה זה יכול לשפר את מצב הרוח? אז אומנם זה פחות יעזור להם מבחינה פיזית , אבל אל תשכחו שגם הנפש צריכה לפעמים לקבל תרומות...

אין ואי אפשר להשוות בטן מלאה,הרגשת

שובע, ומזון לשנה שלמה בבתי ספר לסיפרי אומנות, איך את מוצאת הקבלה בין שני הדברים?

אין הקבלה...

אני רק אומרת שגם הנפש זקוקה לפעמים לתשומת לב... כל תרומה היא טובה, ואין מקום לשפוט אותה...

למעלה