איך זה שאתם...

natalyrst

New member
איך זה שאתם... ../images/Emo13.gif

איך זה שאתם כאלה אחלה בפורום הזה?? ובפורום של הארי פוטר כאלה לא נחמדים? כול הזמן תוקפים אותי ונתפלים אליי :(

ד י י ז י

New member
ובכן מה שלאנה מנסה לומר..

(או שזה רק אני?!) שזה אחרי שנים של אימונים! קורסים מפרכים (אוי! כמה זמן לא אמרתי את המילה הזאת!) למדו אותנו והראו לנו איך להיות נחמדים..!

PURPLE CHICKEN

New member
כאלה אנחנו... ../images/Emo8.gif

חחח סתם... אני סתם נדחפת!
אני בכלל די חדשה! אני עדיין נחשבת חדשה?
אבל האמת שהיא ממש צודקת!
אני לא רוצה להזכיר את הפורום אבל יש איזה פורום שנחמדים רק לותיקים ועל כל החדשים ממש מתנפלים!!
טיפשים!
כן, אנחנו נחמדים
... זאת המסטוליות שעושה לנו את זה
... או שלא... חחח!

YaLdoNet 4 EveR

New member
יש הסבר פשוט

פורום הארי פוטר סבל כל כך חדשים מעצבנים שהוא פשוט... פורום סנוב, בפשטות. אנחנו עוד לא נתקלנו בחדשים מעצבנים, אז.. ברוכה הבאה.

Kooshoosha

New member
היי היי היי....

אל תזלזלו בחדשים!!! אני יכולה להיות חדשה מעצבנת!!! אני גם חדשה וגם מעצבנת... וגם עייפה! תראו את השעה. *מפעקת* טוב חורפנתי סופית. בלה בלה בלה בלה... זה הקטע שאני אמורה לעצבן.. אוקיי דיי. בסוף עוד תנדו אותי.
ליל מנוחה. יעל.

*קליאו*

New member
אכן.../images/Emo105.gif

אתם עוד פורום צעיר בתחילת דרכו... *גיגלינג* אבל יגיע זמנכם.
ברוכה הבאה.

היי, רציתי להגיד משהו,

רק תנו לי שנייה להזכר. אה! מישהו אמר כאן שהוא חדש ויכול להיות מעצבן...? בכלופן (בכל אופן), לא איכפת לנו, בגלל שאנו, הותיקים (האאא!!!!!), יותר מעצבנים וזה. אויש, זה נשמע הרבה יותר טוב בראש שלי. אני שומעת קולות...?

לאנה

New member
אני שומעת קולות לפעמים...

זה אומר אנחנו מוזרות?
ואכן, אנחנו, זקני הפורום, יכולים לעלות על העצבים מדי פעם...

YaLdoNet 4 EveR

New member
לא, ~אני~ שומעת קולות .../images/Emo46.gif

וכן, זה כנראה בגלל שהותיקים פה יותר מעצבנים
*רצה מהר* אגב, אני זוכרת, למרבה הבושה והפגיעה בי ובשמרית - בימים הראשונים - הגולשות ניסו להיות המנהלות!
אני בכלל הייתי בחו"ל וכשחזרתי ניסינו להסביר להן שאנחנו המנהלות ו.. בלעכס, אני נפגעתי *קול מההצגה של דומינו
* אהההה נוסטלגייההההההההההה אנשים - בפסח יש לנו שנההה!! ^-^

לאנה

New member
חחח...

אפרופו (מי אומר את זה בלי קשר לחטיף*הטעים, חוץ מכשהוא אפוי*?) נוסטלגיה..., אני ממליצה לכולם לדפדף אחורה, היינו ממש..., אהמ..., לא יודעת, שונים אז...

אה! (אין כותרת)

ראשית; אופיר, יו מאסט בי קידינג מי! באמת?! חחח... ווי... איזו... *שיעול* דפיקות יתר *שיעול*! שנית, ווי, לאנה, סוף כל סוף, מישהו שפוי! (או שמא לא...?
) גם את לא אוהבת את האפוי?! חשבתי שאני היחידה בעולם! פווווווווווווווו

לאנה

New member
../images/Emo6.gif

לא יודעת למה, זה הצחיק אותי..., חוץ מזה שהאייקון רודף אותי...

YaLdoNet 4 EveR

New member
האפוי באמת מגעיל. ../images/Emo117.gif

*דממה משתררת* *הדממה נמשכת* *השיחה עוברת למסרים* אני מנהלת מרושעת, אני יודעת, אבל.. יו נואו, איטס מיי תפקיד..

למעלה