איך זה קורה?

OZ2174

New member
איך זה קורה?

שאחרי שלושה שבועות שמתגרשים היא כבר באתר הכרויות. נכון שלא חייבים כלום ונכון שאני לא היוזם באקט אבל יש ילד קטן בתמונה שיכול להתחרפן. אוהבים

אחינו ...

תיכף יבוא הרופא ויספר לך שזה מחסור בויטמין Z ... תן לה לקבל בראש .. מהר מאד היא תגלה שמה שאפשר למצוא זה Veni Vidi Vici באתי, נתתי, הלכתי ואין לך שום שליטה יותר על מה שעובר על הילד שלה .. אז שחרר את זה .. שב"ש

ye44

New member
אתה יודע מה

נהיה כמו ב"סופרפארם" אני הרוקח הראשי ואתה העוזר שלי אני מאשר לך לתת
"ואבן" ו"וליום",מעבר לזה אם המקרה נראה לך חמור תאמר להם להמתין עד יבוא הרוקח הראשי
כבר יש לך טעות באבחנה היא סובלת מבדידות ותלותיות יתר

ye44

New member
מי שיכול להתחרפן

זה אתה
ממליץ לך על
,ואבן, אחד בבוקר ואחד בערב
זכותה עפ"י אמנת ז'נבה מיום הפרידה הרשמית ל"הזדיין" להתהולל Uלבקר באתרי הכרויות ככל העולה על רוחה
הילד שלך עדיין לא מנוי לJDATE אז מה הבעיה שלך ? קדימה תתקדם תפסיק לחפור לעצמך

ye44

New member
הייתה אי הבנה

היא המתינה 90 דקות והפכה את ההלכה להלכה למעשה

ממה לדעתך הילד עלול להתחרפן?

זכותה לפתוח כרטיס באתר הכרויות. זה לא קשור אם אתה היוזם או לא, זה קשור לעובדה שאתה צריך להפנים את העובדה שהיא רוצה להמשיך הלאה.

אייבורי

New member
זה דווקא הגיוני

היוזם פשוט נמצא בתהליך הרבה הרבה זמן לפני שפעל כלומר, מעשית היא כבר לא בקשר (ריגשית) לפחות שנתיים ככה שמרגע השמע הגונג, היא רצה בזריזות כמו סוס שהוחזק במכלאה.

למה לא?

היא רוצה להמשיך בחייה. ולילד עדיף שתהיה דמות גברית איתה (ודמות נשית איתך) יציבה. ממליצה לך להניח לה ולשיקולים שלה ולהתעמק בעצמך ואיך אתה יוצר לך את החיים הכי טובים שרק אפשר. ביום שלא יהיה לך איכפת אפשר יהיה לומר שסגרת את זה, והמשכת הלאה

THE KID A

New member
לא הבנתי מי נגד מי פה...

ומי זאת "היא"? גרושתך? חברתך? ושל מי הילד הזה?

Rtitan

New member
לך אני אסביר טיפה אחרת מאשר למיס הילה...

היא רוכבת על טימקס... בוא תחשוב על זה שהיא מכרה את הטימקס ומחפשת דוקטי 1199 פניגלי כשהטימקס עוד בסוכנות
.

משהו אחד לא הבנתי

למה שהילד יתחרפן? זה שהיא רוצה להכיר מישהו לא אומר שהוא ישר יהיה האבא החדש של הילד. פשוט תירגע, תפנים שהיא כבר לא שלך ושהיא יכולה לעשות מה שבא לך ואתה תתקדם ותעזוב אותה לנפשה.

Rtitan

New member
בואי אסביר לך בשפה מובנת

מכרת את הנינג'ה 6 שלך ששמרת עליו בונבוניירה אבל היה מוציא לך את הנשמה עם הדרישות שלו. הצמיגים ראו אספלט רק באמצע וטיפונת, 20 מעלות על הצד בימים שהחלטת שאין לך אלוהים, ופיח שחור הצטבר סביב פיית האגזוז כי מה לעשות - את לא יושכת את המנוע מעבר ל-7,000 סל"ד מתוך 16,500 שהוא יכול. אחרי שלושה שבועות את רואה את הנינג'ה המתוק חמוד שלך עומד בפוזה קרבית ליד פאב עם מעיל של אלפיין סטאר עליו, את רואה את הקונה עם חברים שלו בפנים, ומחליטה לבדוק מה חדש... חושך בעיניים: המתוק שלך עם צמיגים סגורים עד הסוף וכל הפיח השחור של נסיעה של זקנות מהסופר נעלם מהפייה של האגזוז - הכל שם מבריק דנדש כי המנוע סוף סוף עובד ב-16 אלף סל"ד ולא מפייח יותר. ככה הוא מרגיש, ומעבר לכל המילים והקצת צחוקים של מבוכה, אני יכול מאד להבין אותו - זה כואב רצח כאילו הוציאו לו את הלב מתוכו ללא הרדמה... עוז, זה יעבור למרות שכרגע - נראה לך שאין סיכוי...

אחחחח... אם רק הייתי יודעת

שהשכנים כל כך נאים, הייתי עוברת לגור פה מזמן
ואני חושבת שזה לא נינג'ה, אלא קסבו ואני חושבת שזה מה שגידי פרדר מרגיש עם המדבקות הורודות ששמתי לו על האקס-קסבו שלו.

Rtitan

New member
תודה כפרות

נראה לי שאת אם תרכבי על האופנוע של איזי ריידר הוא יהיה בצבע וורוד
לא בטוח שפרדר יודע שיש לו מדבקות וורודות, הוא בטח גירד אותן יחד עם המרפק באיזו פנייה בסדומרד. לסטפן עוד לא הדבקת וורודות?

לאט ובזהירות

כנראה מבחינתה זה נגמר הרבה הרבה הרבה קודם והילד לא קשור לענין, יש לה חיים פרטים מלבד היותה אמא תשחרר אותה ותשחרר את עצמך על הדרך

למעלה